• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca aldatılmışım boşanıyorum

kadın kendi üstünde olanı bile satmış
tabii ki hakkı var, orası ayrı çalışmasa bile var yasal olarak ama oraları geçmiş bu kadın artık, anlaşılan o.

burada başka bir konu vardı kadın kaynının üstüne alınmış olan evde kirasız oturuyordu, boşanmadan dememiş ki bu evin kredisini biz ödedik vs...eşi nafaka ödemediği için şimdi aklına gelmiş.
yine başka konular da oluyor boşanmadan önce malı mülkü güzelce paylaşıp almamış oluyor kadınlar
boşanma gerçekleştikten sonra bir mal üstüne değilken ya da zaten kendi üstüne olan malı zorlama filan olmadan sattıktan sonra daha da nasıl bir davaya konu edebilir ki? benim bildiğim çok zor.

hemen boşanmak için imza atmış istemiyorum hiç bir şey diye bir kağıda, elbette hala dönebilir mahkemede ben hakkımı almak istiyorum değilse boşanmam dese bile yeter.
ama bu kadın korkuyor, sanmıyorum ki bunu desin.
Evet inanın uğraşılacak gibi bir adam değil her yerde bir tanidigi var her yerde bir adamı var yani benim onla güç yetiştirmem mümkün değil sadece benim psikolojimi bozar bir de boşanma diye diretir 2-3 yıl boyunca sürekli eve gelip gitmeye çalışır kocasıyım der her şeyi yapmaya hak görür ben bu adamla uğraşamam

Ayrıca bu süreçte bir arkadaşımı aracı ediyor onunla bana sürekli haber göndermeye çalışıyor ben tabii ki hiçbir gönderdiği habere cevap vermiyorum çünkü onunla hiçbir şekilde iletişim kurmak istemiyorum. İşte o ayrıldığı zaman görecek ayrılığı kolay bir şey sanıyor bu kadar rahat yaşam imkanı bulamadığı zaman pişman olacak ama iş işten geçebilir ben boşandıktan sonra başka insanlarla görüşeceğim boşandığım günden itibaren de onun telefonda engelini kaldıracağım hatta kendisi de istiyorsa o süreçten sonra kendisiyle arkadaş olmak istiyorum diye saçma sapan bir teklifte bile bulunmuş

Sizin adınıza çok üzüldüm hemde sevindim kurtulun böylelerine şans verilmez elinde avucunda ne varsa zinayı kanıtlayıp alın. Gerçekten bu ne azgınlık ve doyumsuzluk Allah ıslah etsin

Bunları daha sonra öğrendim birlikte olduğu kadınlara birlikte olduktan sonra ertesi ğün ilaçlarını kendi eliyle geçiriyor muş. Kadınlarla nasıl birlikte olduğunu bile gözümün içine baka baka anlattı. Ben ondan ayrılmak istediğim için şu andaki tek amacı benim canımı yakabildiği kadar yakmak. Ben bu adamla inanın aynı ortamda nefes bile almak istemiyorum. Tek istediğim bir sonraki ay resmi boşanma günümüz gelene kadar gölgesini bile görmemek

Sizin adınıza çok üzüldüm hemde sevindim kurtulun böylelerine şans verilmez elinde avucunda ne varsa zinayı kanıtlayıp alın. Gerçekten bu ne azgınlık ve doyumsuzluk Allah ıslah etsin
Elimde kanıtlayabileceğim hiçbir delilim yok ki zaten ben kanıtlasam bile bunu benim yanıma asla bırakmaz yani beni sağ bırakmaz muhtemelen. Son bir iki yıldır sağlıklı düşünemediğini düşünüyorum . Düzelir belki diye bir şans verdim ama asla düzelmedi. O yüzden tek istediğim bana hiçbir zararı olmadan hayatımdan defolup gitmesi

