• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca aldatılmışım boşanıyorum

Asla asla imzalamazdı çok şeyler söyledim istedim başta imzalamam dedi bekle dedi. Gidip hayatını yaşardı boşamazdı beni
Öyle bişey mi var onun paşa gönlüne bakmıyor bu işler zike zike boşanırdı cok pişman olacaksınız ben size o kadar diyim 2 cocukla bomboş boşandığınız için.

Hiçbirini vermedi hepsini haram ediyorum onu pislik bir adam o . Asla vicdanı yokmuş
Ya şaka gibisiniz. Vermedi değil ben almıyorum desenize. Tabi paşa paşa vermez. Gidin mahkemede isteyin. Gerekirse 3 yıl sürsün. Hemen boşanınca madalya mı takacaklar. Allah bilir sizin emeklerinizi kaç kadınla yiyecek.

21 yıldır evliyim 2 çocuğum var. Eşimle geçen sene ayrı evlerde yaşamaya başlamıştık. Beni terk etmişti bu Eylülde tekrar döndü ve bu ayrılık sürecinde farklı farklı kadınlarla birlikte olduğunu söyledi ben de bunun yanlış olduğunu ama sıkıntılı bir süreçten geçtiği için bir daha tekrarlamazsa gündeme getirmeyeceğime söz vererek tekrar bir şans verdim. Ancak geçen haftalarda öğrendiğim şeyler dünyamı yıktı. Benle barıştıktan sonra da aldatmaya devam etmiş hatta bizim 2. Evimizde kendinden yaşça çok küçük bir kızla 1 seneden fazladır yaşamış orda buluşmuşlar hem fiziksel hem duyğusal bağ kurmuş. Maddi olarak tüm imkanlarını kullandırmış. O kadın yanında farklı farklı yerlerde evlerde otellerde olanca kadınla yatmış kalkmış. En son gün boynunda bir morlukla ve sırtında tırnak izleriyle eve geldi . Ben şuna inanıyorum ki aldatma ilk başladığı anda tüm ilişki kesilmeli ve bir erkek aldatmak isterse yarım saat ortadan kaybolup gene aldatır hepsine şahit oldum ben. Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız asla vakit ayırmayın düzelir demeyin her geçen gün daha da arsızlaşıyorlar. Biz şu an boşanma tarihimizi bekliyoruz çok mutluyum ki ondan kurtulacağım artık beni kandıramayacak
Mutlaka hastalık testleri yaptırın, size bir şey bulaştırmış olmasın pislik

Ya şaka gibisiniz. Vermedi değil ben almıyorum desenize. Tabi paşa paşa vermez. Gidin mahkemede isteyin. Gerekirse 3 yıl sürsün. Hemen boşanınca madalya mı takacaklar. Allah bilir sizin emeklerinizi kaç kadınla yiyecek.
Böyle bir pislikle aynı soyadını taşımak istemiyorum beni de anlayın

Sevişme şiddet hepsi var. Ve eski eş diyeceğim artık o adi adam bana hepsini yüzüme baka baka anlattı
Sizden uzak olsun artık, bir daha şans vermeyin aman, keşke haklarınızı alsaydiniz ama.. neyse vardır bir bildiğiniz..Yavrularınizla muhteşem bir hayat diliyorum size ♥️ Sağlık ve huzur sizinle olsun 🙏

Haklarinizdan vazgeçmeyin o da girdiği çukurlarda debelenmeye devam etsin eden bulur izleyin görün

Çok pişman olacaksınız çokkk. Adam sizi tanıyor o yüzden boşanırken bile parmağında oynatıyor, siz dişli olup çatır çutur bütün haklarımı alıcam isterse 10 yıl sürsün deseydiniz anlaşmaya varırdı.
Esini o daha İyi tanir Aslin da bazen en sagliklisi böylesi herif psikopat olabilir tehtit ediyor gibi de geldi

Konu sahibi aldatilip hastalik kapip İyi be hadi dicek biri degil olamaz insan cani yanarken onunda cani yansin ister

Ama burda bir sikinti var konu sahibi eski kocasindan bir zarar gelir diye korkuyor olabilir

Önce can valla canini evlatlarini kurtarsin o mallar öyle böyle cocuklara kalacak

Ben de yazdim hakkini yedirme diye ama kurtulmak istiyorum sadece maasim yeter diyor orda jeton düstü herif pisligi teki

Sizden uzak olsun artık, bir daha şans vermeyin aman, keşke haklarınızı alsaydiniz ama.. neyse vardır bir bildiğiniz..Yavrularınizla muhteşem bir hayat diliyorum size ♥️ Sağlık ve huzur sizinle olsun 🙏
Teşekkür ediyorum. Ben de aynısını ümit ediyorum artık daha saf daha masum güzel bir hayatım olacak 🌸 o pisliğe tekrar hayatımı açmam mümkün değil

