Çok özür dilerim eşim daha önce telefonu kullanıyor du yanlış kelime yazdıDaha önce şiddet lezbiyen karşılaşmadım . çok korktum bişey yapamadım.
Konunu okudum kendini üzmeye çalış ben artık hamile değilim . düşük yaptım . benim de takılarımın 2 binini aldı ablasıyla abisine verdi zaten 5 bin lira takılmıştıCanım benim ya senin yaşadıklarının aynısı benim basimada geldi daha dün konu açtım bende tek fark hamile değilim vede bana daha birebir vurmadı kolumu falan benim de sıktı altinlarimi almaya çalıştı vermeyince de kadınlar böyle şeylere karışmaz biz sana sorduk diyr hata mi yaptık dedi nice kavgalar rezillikler olundi dedigim gibi hamilelik kötü olmuş bana da bebek diye ısrar ediyorlar esim ve ailesi çocuk olsun düzelir evlilik diyen de var ben güvenmiyorum ama eşimin ısrarları üzerine korunmuyoruz da senin için çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hayırlısıyla inşallah
15 günlük evliyken dayak atan kocadan ne bekliyorsunMerhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim 15 günlük evliyken bana vurmaya başladı . Alyansımı sattı bana hakaret edip psikolojik şiddet uyguluyor ondan boşanmamam için tehtid ediyor.hamileyken de kolumu sıktı ağlattı daha çok şey var ama uzatmayayım .2, 3 gündür iyi davranıyor.sizce düzelir mı?
Neeeee düşük müKonunu okudum kendini üzmeye çalış ben artık hamile değilim . düşük yaptım . benim de takılarımın 2 binini aldı ablasıyla abisine verdi zaten 5 bin lira takılmıştı
O kardeşinize söyleyin, madem boşanmana izin vermiyor; gelsin sürekli seninle yaşasın, dayak yerken kocanı tutsun veya dayağı o yesin olur muÇocuk kazayla olmadı . Severek evlendim. Ailem yanımda bı tek kardeşim sorun çıkarıyor
Sen doğrumu söylüyorsun bu gözler neler okuyor böyleDüşük yaptım . bilmiyorum ben de napıcamı şaşırdım. Ve beni dövmediğini idda ediyor kolumu sıkması eliyle karnıma vurması dayak değilmiş
Benim esimde psikologa gitmeyi reddediyorDoktora gitmiyor maalesef
Daha önce şiddet lezbiyen karşılaşmadım . çok korktum bişey yapamadım.
O ne demek? Eşin "lezbiyen" mi yazıyordu? Bekarken mi kullanıyordu senin telefonunu evliyken mi?Çok özür dilerim eşim daha önce telefonu kullanıyor du yanlış kelime yazdı
Stres ten oldu şimdi iyiyim sağol canımNeeeee düşük mücanım benim ya çok üzüldüm peki neden düşük yaptin sinir stres yoksa vurması yüzünden mi ay senin şimdi sağlığın nasıl canım benim ya çok üzüldüm
Evliyken bazı sitelere giriyorO ne demek? Eşin "lezbiyen" mi yazıyordu? Bekarken mi kullanıyordu senin telefonunu evliyken mi?
Guzelim nasil duzelir allah askina , insan sevdigine kiyar mi? Seven insan sevdigininkilina zarar veremezDüzelir diye bekledim hep .katlandim
AynılarBenim esimde psikologa gitmeyi reddediyor
Kişilik bozukluğu var eşim gibi aynı çocuk düştü demissin demi ya bi tedavi olsun tedavi olmaya yanasmiyorsa yolun başındayken kurtul canımBoşancam diyince ağlayıp yalvarıyor bilmiyorum napicam
Beni sevmiyormuş yeni anladımGuzelim nasil duzelir allah askina , insan sevdigine kiyar mi? Seven insan sevdigininkilina zarar veremez
Bizim eşler ayniya acaba ben korunmaya baslasam miAynılar
Boşancam artık iyice emin oldum.ama şu Bayram bi geçsin . çok sinir li . benden gerçek yüzünü gizlemişKişilik bozukluğu var eşim gibi aynı çocuk düştü demissin demi ya bi tedavi olsun tedavi olmaya yanasmiyorsa yolun başındayken kurtul canım
Ben korunuyor um sende korun benceBizim eşler ayniya acaba ben korunmaya baslasam mi
Tamam canım teşekkürlerBen korunuyor um sende korun bence
Dayak yediği mı bilmiyor kavğa çikar diye söylemedim. Ama söylüycemO kardeşinize söyleyin, madem boşanmana izin vermiyor; gelsin sürekli seninle yaşasın, dayak yerken kocanı tutsun veya dayağı o yesin olur mu
Tamam canım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?