Evet inanın uğraşılacak gibi bir adam değil her yerde bir tanidigi var her yerde bir adamı var yani benim onla güç yetiştirmem mümkün değil sadece benim psikolojimi bozar bir de boşanma diye diretir 2-3 yıl boyunca sürekli eve gelip gitmeye çalışır kocasıyım der her şeyi yapmaya hak görür ben bu adamla uğraşamam
hiçbir tanıdığı hiçbir adamı olmayan, malı-mülkü de olmayan eniştem 1.5 senedir süründürüyor kuzenimi, dilekçe üstüne dilekçe veriyor. hikaye hep verdiği dilekçeler.
yolda belde karşılaşsa tehdit ediyor
uzaklaştırması vardı, bilekte kelepçesi vardı, illa ki süreleri doluyor, dolunca çıkartıyorlar, sonra da arayıp süre doldu haberiniz olsun diyor karakol. bunlar zaten avuçiçi kadar bir yerde yaşıyorlar.

böyle işte daha kaç sene sürecek bilmiyoruz da duruşma günü verip duruyorlar. duruşmalar bitse istinafa da gider. adamın avukatı bile yok ama dava uzuyor da uzuyor.

kısacası mal mülk yoken bile böyle işte.

Gerçekten anlamıyorum sizin gibi kadınları.Siz ayrı evlerde kaldığınız süreçte aldatsaydınız o sizin yaptığınız gibi minnoş minnoş olsun der miydi? HAYIR....Peki siz niye kabul ettiniz ,adamın her boş bulduğu deliğe girdiğini bile bile niye kabul ettiniz zaten olmamış yolları ayırmışsınız,bu özgürlük sonrası eve bağlanıp düzeleceğini hangi mantıkla düşündünüz??? Nasıl ikna olup üzerinizdeki mallarınızı sattınız,bu kadar nasıl tüm ipleri bir erkeğin eline verdiniz neden????

O zaman üzerinize hiç sıçratmayın zaten böyle pislikler siz bu evliliği devam ettirseydiniz maddi manevi ve sağlık yönünden zarara uğratırdı şükür ki size hastalık vs bulaştırmamış .hem suçlu hem güçlü Allah yardımcınız olsun ve tez vakitte kurtulursunuz inşallah[/QUOTE]

Siz eşinizin size zarar vermesinden korkuyordunuz diye hatırlıyorum. Durumlar nasıl şu an?

21 yıldır evliyim 2 çocuğum var. Eşimle geçen sene ayrı evlerde yaşamaya başlamıştık. Beni terk etmişti bu Eylülde tekrar döndü ve bu ayrılık sürecinde farklı farklı kadınlarla birlikte olduğunu söyledi ben de bunun yanlış olduğunu ama sıkıntılı bir süreçten geçtiği için bir daha tekrarlamazsa gündeme getirmeyeceğime söz vererek tekrar bir şans verdim. Ancak geçen haftalarda öğrendiğim şeyler dünyamı yıktı. Benle barıştıktan sonra da aldatmaya devam etmiş hatta bizim 2. Evimizde kendinden yaşça çok küçük bir kızla 1 seneden fazladır yaşamış orda buluşmuşlar hem fiziksel hem duyğusal bağ kurmuş. Maddi olarak tüm imkanlarını kullandırmış. O kadın yanında farklı farklı yerlerde evlerde otellerde olanca kadınla yatmış kalkmış. En son gün boynunda bir morlukla ve sırtında tırnak izleriyle eve geldi . Ben şuna inanıyorum ki aldatma ilk başladığı anda tüm ilişki kesilmeli ve bir erkek aldatmak isterse yarım saat ortadan kaybolup gene aldatır hepsine şahit oldum ben. Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız asla vakit ayırmayın düzelir demeyin her geçen gün daha da arsızlaşıyorlar. Biz şu an boşanma tarihimizi bekliyoruz çok mutluyum ki ondan kurtulacağım artık beni kandıramayacak
Allah'ından bulsun ve inşallah yaşattığının 1000 kat beterini yaşamadan da ölmesin. Başkasının kabul etmeyeceği durumu bile kabul etmenize rağmen kıymet bilmeyip hatasını tekrarlaması kalitesini belli ediyor zaten.. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.