Haklarinizdan vazgeçmeyin o da girdiği çukurlarda debelenmeye devam etsin eden bulur izleyin görün
Allah benim ahımı da çocuklarımın ahini ondan alacaktır diye düşünüyorum ki kimin yaptığı yana kar kaldı ki onun kalsın. Bana yaptığı hem maddi hem manevi zararın karşılığını alacağına inanıyorum

Allah benim ahımı da çocuklarımın ahini ondan alacaktır diye düşünüyorum ki kimin yaptığı yana kar kaldı ki onun kalsın. Bana yaptığı hem maddi hem manevi zararın karşılığını alacağına
Esini o daha İyi tanir Aslin da bazen en sagliklisi böylesi herif psikopat olabilir tehtit ediyor gibi de geldi

Konu sahibi aldatilip hastalik kapip İyi be hadi dicek biri degil olamaz insan cani yanarken onunda cani yansin ister

Ama burda bir sikinti var konu sahibi eski kocasindan bir zarar gelir diye korkuyor olabilir

Önce can valla canini evlatlarini kurtarsin o mallar öyle böyle cocuklara kalacak

Ben de yazdim hakkini yedirme diye ama kurtulmak istiyorum sadece maasim yeter diyor orda jeton düstü herif pisligi teki

Evet inan o kadar doğru bir yorumda bulunmuşsunuz ki şu anda ben onunla mal kavgasına girsem hem beni canımı tehdit eder hem boşanmaktan vazgeçtim diye çekişmeliye döndürür ve o dava süresince de bana dünyayı zindan eder. Ben zaten bir kurumda çalışıyorum benim maaşım şu anda hem bana hem çocuklarıma gayet rahat bir şekilde yetiyor varsın arabam olmasın evim olmasın ama şu anda huzurum var. En azından sürekli belaltı konuşan bir insanla birlikte değilim en azından çocuklarım bunlara şahit olmuyor çocuklarım kavga görmüyor huzurlu bir ortamımız oldu bir ay sonra da ondan resmi olarak boşandıktan sonra ne yapabilir ki bana? Diyorum ya ondan alacağım bir ev bir araba en fazla o da olmayı versin. Benim de hakkım onlar yıllardır kredi çekip ben ödedim ama vermiyor işte Allahından bulsun diyorum benden uzak olsun. Bana benzer durumlar yaşayanlar varsa diye yazıyorum gerçekten düzenliyorlar ve düzelmedikleri gibi hayatı daha da kötüye götürüyorlar o yüzden paylaşmak istedim🌸

Şiddet ihtimalini bende düşündüm ama hiç böyle bir ihtimalden bahsetmedi işin psikolojik yorgunluğunu çekmek istemediğinden bahsetti o yüzden pişman olacağını düşünüyorum 😐 aşağıda yazdığı mesaja dayanarak.
Kardeşim hakim benim ona sordum ama diyor ki abla o davalar biraz uzun sürüyor seni de yıpratır eğer bu kadar sıkıntı çektirdiyse hiç onla uğraşma kurtulduğuna şükret. Çok şükür maaşım var çocuklarıma ve bana yeter fazlasında gözüm yok kendi şaşırtıcı zengin ama bana bir TL bile vermedi bütün hakkım ona haram ediyorum

21 yıldır evliyim 2 çocuğum var. Eşimle geçen sene ayrı evlerde yaşamaya başlamıştık. Beni terk etmişti bu Eylülde tekrar döndü ve bu ayrılık sürecinde farklı farklı kadınlarla birlikte olduğunu söyledi ben de bunun yanlış olduğunu ama sıkıntılı bir süreçten geçtiği için bir daha tekrarlamazsa gündeme getirmeyeceğime söz vererek tekrar bir şans verdim. Ancak geçen haftalarda öğrendiğim şeyler dünyamı yıktı. Benle barıştıktan sonra da aldatmaya devam etmiş hatta bizim 2. Evimizde kendinden yaşça çok küçük bir kızla 1 seneden fazladır yaşamış orda buluşmuşlar hem fiziksel hem duyğusal bağ kurmuş. Maddi olarak tüm imkanlarını kullandırmış. O kadın yanında farklı farklı yerlerde evlerde otellerde olanca kadınla yatmış kalkmış. En son gün boynunda bir morlukla ve sırtında tırnak izleriyle eve geldi . Ben şuna inanıyorum ki aldatma ilk başladığı anda tüm ilişki kesilmeli ve bir erkek aldatmak isterse yarım saat ortadan kaybolup gene aldatır hepsine şahit oldum ben. Eğer böyle bir durum yaşıyorsanız asla vakit ayırmayın düzelir demeyin her geçen gün daha da arsızlaşıyorlar. Biz şu an boşanma tarihimizi bekliyoruz çok mutluyum ki ondan kurtulacağım artık beni kandıramayacak
Siz benim konuma da yazmıştınız, gerçekten çok üzüldüm. Beş para etmez karaktersizin tekiymiş, hiçbir zaman gözü doymaz böylelerinin.
Ancak keşke maddi olarak da çocuklar için en azından bir anlaşmaya varsaydınız. O kadar emeğiniz var adamın üstünde, uzun yıllarınız geçmiş birlikte. Ek bir dilekçeyle vs bir şey talep etme hakkınız varsa kullanın derim. İğrenç heriften kurtulduktan sonra kendi düzeninizde daha güçlü daha mutlu olmak için maddi güce de ister istemez ihtiyacınız olacak.
Hiçbir şeyi hak etmeyen bir pislik bari maddi kısmında destek olabilsin bir şeylere.
Bu kadar yıl sonrasında böyle bir ayrılık da hiç kolay değildir eminim, maddi gücünüz varsa online da olsa bir terapiye başlamayı düşünür müsünüz?
Kırılan bir kalp, ego, bozulmuş bir düzen varken ortada kendi değerinizi tekrar pekiştirmek bir nebze olsun iyi gelebilir sürecinize.

