- 1 Nisan 2021
- 1.585
- 1.478
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Değişik değil yaşını 20 yıl geriden takip eden 17 yaşında bir ergen gibi. Sen birazcık ısrar et diye yapmış bir iki güne koşa koşa gelir merak etmeyin:)
Kaç yaşına gelmiş ama hala kişisel gelişimini tamamlayamamış bu adamın ne kadar iyi özelliği olursa olsun, insana hayatı zehir eder
Umarım barışmazsınızEtti valla iyi günlerin acısı da çıkıyor haklısınız
Yani engellersem yazamazsın , yaz diye engeli kaldırıyorum ama numaranı siliyorum ki ben kendimi tutamam yazarım diyeMerhaba hanımlar. Ufak bir sorunum var. Erkek arkadaşımla ayrıldık. Yaş 37 31.
Sen bana soğuk davranıyorsun kendinden soğutmaya çalıştığını düşünüyorum der uzaklaşır. Konusurken tersledin der konuşmaz vsvs
Bende he der alttan alır geçiştiririm çünkü nasıl bu kadar alıngan ve tuhafsa normalde çok ilgili anlayıslı kibardır. Çok zaman ayırır iş dısında sürekli beraberiz ev işlerinde yardım eder yorgunsam kalkar yemek yapar ayrıca romantik ve duygusal vs vs çok güzel huyları var.
Bugün başka bir sebep buldu (kısa kesiyorum). Tartıştık wp ta uzadıda uzadı engelledi beyefendi. Bitsin dedi.
Ben de mesajla tamam hoşçakal dedim. Mesajla “Engelini kaldırıyorum ama numaranı siliyorum yazma olur mu” demiş.
hayda engelimi kaldıryorsun ama numaramı siliyorsun. Numaramı sil hem de engelle. Yada hiçbir sey yapma.
kafam çok karısık. Ne demek bu. Bak numaranı siliyorum ama engelini kaldırdım az yalvar mı diyor koca adam.
Normalde yol verirdimde hoşlanıyorum huzurluyum yanında. oluru var mı bu durumun. Ne yapsam?. Sevgiler..
Bana bu yası buyumus akli buyumemıs bebeler cok itici geliyor.
Evlen normal biriyle kendı Cocugunu dogur buyut illa bebek istiyorsan... bunu mu buyuteceksın?
Ay sacmalama. Hareketlerine baksana ne kadar itici?Ben bi de bununla evlensem ne güzel olur ilgili sevgi dolu filan diyordum
Muhtemelen boşanmayı diline pelesenk ederdi, ufacık tartışmada bile evi terkeder boşanmak isterdi. Ayy evlerden ırakBen bi de bununla evlensem ne güzel olur ilgili sevgi dolu filan diyordum
Kadını ev ıcınde psikolojik olarak engeller bu adam. Hayalet muamelesı yapar. Varlığından suphe edersin. Hıc bulasmamak lazım.Muhtemelen boşanmayı diline pelesenk ederdi, ufacık tartışmada bile evi terkeder boşanmak isterdi. Ayy evlerden ırak
Kesinlikle öyle. Allahın sevdiği kuluymuş ki evlenmeden kurtulmuşKadını ev ıcınde psikolojik olarak engeller bu adam. Hayalet muamelesı yapar. Varlığından suphe edersin. Hıc bulasmamak lazım.
Kendını hala engelli sanıp yazmamaklık etme demenin eblehce versiyonuYani engellersem yazamazsın , yaz diye engeli kaldırıyorum ama numaranı siliyorum ki ben kendimi tutamam yazarım diyeSakın yazma bırak o koşsun
İnsallah kurtulmuştur, barısır gibime geliyorKesinlikle öyle. Allahın sevdiği kuluymuş ki evlenmeden kurtulmuş
Hayatının en büyük hatası olur :/İnsallah kurtulmuştur, barısır gibime geliyor
Ay sacmalama. Hareketlerine baksana ne kadar itici?
Bizimkilerdeki dunkof gıbı.
Engelini kaldırdım ama, siliyorum numaranı yazma bana... Nedir bu allasen?
Eskıden MSN vardı bilir mısın,
Moraller bozuk yazma!!!! Yazardık iletimize hoslandıgımız cocugun dikkatinı cekmek ıcın. Ama onbes falandık ozamanlar..
Bu 37?
Bırak lutfen.
Barısırsan kendını yakarsın ben diyim deAhahaha ay vallahi güldüm gece gece
İnsallah kurtulmuştur, barısır gibime geliyor
Egonu nasıl oksatmayı dusunuyorsun?Yok barışmayacağım. Cidden şu kısa sürede pohpohlamaktan sıkıldım. Ama azıcık egom okşansın bakalım benimde
Bu soruyu sorabildiğinize göre gerçekten bir oluru olma ihtimali veriyorsunuz bu adamla devam etme ihtimaline. Bu soruyu sormanız ve hala bir ihtimal vermeniz bu adama az da olsa benzediğinizi hissettirdi bana. Alınmayın karılmayın lütfen.
Egonu nasıl oksatmayı dusunuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?