dekolman plasenta nedeniyle bebeğini kaybedenler

zaman geçiyor,günler ,saatler akıp gidiyor..geçti diyorum ..canım yanmayacak daha fazla..sonra anlıyorumki kendimi kandırmaya çalışıyorum,içimdeki matem bitmedi..bitmeyecek..
Çok özlüyorum çoook
Gelgörki değiştiremem hiçbirşeyi..

geçmiyecek arkadaşım ne yapsak ne etsek geçmiyecek................
çok özledik hemde

Kızlar merhaba benimde tam 8 ay oldu.Artık tekrar istiyorum ama benim bu bbeğim tüp bebekle olmuştu.Doktor yine tüp derse bu sefer iki tane embryo yerleştiricek o zaman da dekolman riski artıyormuş.Öfff kafam çok karışık Allah hayırlısını versin.

canım her gebelik birbirinden farklı olurmuş,şimdiden kafana bunları takıp da derdine dert ekleme.
Neden 2 tane embryo yerleştirecek?
benimde tüptü biliyosun,ocak da gidicem bende ..bakalım neler diyecek..gerçi çoğu yine aynı doktora gitme diyor...
sende yine aynı doktora mı gideceksin?

kızlar bizim gibi bebek kaybı olanlar mutlaka riskli gebelik uzmanına gitmeli.. benim doktorum dogum hastanesi doktoruydu.ama artık üniversite hastanesi profesörüne gidiyorum..bu çok önemli..gebeliğinizi üst düzey ultrasonlarla izleyecek birine gidin mutlaka. bebeğe giden kan akışını görebilen ultrasonlar lazım. benim 2. gebeliğim de dış gebelik oldu ve yeni doktorum bunu 5 haftalıkken anladı ve sadece ilaçla düşürttü bebeği..bunu ultrasonuna borçluyum kesinlikle yoksa 7-8 haftalık olmadan pek anlamıyorlar ve tüp hatta rahim alınabiliyor . özellikle benim gibi kan pıhtılaşması olanlar riskli gebelik uzmanı tercih etmeli..hepinizi öpüyorum, sabırlar diliyorum. ve yeniden bebek düşünenlere en hayırlısını diliyorum :) ne kadar korksakta hepimiz yeniden anne olabilmek için yaşıyoruz resmen.. o yüzden cesaretiniz kırılmasın.. her gebelik birbirinden farklı ve iyi bir doktora kendimizi emanet edip bekleyeceğiz..elimizden başka birşey gelmez.. bazen tek olup yaşamıyor bazen de ikiz olup doğuyorlar.. oyüzden bunları kafaya takmamalıyız.. hakımızda ne yazıldıysa o..

aynen öyle canım,takdiri ilahi

Bende aynı doktora gitmiycem.Riskli gbelik uzmanı bir doktor var ona gidicem nasipse.Hayırlısı neyse o olsun.

horizon canım çok geçmiş olsun.inan ne söyleyeceğimi bilemiyorum.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

horizon canım çok geçmiş olsun.inan ne söyleyeceğimi bilemiyorum.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

teşekkür ederim arkadaşım..malesef bu da geldi başıma.. artık iyice umutsuzlaştım.. ne başında, ne de sonunda sağlıklı olmuyor gebeliklerim.. nasıl içim yanıyor!! bugün oğlumu kaybedeli tam 8 ay oldu, ama en ufak azalmadı acım. burnumun direği sızlıyor..beraber hamile olduklarım doğurdu, benden sonra hemile kalanlar doğurdu, herkes doğurdu.. bense artık hamilelikten çok korkuyorum.
sen ne yaptın? gittin geldin mi hacca? Allah kabul etsin, umarım orada ettiğin dualar gerçek olur.. bizleri de unutmamışsındır kesin orada :)
sen ne zaman tekrar deneyeceksin? yılbaşından sonra ilaçlara başlayacak mısın? ben dış gebelik olalı 3 ay oldu..iki ayrı doktor da 6 ay bekle dedi..6 ay dolduğunda sezaryen olalı da 1 sene olmuş olacak, yani nisan ayında.. ben nisanda cesaretimi toplayabilirsem deneyeceğim ya da daha çok bekleyeceğim, bilemiyorum işte offf..
hepimiz için en hayırlısını diliyorum.. sağlıkla hamile kalıp, bebeklerimizi sağlıkla doğurmayı umuyorum..umarım 2012 uğurlu olur, şansımız döner..

kızlar selam..ben hamileyim. çok korkuyorum inşallah bi sorun olmaz bu sefer dua edin... ben de dua ediyoorum inşallah buradaki arkadaşların hepsi hamiş kalır sağlıkla hayırlısıyla

kızlar selam..ben hamileyim. çok korkuyorum inşallah bi sorun olmaz bu sefer dua edin... ben de dua ediyoorum inşallah buradaki arkadaşların hepsi hamiş kalır sağlıkla hayırlısıyla

hayırlı uğurlu olsun..inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu..bize de umut olursun..senin de dekolman olmuştu değil mi? kaç haftalıkken olmuştu, nekadar süre geçti üstünden? bizleri de bilgilendirirsen gebeliğin boyunca çok seviniriz..inşallah, sen öncülük edersin sağlıklı doğumlarımıza..bütün dualarım seninle

bu topik için gerçekten güzel ve umut verici bir haber,yeni yılda yeni umutlar peşindeyiz ve senin bu haberin umut ışıkları yaktı bende eminim bunu okuyan diğer melekanneleri içinde öyledir
Korkularını tahmin edebiliyorum..sen gene de pozitif düşün,nice anneler var ,sağlıcakla doğum yapan onları düşün.Senin için dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…