Şiddet ihtimalini bende düşündüm ama hiç böyle bir ihtimalden bahsetmedi işin psikolojik yorgunluğunu çekmek istemediğinden bahsetti o yüzden pişman olacağını düşünüyorum 😐 aşağıda yazdığı mesaja dayanarak.
O da olabilir tabi ama kadin cinayetleri o kadar artti ki insan korkuyor

Çok geçmiş olsun çok iğrenç biriymiş çok bile yıllarınızı vermişsiniz ilkinde keşke kestirip atsaydınız ayrı evlerde yaşasanızda galiba evliydiniz hala bunları yapamaz o yüzden! Bir an önce kurtulmanız dileğiyle.. haklarınızda alın ben para pul düşünmem öyle bir durumda ama bu adam hak ediyor donuna kadar alın…

Üzüldüm,maalesef hiç mantıklı davranmamışsınız,üzerinizdeki malları neden sattiriyorsunuz,boşanmayı düşünüyorsaniz bunu dillendirmeden neden şerh koymuyorsunuz mallara,bence hemen mal kaçırma davası açın boşanmadan sonra
yahu kadın kendi üzerindeki malı kendisi satmış
buna nasıl mal kaçırma davası açacak Allah aşkına?

beni tehdit etti zorla sattırdı ya da satış olmadı zorla imzaladım veya satıştan aldığım parayı zorla gaspetti
filan gibi bir dava açsa tehditten dolandırıcılıktan ya da gasptan filan, hadi neyse....kişi kendi malını satıp kendi kendisinin malını kaçıramaz ya!

yahu kadın kendi üzerindeki malı kendisi satmış
buna nasıl mal kaçırma davası açacak Allah aşkına?

beni tehdit etti zorla sattırdı ya da satış olmadı zorla imzaladım veya satıştan aldığım parayı zorla gaspetti
filan gibi bir dava açsa tehditten dolandırıcılıktan ya da gasptan filan, hadi neyse....kişi kendi malını satıp kendi kendisinin malını kaçıramaz ya!
Ya tamam işte bir avukata danışıp nasıl yapabiliyorsa öyle yapsın, çalışan kadın mallarda hakkı var,yazık günah diye dedim

Ya tamam işte bir avukata danışıp nasıl yapabiliyorsa öyle yapsın, çalışan kadın mallarda hakkı var,yazık günah diye dedim
kadın kendi üstünde olanı bile satmış
tabii ki hakkı var, orası ayrı çalışmasa bile var yasal olarak ama oraları geçmiş bu kadın artık, anlaşılan o.

burada başka bir konu vardı kadın kaynının üstüne alınmış olan evde kirasız oturuyordu, boşanmadan dememiş ki bu evin kredisini biz ödedik vs...eşi nafaka ödemediği için şimdi aklına gelmiş.
yine başka konular da oluyor boşanmadan önce malı mülkü güzelce paylaşıp almamış oluyor kadınlar
boşanma gerçekleştikten sonra bir mal üstüne değilken ya da zaten kendi üstüne olan malı zorlama filan olmadan sattıktan sonra daha da nasıl bir davaya konu edebilir ki? benim bildiğim çok zor.

hemen boşanmak için imza atmış istemiyorum hiç bir şey diye bir kağıda, elbette hala dönebilir mahkemede ben hakkımı almak istiyorum değilse boşanmam dese bile yeter.
ama bu kadın korkuyor, sanmıyorum ki bunu desin.

Fiziksel şiddeti de vardı psikolojik şiddeti de vardı

Back
X