yazılarınızı okuyunca cok etkılendım rabbım sabır versın ıns ve yenıden saglıkla bebısler versın ..bende plasente yrılması sonucu asırı kanam ıle 29 .haftanın ıcınde acılen amelıyata alındıım uçuz kızlarım yaklasık bırer kılo ıle merhaba dedı hayata uç ay bekledım kuvez kapısında cok sukur sımdı ıyıler ..drum bu durumun normal oldugunu bılınemedıgını söledı ...gercekten cok zor daha oncede 24 haftalık bebegımı kaybetmıstım ...bol sabır dılıyorum ıns bır dfaha yasamazsınız ıns .....
Allah sabırlar versin canım,seninki neden oldu plasenta yüzünden mi?
benim 29. haftada bir akşam çok ani ve aşırı bir kanamam oldu acil sezeryana aldılar. 6. ayda kızımın büyümesi yavaşlamıştı doktor bazı tahliller istedi ve ben de pıhtılaşma bozukluğu olduğu ortaya çıktı her akşam karnımdan kan sulandırıcı iğne vuruluyordum herşey okadar ani olldu ki hala inanamıyorum yaşadıklarıma
benimde bebeğimin son aylarda büyümesi yavaşlamaıştı ,olması gereken 2-3 hafta geri geliyordu.bir sorun görememişlerdi ama bu tür geriden gelme durumlarında da yaşanabiliyormuş bu sorunlar
Allah sabrını versin
selam kızlar benim çok kanamam var sizinde öylemi oldu bugün 36. günü cuma doktora gidecegim doktor yeni gebeliği planlıyacagız dedi neler söyleyecegini merak ediyorum buarada ben bebegimi morktan aldım kucağıma biraz sevdim çok acı.
merhaba canım,naptın gidebildin mi doktora
merhaba arkadaşlar, dekolman plasenta konusunu ben açmıştım.. 6 ay önce 34. haftada kaybettim meleğimi..
ben doktorumun da izni ile sezaryenden 5 ay sonra hamile kaldım ve bu sefer de dış gebelik geçirdim..çok fazla üzüldüm, oğlunmun acısı yeniden alevlendi.. zaten insan asla bu acıyla başedemiyor..ben de bir an önce kucağıma bebeğimi almak için yeniden umutlandım ama sonucunda 15 gün hastanede yattım ve ilaçla bu yeni bebeğimi öldürmelerini bekledim..çok can yakıcı !!!
bu yeni bebekle henüz bir bağ kurmuş değildim ama sanki oğlumu 2. kez kaybetmişim gibi oldu..
uzunca bir süre tekrar denemeyeceğim, en az 1 yıl hayatımdan uzak olacak hamilelik..doktor 6 ay dedi ama ben daha çok bekleyeceğim.. hamileliği zar zor hatırladığım zaman ancak cesaret edebileceğim galiba
doktor bu dış gebelik (rahim ağzına tutunmuş kese) geçirdiğin sezaryenden dolayı olmuş olabilir dedi.. ben doktoru dinledim korunma süresi konusunda ama galiba doktor da ben de acele etmişiz.. size tavsiyem tekrar bir gebelik için acele etmeyin..
hepinize sabır diliyorum
evet canım gittim kanaman bitince korunmayın dedi bugün kırkıncı günüm hala kanamam var bide hamile kalınca kanı sulandırmak için aspirin içecekmişim istedigin zaman hamile kalabilirsin dedi doktorum dikişlerim iyi bir sorun yokmuş
merhaba arkadaşlar, dekolman plasenta konusunu ben açmıştım.. 6 ay önce 34. haftada kaybettim meleğimi..
ben doktorumun da izni ile sezaryenden 5 ay sonra hamile kaldım ve bu sefer de dış gebelik geçirdim..çok fazla üzüldüm, oğlunmun acısı yeniden alevlendi.. zaten insan asla bu acıyla başedemiyor..ben de bir an önce kucağıma bebeğimi almak için yeniden umutlandım ama sonucunda 15 gün hastanede yattım ve ilaçla bu yeni bebeğimi öldürmelerini bekledim..çok can yakıcı !!!
bu yeni bebekle henüz bir bağ kurmuş değildim ama sanki oğlumu 2. kez kaybetmişim gibi oldu..
uzunca bir süre tekrar denemeyeceğim, en az 1 yıl hayatımdan uzak olacak hamilelik..doktor 6 ay dedi ama ben daha çok bekleyeceğim.. hamileliği zar zor hatırladığım zaman ancak cesaret edebileceğim galiba
doktor bu dış gebelik (rahim ağzına tutunmuş kese) geçirdiğin sezaryenden dolayı olmuş olabilir dedi.. ben doktoru dinledim korunma süresi konusunda ama galiba doktor da ben de acele etmişiz.. size tavsiyem tekrar bir gebelik için acele etmeyin..
hepinize sabır diliyorum
Anladığıma göre plesenta ayrılmasında bebeğin gelişimi bir süre yavaşlıyor.Okuduklarımdan bunu çıkarıyorum.Benimkindede durmuştu.Hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek?
öncelikle hepinize çok geçmiş olsun...
19 ekimde bende aylık kız bebeğimi dekolman dolayısı ile kaybettim burda olan herkes benden çok önce geçirmiş .
Acaba tekrar hamile kalıp anne olan varmı? Bir sıkıntı yaşadınızmı ? şimdiden çok teşekkürler
1 hafta önce 34. haftada dekolman plasenta nedeniyle bebeğimi kaybettim.. şiddetli karın ağrısı ve kasılma ile gittiğim hastanede 5 dakika içinde sezaryene alındım, çünkü yavrumun kalp atışları 25'e düşmüştü..oğlum yoğun bakımda 3 gün dayandı, karnımda oksijensiz kalmış..malesef kaybettik...
yaşayamıyorum artık..çok zor...................
odası, eşyaları herşeyi hazırdı kuzumun, şimdi karnım boş, kucağım boş...
benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var..
hele bu durumu yaşayıp da sonra tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alan varsa lütfen yazsın
böyle bir sıkıntıdan sonra oğluşunun 9 aylık olması ben,i sevindirdi. sağlıkla ve sıhhatle büyütmen dileyiğle çok çok geçmiş olsun .Ümit ediyorum Rabbim bir daha yaşatmasın.benim bebeğim sekiz aylıktı. yapacak bişey yok hayat devam ediyor ayakta kalmamız ve güçlü olmamız gerek diye düşünüyoryum. Buacıyı sürekli yaşarsak ileride doğabileceğine inandığımız bebeklerimiz için kötü bir psikoloji olacak toparlanmamız gerek. Paylaşımlara devam edelim güzel haberlere ihtiyacımız var. sevgiyle kalın çok öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?