Dekorasyonda Keşke ya da İyi ki Dediklerimiz...

Katlamalı perde sahibi kişilik olarak tavsiyem siparişi vermediysen hemen vazgeç bu fikirden..:1no2:
Mobilyalarına uyan değişik bir desen seçersin ama normal düz perden olsun..
Ben çok ama çok pişmanım..benneyaptımki
İnan kuru temizlemiciler bile "sadece temizleriz,ipiyle,çubuğu ile uğraşamayız" diyor..
Ben de o kadar çok perde var ki,kabus gibi inan..senağlama

merhaba lale hanım,
sıemens marka vıtro seramik benimki
ocağımın sadece cif ile tam ovalamadan teflon süngeriyle siliyorum
geçende inatçı bir yanmış kalıntıyı temizleyim derken ocakta var olan tencere çizgilerinden birinin az kısmının silindiğini farkettim.
o zamandan beri var olan çizgileri silmekten kaçınıyorum ama bu seferde tam pürüzsüz olmuyor yanmış izler kalıyor.
cif te mi sorun var ocağın kalitesindemi merak ettim
teysem zanussi ye cif kullanıyor yıllardır bana mısın demedi ocak.
benimki 1 yılda sayılı yemek pişirşldiği halde hem çizildi hemse yuvarlaklarının silinme olayı oldu?
temizlik olayında tavsiyeniz varmı? yada sizinkilerinkinin kullanılışı ve markası nedir?

canım msjını görene kadar baya bi geçmiş ama ben yine de cvp vereyim zaten yaza uygun onlar benimkiler yakmıyo çok da serin tutyo hatta :dance: kışın da kullancam bana kalsa daa eşim bu ne kayıp duruyo diyo :roflol: yani kaydığı için kışın üstünüz açılabilir dene bak seversin sen de a.s.
bi de katlamalı perdeye yazayım sadece bir odamda var küçük bişe ama hiç yıkamadım daha satıcı artık öyle zor değil yıkaması bunların falan demişti inanıp aldım ama cesaret edemiyom göstermişti kolaydı aslında da unuttum ben yaa

Son düzenleme:

ben tam olarak işe yarar mı bilmiyorum ama mikrofiber mutfak bezinden almıştım geçen gün hiç zorlamadan birçok lekeyi çıkartıyor belki sizin ocağınızın temizliği de bu şekilde kolaylıkla yapılabilir. :icecream:

bende inox urunleri tavsiye etmiyorum ayrica buzdolabim inox ve sanirim abartmisim fazla buyuk neyse yillar sonra faydasini gorurum belki

koltuk takimim cok guzel iyi ki aldim diyorum rahat kullanisli sade...

bir de bende bir hali var turunu cinsini bilmiyorum acayip kolay temizlemesi supurunce zaten hicbir sey kalmiyor visne suyu lekesiymis, yemek lekesiymis bana misin demiyor hemen cikiveriyor. turunu bilmiyorum ama ben hayatimda boyle kolay hali gormedim. ayrica yumusakta. altida plastikimsi hali kaymasin diye. yani dort dortluk hali

mutfak icin tezgahin oradaki fayanslara boydan boya bir demir cubuk taktim cubuktada askilar var cezvelerim kepcelerim havlularimi asiyorum acayip sik duruyor tezgahi da hemen toparliyor

arkas-daslar by kapıtone kuması anlayamadım mutfak dolaplarına nasıl serılıyor
benımkıde bombos ceyızımden nakıslıları serdım cok goz yordu kaldırdım annem her gelmede ev gelın evı gıbı degıl dıyor ama ben rahatım boyle
mutfak masasına ne serıyorsunuz ben naylon cıccek desenlı ortu serıyorum guzel ama sıkıldım hep aynı gormekten
sureklı degıstırmem gerekıyor hemen herseyden sıkılıyorum
yatak odamdan salonumdan yemek odamden sıkıldım 1 yıl daha yenı oldu:S
bırde banyo takımı ordum bu ara cok zevklı ben orduysem herkes orer tavsıye ederım cokda sık duruyor
sıkılmadan hemen oruluyor
benden bu kadar tecrubelerınızı 4 gozle okuyorum canlar...

canım ben mutfak masama beyaz sade ve sadece ortasında küçük bi dantel olan bez bi örtü seriyorum adı ne bilmiyorum:)onun üzerinede şeffaf naylon seriyorum misafir gelince naylonu kaldırıyorum gayet şık duruyo ve göz yormuyo örtümde temiz kalıyo malum çalışan bir ev hanımı olunca pratik çözümler gerekiyo bazen.tavsiye ederim tatlım

canım inox ürünleri neden tavsiye etmiyosun benimkilerin hepsi inox ben hiç sıkıntı çekmedim sen ne gibi sorunlar yaşadın sorun varsa bizde bilelim dikkat edelim
sadece tek bi sorun var benim gördüğüm onuda ben yapmadım zaten kayın validemler biz evlenmeden akılları sıra temizlik yapmışlar evde fırını sanırım telle bi güzel kazımışlar çizilmiş hep ben bir yıldır kullanıyorum biyerini çizmedim o çiziği görünce hala uyuz oluyorum onlara
sende bu çizilmeden mi bahsediyosun?a.s.

