• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca aldatılmışım boşanıyorum

Yani karakteri bozuk işte evleri ayırınca aldatır diye bir şey yok. Aldatan her koşulda aldatır. Yukarıda arkadaş sanki siz evleri ayırmışsınız da ondan aldatmış gibi yazmış ona yazmıştım.
Biz birlikte mutluyken bile aldatmış hatta diyorum ya bir kişiyle sabit aldatmış onun yanında başka kişilere de geçmiş ya atıyorum işten çıkıyor bir 2 saat geç kalıyor o arada bile aldatmış yani ben bu adamın artık hasta olduğunu düşünüyorum

Hiçbirini vermedi hepsini haram ediyorum onu pislik bir adam o . Asla vicdanı yokmuş
Üzüldüm,maalesef hiç mantıklı davranmamışsınız,üzerinizdeki malları neden sattiriyorsunuz,boşanmayı düşünüyorsaniz bunu dillendirmeden neden şerh koymuyorsunuz mallara,bence hemen mal kaçırma davası açın boşanmadan sonra

Biz birlikte mutluyken bile aldatmış hatta diyorum ya bir kişiyle sabit aldatmış onun yanında başka kişilere de geçmiş ya atıyorum işten çıkıyor bir 2 saat geç kalıyor o arada bile aldatmış yani ben bu adamın artık hasta olduğunu düşünüyorum
İğrenç herif ya. Bu arada cinsel hastalıklarla ilgili gerekli testleri de yaptırın lütfen. Bu pislikten bir şey gelmiş olabilir

Sevişme şiddet hepsi var. Ve eski eş diyeceğim artık o adi adam bana hepsini yüzüme baka baka anlattı
Geçmiş olsun.Evlatlarınızla mutlu huzurlu bir hayat diliyorum.Öyle bir adamla evli kalmak zaten onursuzluk olur.En doğru kararı vermişsiniz.

21 yıldır evliyim 2 çocuğum var. Eşimle geçen sene ayrı evlerde yaşamaya başlamıştık. Beni terk etmişti bu Eylülde tekrar döndü ve bu ayrılık sürecinde farklı farklı kadınlarla birlikte olduğunu söyledi ben de bunun yanlış olduğunu ama sıkıntılı bir süreçten geçtiği için bir daha tekrarlamazsa gündeme getirmeyeceğime söz vererek tekrar bir şans verdim. Ancak geçen haftalarda öğrendiğim şeyler dünyamı yıktı. Benle barıştıktan sonra da aldatmaya devam etmiş hatta bizim 2. Evimizde kendinden yaşça çok küçük bir kızla 1 seneden fazladır yaşamış orda buluşmuşlar hem fiziksel hem duyğusal bağ kurmuş. Maddi olarak tüm imkanlarını kullandırmış. O kadın yanında farklı farklı yerlerde evlerde otellerde olanca kadınla yatmış kalkmış. En son gün boynunda bir morlukla ve sırtında tırnak izleriyle eve geldi . Ben şuna inanıyorum ki aldatma ilk başladığı anda tüm ilişki kesilmeli ve bir erkek aldatmak isterse yarım saat ortadan kaybolup gene aldatır hepsine şahit oldum ben. Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız asla vakit ayırmayın düzelir demeyin her geçen gün daha da arsızlaşıyorlar. Biz şu an boşanma tarihimizi bekliyoruz çok mutluyum ki ondan kurtulacağım artık beni kandıramayacak
Acilen doktora gidip sağlık kontrolünden geçin. Allah korusun bir hastalik vs bulaşmış olmasin

Üzüldüm,maalesef hiç mantıklı davranmamışsınız,üzerinizdeki malları neden sattiriyorsunuz,boşanmayı düşünüyorsaniz bunu dillendirmeden neden şerh koymuyorsunuz mallara,bence hemen mal kaçırma davası açın boşanmadan sonra
Çok sıkıntılı bir adam onla uğraşmak istemiyorum inanın buna enerjim yok maaşım yeterli

Geçmiş olsun.Evlatlarınızla mutlu huzurlu bir hayat diliyorum.Öyle bir adamla evli kalmak zaten onursuzluk olur.En doğru kararı vermişsiniz.
Teşekkür ederim
Vermedi değil almamışsınız.
Alırsam boşanma dilekçesini imzalamayacağını söyledi ondan kurtulmak için yapmak zorunda kaldım
Haklarınızdan vazgeçmeniz çok yanlış olmuş. Adam aldatmadan duramıyor zaten biraz bekleseydiniz yine aldatır kanıtları toplar öyle başardınız. Yaptığı her şey yanına kar kaldı.
maalesef öyle oldu ama son şeyleri de söyleyince inanın dayanamadım önce evi terk ettim ardından o evden çıktı ben şu an eve döndüm çocuklarımla tek yaşıyorum

