- Konu Sahibi prometheus
-
ablalarım ablalarım...katlamalı perde hikayelerinizi okudum..ama ben katlamalı perde alacadım :uhm: aldığım mobilyalarla da normal perdeler hiç hoş durmicik...bana bi fikir verin nolur :çok üzgünüm:
saten nevresim takımı çok istiyordum ama almadım daha ..yastıklar kayıyor dmeişsiniz..
yastıkları çarşafa çengelli iğneyle tuttursak nası olar :lepi:
( bu seferde yastık ,peşinden çarşafıda sürüklemesin:roflol: )
sanırım elektirikli vitro-cam seramik ocak kullanan yok.
temizliği ile ilgili birşey danışacaktım
kartanesi, saten nevresimin kullanışsız olduğunu, kayabileceğini düşündüm ben.senin yazını okuduktan sonra bi kutusundan çıkarıp kullanmayı düşünüyorum. bakalım nasıl olacak?ama şimdi yaz. yakar mı dersin ???
merhaba lale hanım,
sıemens marka vıtro seramik benimki
ocağımın sadece cif ile tam ovalamadan teflon süngeriyle siliyorum
geçende inatçı bir yanmış kalıntıyı temizleyim derken ocakta var olan tencere çizgilerinden birinin az kısmının silindiğini farkettim.
o zamandan beri var olan çizgileri silmekten kaçınıyorum ama bu seferde tam pürüzsüz olmuyor yanmış izler kalıyor.
cif te mi sorun var ocağın kalitesindemi merak ettim
teysem zanussi ye cif kullanıyor yıllardır bana mısın demedi ocak.
benimki 1 yılda sayılı yemek pişirşldiği halde hem çizildi hemse yuvarlaklarının silinme olayı oldu?
temizlik olayında tavsiyeniz varmı? yada sizinkilerinkinin kullanılışı ve markası nedir?
ablalarım ablalarım...katlamalı perde hikayelerinizi okudum..ama ben katlamalı perde alacadım :uhm: aldığım mobilyalarla da normal perdeler hiç hoş durmicik...bana bi fikir verin nolur :çok üzgünü
arkadaşım bencede hemen vazgeç geçenlerde kayınvalidem bütün evinin camları katlamalı yaptı ayına varmadan hemen geri verdi hiç memnun kalmadı ya bence görünüşüde güzel degil zaten ama bu tavsiyeleri hafife alma derim Şeniz
bende inox urunleri tavsiye etmiyorum ayrica buzdolabim inox ve sanirim abartmisim fazla buyuk neyse yillar sonra faydasini gorurum belki
koltuk takimim cok guzel iyi ki aldim diyorum rahat kullanisli sade...
bir de bende bir hali var turunu cinsini bilmiyorum acayip kolay temizlemesi supurunce zaten hicbir sey kalmiyor visne suyu lekesiymis, yemek lekesiymis bana misin demiyor hemen cikiveriyor. turunu bilmiyorum ama ben hayatimda boyle kolay hali gormedim. ayrica yumusakta. altida plastikimsi hali kaymasin diye. yani dort dortluk hali
mutfak icin tezgahin oradaki fayanslara boydan boya bir demir cubuk taktim cubuktada askilar var cezvelerim kepcelerim havlularimi asiyorum acayip sik duruyor tezgahi da hemen toparliyor
merhaba lale hanım,
sıemens marka vıtro seramik benimki
ocağımın sadece cif ile tam ovalamadan teflon süngeriyle siliyorum
geçende inatçı bir yanmış kalıntıyı temizleyim derken ocakta var olan tencere çizgilerinden birinin az kısmının silindiğini farkettim.
o zamandan beri var olan çizgileri silmekten kaçınıyorum ama bu seferde tam pürüzsüz olmuyor yanmış izler kalıyor.
cif te mi sorun var ocağın kalitesindemi merak ettim
teysem zanussi ye cif kullanıyor yıllardır bana mısın demedi ocak.
benimki 1 yılda sayılı yemek pişirşldiği halde hem çizildi hemse yuvarlaklarının silinme olayı oldu?
temizlik olayında tavsiyeniz varmı? yada sizinkilerinkinin kullanılışı ve markası nedir?
arkas-daslar by kapıtone kuması anlayamadım mutfak dolaplarına nasıl serılıyor
benımkıde bombos ceyızımden nakıslıları serdım cok goz yordu kaldırdım annem her gelmede ev gelın evı gıbı degıl dıyor ama ben rahatım boyle
mutfak masasına ne serıyorsunuz ben naylon cıccek desenlı ortu serıyorum guzel ama sıkıldım hep aynı gormekten
sureklı degıstırmem gerekıyor hemen herseyden sıkılıyorum
yatak odamdan salonumdan yemek odamden sıkıldım 1 yıl daha yenı oldu:S
bırde banyo takımı ordum bu ara cok zevklı ben orduysem herkes orer tavsıye ederım cokda sık duruyor
sıkılmadan hemen oruluyor
benden bu kadar tecrubelerınızı 4 gozle okuyorum canlar...
arkas-daslar by kapıtone kuması anlayamadım mutfak dolaplarına nasıl serılıyor
benımkıde bombos ceyızımden nakıslıları serdım cok goz yordu kaldırdım annem her gelmede ev gelın evı gıbı degıl dıyor ama ben rahatım boyle
mutfak masasına ne serıyorsunuz ben naylon cıccek desenlı ortu serıyorum guzel ama sıkıldım hep aynı gormekten
sureklı degıstırmem gerekıyor hemen herseyden sıkılıyorum
yatak odamdan salonumdan yemek odamden sıkıldım 1 yıl daha yenı oldu:S
bırde banyo takımı ordum bu ara cok zevklı ben orduysem herkes orer tavsıye ederım cokda sık duruyor
sıkılmadan hemen oruluyor
benden bu kadar tecrubelerınızı 4 gozle okuyorum canlar...
canım inox ürünleri neden tavsiye etmiyosun benimkilerin hepsi inox ben hiç sıkıntı çekmedim sen ne gibi sorunlar yaşadın sorun varsa bizde bilelim dikkat edelim
sadece tek bi sorun var benim gördüğüm onuda ben yapmadım zaten kayın validemler biz evlenmeden akılları sıra temizlik yapmışlar evde fırını sanırım telle bi güzel kazımışlar çizilmiş hep ben bir yıldır kullanıyorum biyerini çizmedim o çiziği görünce hala uyuz oluyorum onlara
sende bu çizilmeden mi bahsediyosun?a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?