Amin canımAnladim cnm basin sagolsun 3 tane melegin var sana sefaatci olacak insallah allahim hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin napalim Allahtan gelene laf yok kaderimiz buymus
Kalsiyum ne kullandiniz banada doktorum yuksek doz kalsiyum magnezyum be aspirin verdi
Evet canim cok zor hem de bu surec suan pskolojik tedavi goruyorum cnku nkrmalde zaten ben sessiz sakin icime kapanik biriydim simdi daha da artti bu durum kalabalik ortamlara giremiyorum hele de x cocuklu ortamlara hic. Benim suan 53 gun oldu bir an once 6 ayin dolmasini bekliyorum ben hwnwn hamile kalmak istiyor biyandan da korkuyorum ama esim hemen istemiyor napicagimi bilmiyorum
Bu olayi yasayip 2. Hamileliginde bebegini sag saglim kucagina alan var mi nokur cevaplarinizi bekliyorum destege cok ihtiyacim var. Allahim cok buyuk umarim isteyen herkese allahim nasip eder
canım merhaba bende bebeğimi 2015 yılında kaybettim dekolman nedeniyle burada da paylaştım yaşadıklarımıBu olayi yasayip 2. Hamileliginde bebegini sag saglim kucagina alan var mi nokur cevaplarinizi bekliyorum destege cok ihtiyacim var. Allahim cok buyuk umarim isteyen herkese allahim nasip eder
Aspirin kullandinizcmi acaba bu konuda bi yazınizi okumadimcanım merhaba bende bebeğimi 2015 yılında kaybettim dekolman nedeniyle burada da paylaştım yaşadıklarımı
okuyabilirsin sanırım 36.sayfadan başlıyordu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi 30 aylık bir oğlum var inanç her kapıyı açar rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Amin canim insallah oyle bi duygu karisikligi yasiykrun suan. Biran once hamile kalmak istiyorum ama bir yandan acaba yine biyle bisey olur mu diye korkuyorum.. allahima siginiyorum hep dua ediuorum cok istiyorum tekrar anne olmak umarim allahim dualarimi kabul edercanım merhaba bende bebeğimi 2015 yılında kaybettim dekolman nedeniyle burada da paylaştım yaşadıklarımı
okuyabilirsin sanırım 36.sayfadan başlıyordu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi 30 aylık bir oğlum var inanç her kapıyı açar rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Allahim hepimize sabir versin gercekten tarifi olmayan bir aci. Ben hala sokta giboyim sabah kalkiyorum sanki bebegim odasinda uyuyomus gibi geliyo sonra bi bakiyorum iyice kendime gelince hemen o hastane gecesi aklima geliyor. Tek yapmamiz gereken Allahimiza siginmak bol bol dua etmek . Inan her namazimda Allahima binlerce kez dua ediyorum ve diyorum ki Allahim sen bana hayirli zamanlarda hayirli evlatlar ver hamile kaldigimda bebegimi sag saglim kucagima alayim onu opeyim koklayim emzireyim buyuteyimm.. insallah rabbim butun dualarimi kabul eder ve meleklerimiz en kisa zamanda kardeslerini bizlere yollarlar.Bende nisan ayinda 16 haftalik bebegimi kaybettim 1 oglum var 9 yasinda 2.yi dusunmustuk
Oysaki bulantilar disinda hersey yolunda gidiyodu bebegimde hicbir sknti yoktu tesadufen gittigim bi doktor plesentani altta oldugunu gebelimim zorlugun bundan oldugunu soyledi 1 hafta gecmedi agrilarla suyum geldi ve apar topar doguma alindi ve bebegin hala yasiyodu
Susus oldugu icin 1 saate ölur dediler karninda normal dogum yaptirdilar sonrada kürtaj ettilee bebegimin ölusunu bi kutuda elime verip gönderdiler
Aslinda kolay yazilmiyo bu cümleler cook zor zamnlar gercekten rabbim kimseye yasatmasin simdi istiyorum yine bi cocuk ama bakalim nasip olmadi suanda
Evet canım yasayan biliyor o piskolojiyiAllahim hepimize sabir versin gercekten tarifi olmayan bir aci. Ben hala sokta giboyim sabah kalkiyorum sanki bebegim odasinda uyuyomus gibi geliyo sonra bi bakiyorum iyice kendime gelince hemen o hastane gecesi aklima geliyor. Tek yapmamiz gereken Allahimiza siginmak bol bol dua etmek . Inan her namazimda Allahima binlerce kez dua ediyorum ve diyorum ki Allahim sen bana hayirli zamanlarda hayirli evlatlar ver hamile kaldigimda bebegimi sag saglim kucagima alayim onu opeyim koklayim emzireyim buyuteyimm.. insallah rabbim butun dualarimi kabul eder ve meleklerimiz en kisa zamanda kardeslerini bizlere yollarlar.