Teşekkür ederim

Alırsam boşanma dilekçesini imzalamayacağını söyledi ondan kurtulmak için yapmak zorunda kaldım

maalesef öyle oldu ama son şeyleri de söyleyince inanın dayanamadım önce evi terk ettim ardından o evden çıktı ben şu an eve döndüm çocuklarımla tek yaşıyorum

Bir avukatla görüşün eşiniz bu kadar fazla aldığına göre elinizde çok fazla kanıt vardır.

Bir avukatla görüşün eşiniz bu kadar fazla aldığına göre elinizde çok fazla kanıt vardır.
İnanın ondan kurtulmak benim için ikinci Bahar olacak o yüzden asla maddiyat düşünmüyorum. Kurtulayım yeter maaşım var muhtaç değilim ona

Ayrılacağımı tahmin ettiği için üzerimde tüm varlıkları sattırdı. Eğer herhangi bir şekilde para istersem de boşanmayacağını söyledi. sırf ondan kurtulmak için hiçbir şey istemeyeceğime dair kağıtt imzaladım. o şekilde gönderdik mahkemeye
Çok büyük hata etmişsiniz. Hadi sizi geçtim senelerdir beraber emeklerinizin karşılığını, çocuklarınızın hakkını elinizin tersi ile uğraşmamak adına itmişsiniz. Çocuğunuz olmasa amenna ama çocuklarınızın da hakkı vardı o mallarda. Gerekirse seneler sürseydi ama o parada ondan çıksaydı! Benim bile içim soğumadı sizin nasıl soğudu, razı geldiniz buna? Sinirle ve bir hışımla kurtulmak istemişsiniz ama iyi bir avukat tutup ona vekalet vererek sürdürebilirdiniz süreci.
Adam çocuklarınızın rızkını başka kızlara yedirecek.
Boşanmak en doğru karar ama mallarınızın peşine düşmemeniz büyük hata.

Ayrılacağımı tahmin ettiği için üzerimde tüm varlıkları sattırdı. Eğer herhangi bir şekilde para istersem de boşanmayacağını söyledi. sırf ondan kurtulmak için hiçbir şey istemeyeceğime dair kağıtt imzaladım. o şekilde gönderdik mahkemeye
Mahkemede size sorulunca talep ettiğinizi söylersiniz. Otel kayıtlarını talep edersiniz. Kurtulmak için bu kadar acele etmenize gerek yok. Olan olmuş, bedel ödeyip defolsun.

Çok büyük hata etmişsiniz. Hadi sizi geçtim senelerdir beraber emeklerinizin karşılığını, çocuklarınızın hakkını elinizin tersi ile uğraşmamak adına itmişsiniz. Çocuğunuz olmasa amenna ama çocuklarınızın da hakkı vardı o mallarda. Gerekirse seneler sürseydi ama o parada ondan çıksaydı! Benim bile içim soğumadı sizin nasıl soğudu, razı geldiniz buna? Sinirle ve bir hışımla kurtulmak istemişsiniz ama iyi bir avukat tutup ona vekalet vererek sürdürebilirdiniz süreci.
Adam çocuklarınızın rızkını başka kızlara yedirecek.
Boşanmak en doğru karar ama mallarınızın peşine düşmemeniz büyük hata.
En azından boşanayım sonra dava ile uğraşırım başka türlü bu adam beni boşamayacaktı çekişmeliye dönecekti

Çok sıkıntılı bir adam onla uğraşmak istemiyorum inanın buna enerjim yok maaşım yeterli
Çok pişman olacaksınız çokkk. Adam sizi tanıyor o yüzden boşanırken bile parmağında oynatıyor, siz dişli olup çatır çutur bütün haklarımı alıcam isterse 10 yıl sürsün deseydiniz anlaşmaya varırdı.

Çok pişman olacaksınız çokkk. Adam sizi tanıyor o yüzden boşanırken bile parmağında oynatıyor, siz dişli olup çatır çutur bütün haklarımı alıcam isterse 10 yıl sürsün deseydiniz anlaşmaya varırdı.
Asla asla imzalamazdı çok şeyler söyledim istedim başta imzalamam dedi bekle dedi. Gidip hayatını yaşardı boşamazdı beni

Back
X