21 yıldır evliyim 2 çocuğum var. Eşimle geçen sene ayrı evlerde yaşamaya başlamıştık. Beni terk etmişti bu Eylülde tekrar döndü ve bu ayrılık sürecinde farklı farklı kadınlarla birlikte olduğunu söyledi ben de bunun yanlış olduğunu ama sıkıntılı bir süreçten geçtiği için bir daha tekrarlamazsa gündeme getirmeyeceğime söz vererek tekrar bir şans verdim. Ancak geçen haftalarda öğrendiğim şeyler dünyamı yıktı. Benle barıştıktan sonra da aldatmaya devam etmiş hatta bizim 2. Evimizde kendinden yaşça çok küçük bir kızla 1 seneden fazladır yaşamış orda buluşmuşlar hem fiziksel hem duyğusal bağ kurmuş. Maddi olarak tüm imkanlarını kullandırmış. O kadın yanında farklı farklı yerlerde evlerde otellerde olanca kadınla yatmış kalkmış. En son gün boynunda bir morlukla ve sırtında tırnak izleriyle eve geldi . Ben şuna inanıyorum ki aldatma ilk başladığı anda tüm ilişki kesilmeli ve bir erkek aldatmak isterse yarım saat ortadan kaybolup gene aldatır hepsine şahit oldum ben. Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız asla vakit ayırmayın düzelir demeyin her geçen gün daha da arsızlaşıyorlar. Biz şu an boşanma tarihimizi bekliyoruz çok mutluyum ki ondan kurtulacağım artık beni kandıramayacak