Değişik bir bey

şimdi aklıma ilk günlerimiz geldi. İlk günden seni seviyorum demişti aşkımlar çiçeğimler elimi severken sevgisinden elim acıyordu. İlk haftada boyum kadar çiçekle gelmişti. Ben yavaşlatmıştım. Sakinleştirmiştim.
Bu seferde alınma huyu cıkmıstı bununlada baş ederken şuan anlıyorum ki çocuk eylemişim.

engelleyince numaranız engelli listesinde gözüküyor. numaranızı görmemek için silip engeli kaldırıyor. yalvarmamı istiyor gibi düşünmeyin. amaç bu muhtemelen.

engelleyince numaranız engelli listesinde gözüküyor. numaranızı görmemek için silip engeli kaldırıyor. yalvarmamı istiyor gibi düşünmeyin. amaç bu muhtemelen.

Aaaa aydınlandım.
Bu açıdan hiç düşünmemiştim valla olur mu olur. Belki adam evlidir bile karısı neden engelli bu diyecektir.

tabii her şey olabilir yani burada neler okuyoruz. başka bir sevgili falan da yapmış olabilir bu süreçte ya da sadece karakteri bozuktur :)

Boynuzlandım mı acaba ben telefonu da hep pek uzakta duruyordu. Çok vakit geçiriyorduk kabul evli olsa yanımda kalamaz ama mesleği gereği acaba başka bir şehirde sevgilisi filan mı vardı bu arkadaşın.
Sanırım allam yüce rabbim kurtarmış

Iyi iken herkes iyidir, kotusunu goren olmamis.
Ergenlik cagina bile yaklasamamis adamlai ugrasacaksin, bosver gitsin..
Pesinden kisacagindan o kadar emin ki yazma olur mu diyor bir de, ruh hastasi mi cocuk mu bello degil.

Yukarda bi arkadas belki de numarandan tamamen kurtulmak için engelini kaldırmış olabilir yazdı. Valla mantıklı. Ki yalvarmamı bekliyorsa bı beni sevindirir

"Degisik bir bey"
@tulipa yi hatirladim,o da boyle degisik beylerle basetmeye calisiyordu her defasinda,sonra birisiyle evlendi,hala trip cekiyordu,simdi nasil acaba?

Evlendi mi o adamla

Konu sahibesi birşey yapma. Yazma mı dedi yazma. Bekliyor ki sen yazasın peşinden koşasın alışmış çünkü. Bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsan riske girmen lazım. Diğer türlüsü hep o küsecek senin adım atmanı bekleyecek.

Bebegini kaybetmis,konularda gormustum

O adammi bilmiyorum fakat evlenmis

Yazarsanız hep böyle küs, ayrıl, barış döngüsünde takılırsınız. Koca koca insanlar zaten ayrılırken engellemek abes bir durum,
tartıştığımız an beni engelleyen kişiye de olgun gözüyle bakamam hiç.

Sürekli alttan alırım, o küser ben koşarım diyorsanız yazın ama biraz zaman verip yazın bari de bir ne oluyor ya desin.

karmaşık bi ilişkiniz var hem huzurlusunuz hem adam fazla takıntılı bilemedim ne desem bana göre pek sağlıklı bi ilişki değil tabi sadece burda yazandan yola çıkıyorum

böyle altında mesaj aramalı iletişimler çok yorucu geliyo bana yaşlar kaça ermiş herşey direkt konuşulabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…