GÜlsÜm sultann bak heleeee. :)) evet yazımın yanlıŞ anlaŞılmasını İstemİyorum..dÜzeltmek zorunda kalıyorum.hanİ yazdım ya bÖyle mutlu olabİlİrİz dİye..bak kÖle olursak verİcİ olursak mutlu oluruz demİyorumkİ arkadaŞım..lÜtfen yanlıŞ anlaŞılmasın..nİye kendİnden ÖdÜn verİceksİnkİ..eĞer gerÇekten erkekler bu yaxdıĞım dİlden anlıyosa kavga ettİk duygularımda kontrollÜ davranmadım İÇİmden ne gelİyosa onu yaptım İÇİme atmamak adına.aĞladım surat astım..buna alıŞıyolar genelde bİr zaman sonra İplemİyolar bİle...ben bu Şekİlde kendİmden vermİŞ olmuyormuyum yanİ..kendİmİ ÜzdÜĞÜmle kalıyorum..adamın kayıtsız davranıŞlarını gÖrÜnce bu durumda daha Çok ÜzÜlmÜyormusun..ben tepkİ vermeyİn İÇİnİze atın kendİnİzden verİn demedİm..tepkİnİİzİ verİn..ama bu Şekİlde deĞİl sevgİye tatlı dİle gÜler yÜze alıŞtırdıĞınız kocanızı bunlardan mahrum bırakarak verİn dedİm..daha etkİlİ oluyosa netİcede sorununla İlgİlenİyosa bu nasıl kendİnden vermek oluyoo anlamadım..daha Çok moralİn dÜzelmezmİ..sorunlarınla İlgİlenmeye baŞlaması sana saygı duymaya baŞlaması neden kendİnden tavİz vermek olsunkİ.sadece tepkİnİn Şeklİ deĞİŞİk..tepkİsİz deĞİlsİn..senden sÜreklİ Çİkolata İsteyen ÇocuĞuna bİr hatasından dolayı bunu almadıĞında cezalandırmıŞ olmuyormusun.baĞırmaktan daha etkİlİ olmuyormu..ya bİlmİyorum..sadece yanlıŞ anlaŞıldım galİba..kendİnİzden verİn demİyorum..okuyan anlamak İsteyen anlar zaten.Üfff neyse herkes İstedİĞİnİ yazsın..aÇıklama yapmıcam artık..ayrıca bu yazdıĞımlada senİ kırmak İstemİyorum gÜlsÜm sultan..hatam varsa affolaa
bu arada bir arkadaş..hep kadından beklenmez herşey demiş....şöyle bişey var...erkekler kadından bekler herşeyi...kadınlarda erkekten....ve hepimiz pardon düzeltiyim çoğumuz neden onların istediklerini yapalım..onlar bizimkini yapıyolarmı..düşünüyolarmı bizi.bizim evliliğimiz için yaptığımız fedakarlıkları onlar yapıyolarmı. diyoruz.....hayır...yapmıyolar...bağırıyoruz..kavga ediyoruz..isyan ediyoruz..ağlıyoruz... he ozaman ne çekicem yaa bitmiştir uğraşamam deriz boşanırız..ama kolay olmuyor yuvayı yıkmak...kolay değil emek vermeden mücadele etmeden çekip gitmek..benim için kolay..uğraşamam diyorsanda zaten yazımı okuma..
Yazdıklarınızın bir çoğuna katılıyorum.. Kendimiz olmaktan çıkmadan , bunları yapabilirsek evliliğimiz için ciddi katkıları olur bence..
Ancak kavga esnasında, bağırmaktan , bir şeye alındığında surat asmaktan kendini alamayan bayanlar bunları yapamayabilir..
Sürekli neşeli , fıkır fıkır, dünya umurunda olmayan kadın olmak yapı meselesi , katılan katılır , beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez bu öneriyi ; ama şunu çok iyi biliyorum ki erkekler fıkır fıkır kadın sever...(cıvık olmayı kastetmiyorum)
Hem neşeli olmak en başta kendimize yapacağımız en büyük iyilik. Hem geç yaşlanırız, hem de depresyon vs gibi türlü hastalıktan uzak oluruz...
Her şey önce kendimiz , sonra da evliliğimiz için... Sadece erkekler için değil yani :umursamaz:
adamin 3 sevgilisi varmis 3unden birini evlenmek icin secmek istemis bir oyun duzenlemis. her birine 3000 usd vermis ne yapacaklar diye .. birincisi gidip kitap almis oglana bak demis seni nekadar seviyorum bize kitap aldim farkli bakis acilarina sahip olalim diye ..ikincisi acev( anne cocuk vakfi)na bagislamis bak askim ben cok merhametliyim vs vs demis.. ucuncusude lazer yaptirmis saclarini boyatmis bakimlar vs .. erkek dusunmus dusunmus dusunmus 3. yu secmis :) ruslar da bunu yapiyor arkadaslar.. erkek kendini salan bir kadin istemez (hastalik vs harici) bende erkek olsam bende istemem turk kadinlarinin yaptigi hata burda evlendikten sonra saliyor cogu kisi kendini.. vay para tutayim esimi dusuneyim derken adam icin bunlar onemli olmayabiliyor sonrada klasik laf sacimi supurge ettim yine yaranamadim.. malum son..