Amin canim insallahEvet canım yasayan biliyor o piskolojiyi
Ama verende allah alanda allah
Bende bi cocukla unutmak istiyorum o acı günlerimi insallahda bebeklerimiz olur
O meleklerimizde şefaatçimiz olur
Peki psikolojik olarak hazır olduğunuzu nasıl hissettiniz? Ben de 7 kasımda 37+4 haftalık bebeğimi bu sebep yüzünden kaybettimBen ilk bebeğimi 34.haftada dekolman sebebiyle kaybettim ve bu sayfalarda yorumlarda aylarımi gecirdim , ama u ay sonra hamile kaldım ve sağlıkli bir hamilelikle yavrumu kucağıma aldım , lütfen korkmayın her hamilelik farklı biraz kendinize gelince hemen ikinciyi deneyin, kilonuz varsa zayıflayın spor yapın tek tavsiyem budur
Eşinizde hiç Allah korkusu yok mu? Gerçekten çok kızdım kusura bakmayın 9 ay boyunca kusması ağrısı sancısı herseyiyle yaşadınız hamileliği hangi kadın bu kadar zahmet çekerek geçirdiği hamilelikte bebeğine bilerek isteyerek zarar verir sen şu an lohusa bir kadınsın sana destek olacağına ne hakla köstek olur.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/37-4-te-bebegimi-kaybettim-7-11-2018.1098562/
Kızlar olayı okuyup bir yorum yapar mısınız? Eşim beni suçluyor sancın olduğunda neden söylemedin de gitmedik diyor. Gitseydik bebeğimiz kurtulur muydu bilmiyorum mail atarak bir sürü doktora anlattım kurtulamazdı dediler ama eşime göre sorumsuzca davranmışım. Ben sadece doğum sancısı sandım ve şiddetlenmeden emin olmadan gitmek istemedim çünkü hep süresini sayın düzenli olursa ya da suyunuz gelirse hastaneye gidin diyorlardı. Olanı değiştirmeyecek biliyorum ama vicdan azabı çekiyorum
Sağol canım desteğin ve duaların için. Eşim hep destek oldu düne kadar ama dün ben doğumun başladığını anladım sancılar sıklaşana kadar bekledim emin olmak için dedim diye çok kızdı çok üzüldü. Neden doğumu anladın da söylemedin falan diyerek tepki gösterdi. Ona göre iyi de beslenmemişim. O öyle yapınca daha da üzülüyorum kendimi suçluyorum. Üstelik bana iyi bir anne değilsin sancıyı hissedince gitmeliydik dedi çok canım acıdı. Bırak evladımı kendi canımı bile tehlikeye atan bir durum bu ve ben bilsem hastanenin kapısında yatmaz mıyım? Evladıma güzel kuzuma birşey olmasın diye canımı vermez miyim. Ama gel de bunu erkeklere anlat işte. Düne kadar bana destek olan moral veren adam birden düşman oldu sanki.Eşinizde hiç Allah korkusu yok mu? Gerçekten çok kızdım kusura bakmayın 9 ay boyunca kusması ağrısı sancısı herseyiyle yaşadınız hamileliği hangi kadın bu kadar zahmet çekerek geçirdiği hamilelikte bebeğine bilerek isteyerek zarar verir sen şu an lohusa bir kadınsın sana destek olacağına ne hakla köstek olur.
