geçmiyecek arkadaşım ne yapsak ne etsek geçmiyecek................zaman geçiyor,günler ,saatler akıp gidiyor..geçti diyorum ..canım yanmayacak daha fazla..sonra anlıyorumki kendimi kandırmaya çalışıyorum,içimdeki matem bitmedi..bitmeyecek..
Çok özlüyorum çoook
Gelgörki değiştiremem hiçbirşeyi..
geçmiyecek arkadaşım ne yapsak ne etsek geçmiyecek................
çok özledik hemde
senin ne kadar oldu canım
dün 3 ay bitti arkadaşım...........
Allah sabır versin kader yoldaşım..benimde 5,5 ay oldu
Kızlar merhaba benimde tam 8 ay oldu.Artık tekrar istiyorum ama benim bu bbeğim tüp bebekle olmuştu.Doktor yine tüp derse bu sefer iki tane embryo yerleştiricek o zaman da dekolman riski artıyormuş.Öfff kafam çok karışık Allah hayırlısını versin.
kızlar bizim gibi bebek kaybı olanlar mutlaka riskli gebelik uzmanına gitmeli.. benim doktorum dogum hastanesi doktoruydu.ama artık üniversite hastanesi profesörüne gidiyorum..bu çok önemli..gebeliğinizi üst düzey ultrasonlarla izleyecek birine gidin mutlaka. bebeğe giden kan akışını görebilen ultrasonlar lazım. benim 2. gebeliğim de dış gebelik oldu ve yeni doktorum bunu 5 haftalıkken anladı ve sadece ilaçla düşürttü bebeği..bunu ultrasonuna borçluyum kesinlikle yoksa 7-8 haftalık olmadan pek anlamıyorlar ve tüp hatta rahim alınabiliyor . özellikle benim gibi kan pıhtılaşması olanlar riskli gebelik uzmanı tercih etmeli..hepinizi öpüyorum, sabırlar diliyorum. ve yeniden bebek düşünenlere en hayırlısını diliyorum :) ne kadar korksakta hepimiz yeniden anne olabilmek için yaşıyoruz resmen.. o yüzden cesaretiniz kırılmasın.. her gebelik birbirinden farklı ve iyi bir doktora kendimizi emanet edip bekleyeceğiz..elimizden başka birşey gelmez.. bazen tek olup yaşamıyor bazen de ikiz olup doğuyorlar.. oyüzden bunları kafaya takmamalıyız.. hakımızda ne yazıldıysa o..
Bende aynı doktora gitmiycem.Riskli gbelik uzmanı bir doktor var ona gidicem nasipse.Hayırlısı neyse o olsun.
horizon canım çok geçmiş olsun.inan ne söyleyeceğimi bilemiyorum.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Dekolmanı sonrası hamile kalan var mı ?
kızlar selam..ben hamileyim. çok korkuyorum inşallah bi sorun olmaz bu sefer dua edin... ben de dua ediyoorum inşallah buradaki arkadaşların hepsi hamiş kalır sağlıkla hayırlısıyla
kızlar selam..ben hamileyim. çok korkuyorum inşallah bi sorun olmaz bu sefer dua edin... ben de dua ediyoorum inşallah buradaki arkadaşların hepsi hamiş kalır sağlıkla hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?