Şimdiye kadar yorumların da sana hak verdim ama şu son cümlende birazcık haksızsın gülsümcüm cinsellik evlilikte %80.Ama nedense rus kadinlarina pek daha bir anlayisliliar bu tür konularda...bu nasil oluyor güzelim...
Rus kadini kendine bakar..iyi hos...ama kendi karilari kendilerine bakmak istedimi ya kiskanirlar, yada para yok derler...
Ayrica cok merak ediyorum...bu yere göye sigdiramadiklari rus kadinlari acaba evdeki gibi b...donlarini yikasa, hem kendilerinin hem ailelerinin kahirlarini cekse, yari ac yari tok gecinmek zorunda olsa...ne kadar dayanabilirler acabà?
Keske evlilikteki tüm sorunlar cinsellikle cözülebilse.....ama öyle degil malesef....
konu cinsellik degilki gulsum sultan .. rus kadinlarinin kendilerine ozguveni.. ayrica cok da hamaratlar cok rus arkadasim var natasa degil tabiki :) ama ciddi anlamda titiz temiz evine ve erkegine baglilar.. turk erkeklerini de ceken bu zaten hem bakimli hem erkegine bagli olmalari .. arkadaslarim yemek yaptiktan sonra sogan kokmasin diye dusuna girer suslenip puslenip ciakr karsisina hic surat yapmaz ama kendinden de odun vermez bguun sporuma gidicem kuaforume gidicem vs vs bunu yapan cok turk kadini var ..bazen diyoruz ya bazi kadinlar nasil parmaginda oynatiyor diye ben buna bagliyorum
evin icinde mini mini etek dekolteyle dolasirsan sorun yok :) ama hangimiz full duzen evde karsiliyoruzki esimizi.. ben kokos biriyim spor yaparim dikkat ederim ama bazen hergun makyaj yapmak sikiyor beni tweetyli pijamayla karsiladigim oluyor diger hatunlar daha baska bizde biraz salma durumu var
Şimdiye kadar yorumların da sana hak verdim ama şu son cümlende birazcık haksızsın gülsümcüm cinsellik evlilikte %80.
Ve aynı zaman da herşey cinsellikte değil .
O kadar da değil canım ..Karşılıklı her şey. Eve para getirmez, her gün huzursuzluk çıkarır,laftan sözden iyilikten anlamaz zaten hiç yorma kendini..Hayatim anliyorum...ama bende diyorumki sürekli erkegin istedigi bir kadindan ziyade kendim gibi bir kadin olmam gerek....
Kizdigim zaman bagirmam gerek,
Küstügüm zaman suratimi asarim,
Canim istemiyorsa ne makyayi ne dusu nede süsü püsü düsünür cekerim esofmanlarimi
ve esim beni seviyor ve sayiyorsa bu yüzden saymali....beni ben yapan sebeblerden...
Politika iyi güzel...tabikide isede yariyordur ara sira....ama dedigim gibi ben sevdigim adamin yaninda oldugum gibi olamicaksam....kimin yaninda olabilirimki?
valla antalyada yaşıyorum o rus kadınlarının gerçekten evlendikleri türk erkeklerine evlerinde birer geyşa gibi hizmet ettiklerini duyuyorum. çok iyi ev hanımları olduklarını da. birde acaip şirinler. ve sıcaklar. avrupalılıların o soğukluğu yok. sokakta görüyorum,hemen bir gülümseme selam verme.... yüzüne bakınca.
ha şu var. 30 dan sonra çabuk bozuluyorlar.o ayrı.... ciltleri ince çünkü. çabuk kırışıyorlar. türk kadınlarının ciltleri daha kalın olduğu için kırışma çok daha az. bakın bunda onlardan iyiyiz:)).
O kadar da değil canım ..Karşılıklı her şey. Eve para getirmez, her gün huzursuzluk çıkarır,laftan sözden iyilikten anlamaz zaten hiç yorma kendini..
Yaptığında anlıyan biri varsa yap.
e bulmuşlar Antalya gibi memleketi,mutlular.iyi davranıyorlar.hepsi oraya kapak atmaya çalışıyor.Antalya küçük Rusya gibi olmuş
doğru. antalya da, heryerdeler artık. burada, otobüste, sokakta markette vs vs.
ben rusça konuşulmazsa etrafımda garipsiyorum, artık.öyle alışmışım o dile....:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?