Orta da bir acı varsa en çok annenin canı acır senin yani. Hiç vicdan azabı çekme canım kader e inanır mısın? Evladının yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş der büyükler elbette ki ateş düştüğü yeri yakıyor benim de 2 evladım var küçük henüz 67 günlük. Seni kimsenin üzmesine izin verme yazdıklarını okudum yüreğim titredine hakla böyle birşey diyebilir eşin Allah akıl fikir merhamet versin.
Tekrar başın sağolsun Rabbim evladının acısını hafifletecek evlatlar nasip etsin sana en kısa zamanda.
Benim eşim de arada der ne oldu bir tek sen mi doğurdun niye naz yapıyorsun der. Ben de ah keşke dediğin gibi naz yapıyor olsan ama anlamıyorsun çok canım acıyor derim abartma der normal doğum yaptım iki defa ilk kızımda ben enfeksiyon kaptım 50 gün popomun üstüne oturamadım bu lafları önüne bir tabak yemek koymadım diye söylemişti.Sağol canım desteğin ve duaların için. Eşim hep destek oldu düne kadar ama dün ben doğumun başladığını anladım sancılar sıklaşana kadar bekledim emin olmak için dedim diye çok kızdı çok üzüldü. Neden doğumu anladın da söylemedin falan diyerek tepki gösterdi. Ona göre iyi de beslenmemişim. O öyle yapınca daha da üzülüyorum kendimi suçluyorum. Üstelik bana iyi bir anne değilsin sancıyı hissedince gitmeliydik dedi çok canım acıdı. Bırak evladımı kendi canımı bile tehlikeye atan bir durum bu ve ben bilsem hastanenin kapısında yatmaz mıyım? Evladıma güzel kuzuma birşey olmasın diye canımı vermez miyim. Ama gel de bunu erkeklere anlat işte. Düne kadar bana destek olan moral veren adam birden düşman oldu sanki.
Canım birazüzüldüpümü anladı sanırım daha ılımlı yaklaşmaya başladı. Üzüldü yıprandı anlaması da zor sanki bilerek yapmışım gibi düşünüyor ama mantıklı düşününce anladı sanırımBenim eşim de arada der ne oldu bir tek sen mi doğurdun niye naz yapıyorsun der. Ben de ah keşke dediğin gibi naz yapıyor olsan ama anlamıyorsun çok canım acıyor derim abartma der normal doğum yaptım iki defa ilk kızımda ben enfeksiyon kaptım 50 gün popomun üstüne oturamadım bu lafları önüne bir tabak yemek koymadım diye söylemişti.
Gerçekten erkekler anlamaz benim eşimin verdiği tepki senin eşinin yanında kum tanesi kalır.
Seni haksız yere suçlamasın bak sen hastane kapısında yatıp kalksaydın bile maalesef bebeğin melek olurdu yinebazı şeylerin önüne gecemiyorsun ecel gibi kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı yok Allah eşine akıl fikir merhamet versin nolur sen de üzülme demek ki bu acıyı yaşamanız gerekiyormuş. Tefekkür et güzel kardeşim sen sıkma canını bir daha konu açılırsa kavga etmeden kapat çünkü ne kadar kızsam da eşinin de evladı canıydı sen de onu anla çünkü o evlat doğunca baba oldu sen ilk karnına düşünce anne oldun senin kadar ince düşünemez görmezden gel bu dönemi birbirinizi yıpratarak değil birbirinizin yarasını sararak birbirinize sarılarak geçirin gerekirse destek alın hiç kolay şeyler değil dualarım sizinle.
İllaki canım. İnsanlar elinden birşey gelmediği durumda karşı tarafa sarıyor esin de zamanla hatasını anlayacak bak sinyallerini veriyor. Bence uzatma boşver üzülsün de sakın zamanınızda konuşun dertlesin bugünler de geçecek önemli olan kırmadan dökmeden geçmesi.Canım birazüzüldüpümü anladı sanırım daha ılımlı yaklaşmaya başladı. Üzüldü yıprandı anlaması da zor sanki bilerek yapmışım gibi düşünüyor ama mantıklı düşününce anladı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?