Annem de ablam da cif kullanıyor..
Aynen teflon süngeri açık yeşil renkli olanı kullanıyorlar..
Ablamın ocağı çok yeni Arçelik,şimdilik bir sorun yok..
Ama annem yıllardır kullanıyor. Hiç bir çizilme görmedim. Markası Miele..
Ben yine de sorayım ekstra bir şey yapıyorlar mı diye?
Kolay gelsin valla arkadaşım,ev işi zor maalesef..:teselli:

Kapitoneleri(adını öğrendim ya bol bol kullanırım artık bu kelimeyi:lepi:) mutfak dolaplarının içine seriyorum.
Üzerilerinde hani kullanmadığım büyük tencere takımları,bardak takımları,fincan takımları vs. oluyor.:dance:
Bazı arkadaşlar yatak odasında kullanıyorlarmış ama ondan haberim yok.. Bettiş gelince onu da sorar öğreniriz..fisfisfis

mutfak masasına ben de iki tane kumaş örtüm var onları örtüyorum dönüşümlü olarak üzerlerine de şeffaf naylon kestirdim onu örtüyorum hiç kirlenmiyor hoş duruyor hatta ben misafir gelince de kaldırmıyorum gayet şık bence :1closedeyes:

bu arada benim de mutfak dolarplarımda raflarımda hiçbişi serili değil sadece yağ şişeleri ıvır zıvır olan dolaplara kaydırmazlardan aldım kırmızı hoş oldu belki hepsine ondan sererim kapitone konusu zor olmuyormu arkadaşlar ya ne bilim kşrlendikçe herşeyi kaldır yıka falan koku çekmezmi acaba bi de neden kullanıyosunuz onları ben hala algılayamadım şu örtü mevzusunu tatlicadiarzu

yatak odamda da bişi yok bana pek pratik gelmiyo yani ne gerek var beni aydınlatsanız çok memnun oluciim gerekli bişise ben de kullanıım yerimseniben

arkadaşlar salon koltuklarını ve sandalyelerini kesinlikle deri almayın ..hele bide krem rengini hiç hiç almayın .. ben özenip almıştım ..ama tükenmez kalem izleri kesinlikle çıkmıyor..:1no2:
ve birde şortla falan oturunca deriye yapışıp kalıyosunuz sırnaşık şey ayrıca terletiyor..

aldığım yemek odası takımı resmen boşuna eşya hamallığı yapıyorum birde çalışıyosan hiç gerek yok bardağım süs eşyam çok var diyosan sadece 2 kapılı olandan almak yeterli fiskosmu aman allahım kırılsada atsam diye gözüne bakıyorum nişan bohçasına alınan sandıklar resmen yer kaplıyor ve toz yumağı süslü çiçekliolduğundan da temizlemek bir dert öyle her yerde çiçek olmamalı hem temizlemesi zor hemde ev çok kalabalık gösteriyo şimdiki aklım olsaydı evime çok fazla ıvır zıvır süs eşyası almazdım ama yaptık artık bir hata bende kırılırsa yada bozulurlarsa asla yenisini almam vazolar sehpalar fiskos vitrinler hep boşu boşuna yer bir işe de yaramıyor asla tavsiye etmiyorum
baza bol dolap banyo dolabı kesinlikle şart hiç bir eşyam deri değil ben pek deriyi sevmiyorum çok rahatım bu konuda sadece yıllık temizlikte koltuklarımı halı yıkama makinesi ile yıkıyorum bu kadar o da en fazla 1 saatimi alıyo ve bütün mobilyalarım açık renk çok memnunum çalıştığım için bazen temizlik yapıyorum ama toz alamadığım zamanlar oluyo ama kimse anlayamaz asla toz göstermiyo açık renk mobilya alıcaklar kesinlikle alsınlar komşumuz yeni gelin getirdi gelini her mobilyasını deri ve siyaha yakın kahve rengi aldı oturma odası yatak odası misafir odası hepsi koyu ve derili ve malesef her gü temizlik yapıyor her gün toz alıyor ama tek avantajı çalışmıyo evde belki bende evde olsam bu kadar zor gelmezdi

ben de hep wenge aldım toz almak dert ama yine de çok hoşuma gidiyo:)

yemek odası takımı da gerçekten çok kalabalık. ben tv sehpası orta sehpa ve byüyük vitrin istemedim almadım. iyi ki de almamışımgamyoncuiremsu

inox temizlemesi ocaktaki leke sorununu sevmedim ayrica beyazlari temizlemek cok daha kolay. buzdolabim vs iz birakmayan inox ama yine de her seyi gozume batiyor. gorunus acisindan hos gelebilir ama bence beyaz cok daha pratik. bir de simdi ne alsam ayni tonda inox almak zorundayimkafamçokkarıştı

kızlar arkadaşlardan biri sandıktan bahsetmiş sandık düşünenlere şöyle bi fikrim var
ben sandık almadım ama yatak odama krem parlak bir yatak örtüsü alıken aynen onunla uyumlu krem yine parlak dikdötgen uzun bi puf gördüm ve bayıldım resmen içide sandık zaten
onu aldım oldukça kullanışlı ve gayet de şık duruyor sandık almayı düşünen varsa değerlendirebilir
bazalı yatak almadığıma bazen pişman oluyorum ama iyikide karyola almışım diyorum oda çok güzel duruyo seviyorum odamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…