Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın.....

vallahi bu gidişle bu topiğe sende konu açarsın arkadaşım işin zor.ama mutluluk senin elinde.. bir ilişkide ne yerlerde sürünüceksin nede göklerde olucasın ..

öööf cok kılıse babaanne nasıhatları bunlar
yemınle rahmetlı babaannem dıyodu bunları

eşim gurban olsun bana:lepi:

valla iyi güzel demişte...
hep kadından beklenilmez herşey...
bu yazdıklarının hepsini yapsa bir kadın psikolojik olarak çöker gider
erkekler neden bukadar ince düşünmüyor ozman...
hep taviz veren altdan alan kadın olsun öyle mi..:1rolleyes:
hiç katılamadım burda yazılanlara...
erkek milletine dişini gösterceksin,arada cazgırı başıcaksın ki
kıymetli ol...yoksa bunları yapan kadının iyi niyeti herzaman suistimal olurryasakkelime

iyide bunlar senin kendi düşüncen.... doğruluk payıda olabilir düşüncene bişey demedim arkadaşım karşı fikirlide olabilirsin konu sahibine yaklaşımın hoş değildi onu söyledim başka arzun varmıı demişsin sanki senden bişeyler istemiş birileri kendi çıkarı için gibi olmuş yoksa herkesin düşüncesi olabilir saygı duymak zorundayız

pöfff....nasıl anladın yorumumu hayret
ben konu sahibine bişey demedim..
genel anlamda söyledim..
kaldıki sana ne oluyo

arkadaşlar ben duyduklarımı öğrendiklerimi yaşadıklarımı yazdım..size katılıyorum konumu yazarkende ben yapamıyorum dedim zaten..erkeklere böyle davranıcaksınız demedim..davranabilseydim bunları bilen biri olarak önce kendim yapardım.ama bu çok zor.insan üstü bir sabır istiyor..ama erkekler böyle işte..ayrıca yazımda erkeklere köle olunmalı demedimki.böyle bir kadını erkekte istemez.hani diyorsunuz ya..onun için ne psikolojimi bozucam.neysem oyum.ağlamak istiyorsam ağlarım.surat asmak istiyorsam asarım.banane.oda sorumluluklarını bilecek diyorsunuz haklısınız..ama işte erkeklerde böyle düşünüyor..bananeeeee......yaa olay bu.... yazımda kendinizi ezdirin demedimki..tepkiyi tabiyki vericez..ama ağlayarak surat asarak değil..sessiz kalıp verdiklerinizi ger çektiğinizde daha etkili oluyor..sonuçta psikolojiniz bozulmuyor..tam tersine bazı şeylerin rayına oturduğunu görünce psikolojiniz düzeliyor...ben yapamadım ama yapmayı isterdim o kapasitem olsaydı..ben kadınlara erkeklerin kuklası olun mesajını vermedim..ayrıca bağırıp çağıran surat asan kadın kendini ezdirmemiş mi oluyor..hayır..tepkilerin şeklini değiştirerek te kendini hem saydırır hem ezdirmezsin...onların beklentilerini yazdım sadece..ben yapıyorum sizde yapın demedim...ister yaparsınız ister yapmazsınız..konuyu açarken yazdığım gibi bu konuyla ilgili her düşünceye saygı duyuyorum

çok güzel tavsiyeler arkadaşım saol paylaşımı için.

Konu sahibi arkadasim..niyetin cok iyi ve temiz...önerilerde bulunmussun....eslerimizle daha mutlu olmamiz icin...dogruluk payida var söylediklerinde vesselam....

Bir bakima erkegi mutlu etmek sanati gibi birsey yazdiklarin...

Evet gördügümüz gibi erkegi mutlu etmek ne kadar zor degilmi?

Icin yansada güler yüzlü olacaksin....tatli dilli olacaksin, seni kirsa bile icine atacak güler yüzlü olacak yinede surat yapmicaksin....yikildigin anlarda bile yikilmamis gibi gözükeceksin, evini isini yemegini cocugnu dört dörtlük bakacaksin...ha bu arada kendinede bakacaksin, kilo almicaksin, selülitlerine dikkat edeceksin, bir kavgadan sonra ondan nefret etsen bile yatakta fikir fikir olacaksin......Yani hep olacaksin seveceksin, vereceksin...............

Simdide ben bir kadini mutlu etmek icin ne gerektigni yazayim...

Az bucuk Anlayis, ayda bir iltifat, günde bir tatli söz, yilda bir demet cicek, simsicak bakan bir cift göz ve sofrada hep beraber paylasilan ekmek.......