21 yıldır evliyim 2 çocuğum var. Eşimle geçen sene ayrı evlerde yaşamaya başlamıştık. Beni terk etmişti bu Eylülde tekrar döndü ve bu ayrılık sürecinde farklı farklı kadınlarla birlikte olduğunu söyledi ben de bunun yanlış olduğunu ama sıkıntılı bir süreçten geçtiği için bir daha tekrarlamazsa gündeme getirmeyeceğime söz vererek tekrar bir şans verdim. Ancak geçen haftalarda öğrendiğim şeyler dünyamı yıktı. Benle barıştıktan sonra da aldatmaya devam etmiş hatta bizim 2. Evimizde kendinden yaşça çok küçük bir kızla 1 seneden fazladır yaşamış orda buluşmuşlar hem fiziksel hem duyğusal bağ kurmuş. Maddi olarak tüm imkanlarını kullandırmış. O kadın yanında farklı farklı yerlerde evlerde otellerde olanca kadınla yatmış kalkmış. En son gün boynunda bir morlukla ve sırtında tırnak izleriyle eve geldi . Ben şuna inanıyorum ki aldatma ilk başladığı anda tüm ilişki kesilmeli ve bir erkek aldatmak isterse yarım saat ortadan kaybolup gene aldatır hepsine şahit oldum ben. Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız asla vakit ayırmayın düzelir demeyin her geçen gün daha da arsızlaşıyorlar. Biz şu an boşanma tarihimizi bekliyoruz çok mutluyum ki ondan kurtulacağım artık beni kandıramayacak
Yolunuz, sansiniz acik olsun 🙏

O zaman üzerinize hiç sıçratmayın zaten böyle pislikler siz bu evliliği devam ettirseydiniz maddi manevi ve sağlık yönünden zarara uğratırdı şükür ki size hastalık vs bulaştırmamış .hem suçlu hem güçlü Allah yardımcınız olsun ve tez vakitte kurtulursunuz inşallah
[/QUOTE]
Hastalık bulaştırdı şu an cinsel yolla bulaşan 3 ayrı virüs var

Gerçekten anlamıyorum sizin gibi kadınları.Siz ayrı evlerde kaldığınız süreçte aldatsaydınız o sizin yaptığınız gibi minnoş minnoş olsun der miydi? HAYIR....Peki siz niye kabul ettiniz ,adamın her boş bulduğu deliğe girdiğini bile bile niye kabul ettiniz zaten olmamış yolları ayırmışsınız,bu özgürlük sonrası eve bağlanıp düzeleceğini hangi mantıkla düşündünüz??? Nasıl ikna olup üzerinizdeki mallarınızı sattınız,bu kadar nasıl tüm ipleri bir erkeğin eline verdiniz neden????
Kesinlikle haklısınız ama şans vermedim dememek için şans verdim evet hata ama yaptım. Malları bana güvenmiyor musun geri alacağım dedi almayacağını bile bile verdim ki anlasın güvenin ne kadar mühim bir şey olduğunu ama bu insan çiğ süt emmiş bir pislik çıktı işte

Kesinlikle haklısınız ama şans vermedim dememek için şans verdim evet hata ama yaptım. Malları bana güvenmiyor musun geri alacağım dedi almayacağını bile bile verdim ki anlasın güvenin ne kadar mühim bir şey olduğunu ama bu insan çiğ süt emmiş bir pislik çıktı işte
Evet güvenmiyorum o güveni bana vermedin,madem güven önemli benim üstüme ev al deseydiniz.İşin sonunda siz mağdur oldunuz.ALLAH yolunuzu açık etsin bunu okuyan genç kızlara sizin yaşadıklarınız ve boş fedakarlığınız ders olsun...

[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız. Allahın belası her türlü pislik varmış gerçekten umarım belasını kendisi bulur da artık size bulaşamaz

Çok geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız. Allahın belası her türlü pislik varmış gerçekten umarım belasını kendisi bulur da artık size bulaşamaz
[/QUOTE]
Çok daha fazla pislik var ama hepsinden bahsetmedim bile inanın çok kötü biriymiş

Back
X