- 22 Ocak 2021
- 1.603
- 5.811
- 108
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Allah askına ona öleceğine git bir dizi karakterine platonik asık ol ona öl.Eğer hanımefendilerin yazıdıgına göre engellemiyorum ama siliyorum demesi yazmasına delaletse kı**ma takmayarak. Çünkü beni ona ölüp biterken bıraktı en son.
Allah askına ona öleceğine git bir dizi karakterine platonik asık ol ona öl.
Buna ölünür mü ya.
Sakin da yazma. Bakacak senden ses yok, nası yanı diycek. O gelecek sana.
Gelınce def et ama?
Aman tamam der sonra da kendim direkt engellerdim
Hadi bakalım, Gazan mubarek olsunSözzzzz
İstemem yan cebime koy der gibi geldi bana.engelini kaldırma sil rehberden ne gerek var haber veriyorsun.
Senin koca adam dediğin çocuk gibi geldi bana.
Oluru var mı demissin bence yok.simdi huzurluyum seviyorum diye alttan alırsın sonra sana da tak eder alttan alamadigin zaman ne yapacaksın.
Şimdi o bey sizden ilgi alaka alttan alma gibi şeyler istiyo.Haklısınız sanırım alttan daha fazla alamadığım için de numarasını sildim. Ama içten içe o ilgiyi istiyorum. Ama eksiler artıları götürüyor fazlasıyla sanırım
Şimdi o bey sizden ilgi alaka alttan alma gibi şeyler istiyo.
Sizse o ilgiyi istiyorsunuz.denge yok bence.bide bir çekersiniz iki çekersiniz sizde en sonunda bundan yorulup bikarsiniz.
Şimdi aşk sevgi bunları tiplere eder ama ilerde ne sevgi ne saygi bırakır ve çok gevşek bir ilişki olur bence.
Keşke iş engellemekte numara silmekle bitse ama bana çok ikna edici gelmiyo bu durum.daha ciddi olmalı,ne istediğine karar verip ona göre net ol canım.tavrin net olsun sen rahat edersin.
İlerisinin olmadığını anlaman iyi olmuş.Yalan yok “ engelini kaldırıyorum ama numaranı siliyorum yazma olur mu” mesajının aynısını yaşasın ben de yazma diyeyim istiyorum valla şuan. İlerisi yok çok iyi anladım olursa bir iki ay ancak gider
Bu da mantıklı. Dün akşamdan beri kendime kızıyorum neden alttan aldım iki çiçek bi ilgi için ne zamana kadar pışpış yapacagım. Hayır uzaktanda ne istediğini bilen akıllı biri gibi duruyorduİlerisinin olmadığını anlaman iyi olmuş.
Karşılıklı yazma demek bı çözüm değil boşuna bunu düşünme boşver.kacan kovalanır diye boşuna demiyolar.adam kaciyo bide kovalama diyo ama aslında kovala der gibi.sende onunla aynı duruma düşme bence.
Yalvarman için pusuda bekliyor şuan. 37 yaşında adamdaki triplere hele ya
Biraz ilgi sevgi görmek için büyük bir bedel ödüyorsunuz.Size bu ilgi sevgi bedava verilmiyor özetle.Bedelli sevgi mi olur! Bu ne çocuk gibi. Engellemekler bilmem ne..Hiç gerek yok. Manipülatif ve alıngan. İleride tamamen kesecek o ilgiyi de.İşine gelirseye evrilecek bu ilgi.
Şöyle söyleyeyim iyiyken mükemmel ufak bir şeyde düşman kesilir telefonunu açmaz aramaz yazmaz ama gönül alınca eskiye dönerOluru yok zaten anlattığınız kadarıyla hareketleri de sorunlu.
İşte bu yazdıklarıniz anormal bence. Yani ne bileyim böyle abartılı tepkileri olan biriyle hayat mı geçer. Ben tahammül eşiği düşük biriyim biraz da ondan mı bilemiyorum ama kesinlikle katlanamazdim herhalde bu tarz birine.Şöyle söyleyeyim iyiyken mükemmel ufak bir şeyde düşman kesilir telefonunu açmaz aramaz yazmaz ama gönül alınca eskiye döner
Tulipa en son hamileydi ama eşinden yine çekiyordu hamileyim diye idare ediyordu"Degisik bir bey"
@tulipa yi hatirladim,o da boyle degisik beylerle basetmeye calisiyordu her defasinda,sonra birisiyle evlendi,hala trip cekiyordu,simdi nasil acaba?
Benzerini yasadim adama da acikca yasindan ziyade 16 17lik ergen gibi bu davranışların dedim trip atip küsmüştüDeğişik değil yaşını 20 yıl geriden takip eden 17 yaşında bir ergen gibi. Sen birazcık ısrar et diye yapmış bir iki güne koşa koşa gelir merak etmeyin:)
Sonra da nolur eve dön diye konu sahibi yalvarsin diye beklerdiMuhtemelen boşanmayı diline pelesenk ederdi, ufacık tartışmada bile evi terkeder boşanmak isterdi. Ayy evlerden ırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?