Gördügün gibi kadini mutlu etmek bu kadar kolayken kadinlar sürekli zor olsada erkekleri mutlu etmeye calisir

Mutluluk vermek istiyorsan mutlu olman lazim....mutsuz bir kadin mutluluk veremez.

bu arada bir arkadaş..hep kadından beklenmez herşey demiş....şöyle bişey var...erkekler kadından bekler herşeyi...kadınlarda erkekten....ve hepimiz pardon düzeltiyim çoğumuz neden onların istediklerini yapalım..onlar bizimkini yapıyolarmı..düşünüyolarmı bizi.bizim evliliğimiz için yaptığımız fedakarlıkları onlar yapıyolarmı. diyoruz.....hayır...yapmıyolar...bağırıyoruz..kavga ediyoruz..isyan ediyoruz..ağlıyoruz... he ozaman ne çekicem yaa bitmiştir uğraşamam deriz boşanırız..ama kolay olmuyor yuvayı yıkmak...kolay değil emek vermeden mücadele etmeden çekip gitmek..benim için kolay..uğraşamam diyorsanda zaten yazımı okuma..

Sahsi fikrim....Kimse yuvasinin yikilmasini istemez...illaki bir mücadele bir emek verilmesi gerek tabiki...lakin senin yazdiklarin mücadele degil sadece kendinden fazlasiyla ödün vermektir.....tabikide bunu yapan ve belirli bir süre mutlu olan bir cok kadin vardir lakin böyle yaparak cok daha mutlu olabiliriz düsüncesine katilmiyorum canim...

Bu sadece kendi hisslerinden, fikirlerinden, kisiliginden ödün vermek gibi birsey olur....ve gün gelir büyük bir patlak verir insan....

Biz kadınlar da az değiliz sevgiliyken melek evlenince cadıya dönüşüyoruz misal kendimden biliyorum.
Bu iş karşılıklı zaman zaman o zaman zaman ben .Sırf alan birine devamlı vermeye calışmak ayy kabus gibi..
Ben şu altta ki yazının sadece bilgi amaçlı veriyorum.

Türk ve Rus kadınları arasındaki fark nedir?

ARADAKİ YEDİ FARK
Türk erkeği iki ırkın kadınını mukayese edip sonra da onlar hakkında diyor ki;
Bir: Rus kadınını 'Allah' özene bezene yaratmış. Türk kadınını ise estetikçi 'Onur Erol' düzeltmiş.
İki: Rus kadını üzerine ne giyerse giysin yakışır. Türk kadını ise üzerine ne yakışırsa onu giyer.
Üç: Rus kadını iyi görünmek için, Türk kadını ise boyunu uzatmak için topuklu ayakkabı giyer.
Dört: Rus kadını eğlenmeyi, Türk kadını ise eğlenirken bile kapris yapmayı sever.
Beş: Rus kadını erkeğe erkekliğini hissettirir. Türk kadını ise erkeği canından bezdirir!
Altı: Rus kadını vericidir. Türk kadını alıcıdır.
Yedi: Rus kadını kendisine, Türk kadını ise erkeğe yatırım yapar.

Bunlar benim düşüncelerim değil .

Az önce türk erkeğiyle italyan erkeğinin arasında ki farklara baktım hiç hoş değildi yazmadım buraya..

Iste bu aciklamalari yapan yaratiklara birde kalkip yaranmak ha??

Yok vallaha...agzinla kus tutsan yaranamazsin....varmi türk kadini gibi esine evine coluk cocugna ailesine bagli kadinlar..?? Ben görmedim....bircok ülkenin bayani ile tanistim burda ama bizim kadinlarimiz gibi fedakar, anac, aciya dayanlikli kadinlar görmedim...

Ha bir konuda dogru söylemis erkekler ama.....Rus kadini kendisine, Türk kadini ise erkege yatirim yapar.....

Dogru, salak gibi almiyoruz üstümüze basimiza, kuaför kuaför dolasmiyoruz, spor salonlarina akin etmiyoruz.....para gider...üc bes kurus artar kenara koyariz, belki esimizin bir isine lazim olur, belki cocuklarin birseye ihtiyaci olur....
Dogru cidden salaklik bizde..

