Değişen koca

Konunu okudum kendini üzmeye çalış ben artık hamile değilim . düşük yaptım . benim de takılarımın 2 binini aldı ablasıyla abisine verdi zaten 5 bin lira takılmıştı

15 günlük evliyken dayak atan kocadan ne bekliyorsun

Konunu okudum kendini üzmeye çalış ben artık hamile değilim . düşük yaptım . benim de takılarımın 2 binini aldı ablasıyla abisine verdi zaten 5 bin lira takılmıştı
Neeeee düşük mü canım benim ya çok üzüldüm peki neden düşük yaptin sinir stres yoksa vurması yüzünden mi ay senin şimdi sağlığın nasıl canım benim ya çok üzüldüm

Çocuk kazayla olmadı . Severek evlendim. Ailem yanımda bı tek kardeşim sorun çıkarıyor
O kardeşinize söyleyin, madem boşanmana izin vermiyor; gelsin sürekli seninle yaşasın, dayak yerken kocanı tutsun veya dayağı o yesin olur mu

Düşük yaptım . bilmiyorum ben de napıcamı şaşırdım. Ve beni dövmediğini idda ediyor kolumu sıkması eliyle karnıma vurması dayak değilmiş
Sen doğrumu söylüyorsun bu gözler neler okuyor böyle o adam bebeğinin katili hala aynı evi paylaşıyor musun daha ne bekliyorsun o evde hemen pılını pırtını topla çık git

Neeeee düşük mü canım benim ya çok üzüldüm peki neden düşük yaptin sinir stres yoksa vurması yüzünden mi ay senin şimdi sağlığın nasıl canım benim ya çok üzüldüm
Stres ten oldu şimdi iyiyim sağol canım

Kişilik bozukluğu var eşim gibi aynı çocuk düştü demissin demi ya bi tedavi olsun tedavi olmaya yanasmiyorsa yolun başındayken kurtul canım
Boşancam artık iyice emin oldum.ama şu Bayram bi geçsin . çok sinir li . benden gerçek yüzünü gizlemiş

O kardeşinize söyleyin, madem boşanmana izin vermiyor; gelsin sürekli seninle yaşasın, dayak yerken kocanı tutsun veya dayağı o yesin olur mu
Dayak yediği mı bilmiyor kavğa çikar diye söylemedim. Ama söylüycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…