GÜlsÜm sultann bak heleeee. :)) evet yazımın yanlıŞ anlaŞılmasını ıstemıyorum..dÜzeltmek zorunda kalıyorum.hanı yazdım ya bÖyle mutlu olabılırız dıye..bak kÖle olursak verıcı olursak mutlu oluruz demıyorumkı arkadaŞım..lÜtfen yanlıŞ anlaŞılmasın..nıye kendınden ÖdÜn verıceksınkı..eĞer gerÇekten erkekler bu yaxdıĞım dılden anlıyosa kavga ettık duygularımda kontrollÜ davranmadım ıÇımden ne gelıyosa onu yaptım ıÇıme atmamak adına.aĞladım surat astım..buna alıŞıyolar genelde bır zaman sonra ıplemıyolar bıle...ben bu Şekılde kendımden vermıŞ olmuyormuyum yanı..kendımı ÜzdÜĞÜmle kalıyorum..adamın kayıtsız davranıŞlarını gÖrÜnce bu durumda daha Çok ÜzÜlmÜyormusun..ben tepkı vermeyın ıÇınıze atın kendınızden verın demedım..tepkınıızı verın..ama bu Şekılde deĞıl sevgıye tatlı dıle gÜler yÜze alıŞtırdıĞınız kocanızı bunlardan mahrum bırakarak verın dedım..daha etkılı oluyosa netıcede sorununla ılgılenıyosa bu nasıl kendınden vermek oluyoo anlamadım..daha Çok moralın dÜzelmezmı..sorunlarınla ılgılenmeye baŞlaması sana saygı duymaya baŞlaması neden kendınden tavız vermek olsunkı.sadece tepkının Şeklı deĞıŞık..tepkısız deĞılsın..senden sÜreklı Çıkolata ısteyen ÇocuĞuna bır hatasından dolayı bunu almadıĞında cezalandırmıŞ olmuyormusun.baĞırmaktan daha etkılı olmuyormu..ya bılmıyorum..sadece yanlıŞ anlaŞıldım galıba..kendınızden verın demıyorum..okuyan anlamak ısteyen anlar zaten.Üfff neyse herkes ıstedıĞını yazsın..aÇıklama yapmıcam artık..ayrıca bu yazdıĞımlada senı kırmak ıstemıyorum gÜlsÜm sultan..hatam varsa affolaa

Conal222, ben yazdıklarına, yani onların bizden bunları beklediğine gerçekten katılıyorum.Onlar bunları bekleyebilir, fakat gerçek olan bizim ne hissettiğimiz, aslında bir düşünürsek, kırgınlık ve kızgınlığımızı sesimizi yükselterek yada başka şekilde ifade edersek itici olur..İnsan kızgınken tabiki gülemez, ama uygun bir dille sadece ne hissettiğimizi söylememiz daha etkili oluyor.İnsan ilişkilerinde de bu böyle, psikolojide PNP yöntemi var, pozitif negatif pozitif..Karşımızdaki insanın bir davranışından hoşlanmadıysak yada kırgınsak, ilk önce o insanla ilgili pozitif bişey söylüyoruz, sonra konuyla ilgili ne hissettiğimizi negatif düşüncelerimizi söylüyoruz, sonra yine pozitif bir şeyle sonuçlandırıyoruz.Normal hayatta pek uygulanabilir bişey değil, ama uygulanırsa inanın çok yapıcı ve etkili oluyor.Zaman zaman bunu yapmanızı tavsiye ederim..Yazınızda bahsettiğiniz erkek beklentilerine sonuna kadar katılıyorum, ama bunu ben de yapamıyorum, yada yapmıyorum..Bu böyle gerçekten..

Yazdıkların çok güzel canım ah birde yapabilsek, bildiğim bir tek şey var eğer adam gibi adama düşmemişsen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. Erkek milletini hep taşıyacaksın bir gün biraz yoruldum in sırtımdan de senden kötüsü olmaz buna inanın tecrübe konuşuyor.

gülsüm sultan öldürdün beni gülmekten ya allahta seni güldürsün..konu sahibi arkadaşım paylaşımın için sagoll.ama bize göre degil sanırım ((((

evet erkekler tercümesi olmayan bir yabancı dil...ağzınla kuş tutsan bu kuşun kanadı neden beyaz değil derler..ama sende tutma canım..tutuyormuş gibi yap :)

Zaten meselede tutuyormuş gibi yapamamak değilmi. Yapabilsek bu defada derlerki aferin bak ne güzel kandırıyorum.

Yazdıklarınızın bir çoğuna katılıyorum.. Kendimiz olmaktan çıkmadan , bunları yapabilirsek evliliğimiz için ciddi katkıları olur bence..
Ancak kavga esnasında, bağırmaktan , bir şeye alındığında surat asmaktan kendini alamayan bayanlar bunları yapamayabilir..
Sürekli neşeli , fıkır fıkır, dünya umurunda olmayan kadın olmak yapı meselesi , katılan katılır , beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez bu öneriyi ; ama şunu çok iyi biliyorum ki erkekler fıkır fıkır kadın sever...(cıvık olmayı kastetmiyorum)
Hem neşeli olmak en başta kendimize yapacağımız en büyük iyilik. Hem geç yaşlanırız, hem de depresyon vs gibi türlü hastalıktan uzak oluruz...
Her şey önce kendimiz , sonra da evliliğimiz için... Sadece erkekler için değil yani :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…