Dekoratif güzell saatleri burda paylaşalım

gnnrkcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.687
4
66
İstanbul
Kızlar çeyizimiz için dekoratif, şık saatleri burda paylaşalım. Zaman zaman indirimler olduğunda da burdan birbirimize haber veririz.

ben saat hiç sevmem niyeyse duvarda ama geçtiğimiz yaz evlenen arkadaşımda gördüğüm saate bayılmıştım sonra da bi blogda gördüm bu fotoğraf da aynı blogdan alıntı. mudoymuş saat baktım ama bulamadım geçen senenin ürünü sanırım

Metal ve kırmızı renkli saat arıyorum kızlar sizin önerebileceğiniz bir model var mıdır? Mutfağımda çoğu şey gri siyah ve kırmızı.

evim.nette de saat kampanyası var. bu site pek iyi bilinmiyor kk'da ama ben iki kere alışveriş yaptım ikisinde de sorun yaşamadım ama bilemiyorum kefil olmak gibi de olmasın şans biraz da çünkü

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım ben şu ikisinin tarzında istiyorum çok beğeniyorum sence nasıl benim mutfağım kırmızı metal siyah ağırlıklı olcak hangisi daha iyi gider acaba?

tamamen kırmızı olan mudodan indirimli ama yakından görmediğim için tereddütlüyüm yani şu yanları metal değil de beyaz gibi duruyor yakından görsem kesin alırdım

canım bana birini al desen alttakini alırım. benim bazı takıntılarım vardır ilk fotodaki gibi kenarları sivri sivri güneşe benzeyen gibi bi şeyi asla almam sadece saat olarak da değil benim o kadar sivri iddialı şeylere karşı hep antipatim olmuştur daha yuvarlak hatlar her zaman hoşuma gider

Elit bi çeyize bence bu gider.. Ama ince temizlik ister gibi.. Birde bunlara bakk değişikk..

İnşallah gönlünden geçeni alırsın.. Denk gelirsem paylaşırımm.. :))

kızlar evim.net'te gold dekor ferforjenin saatleri var. iki tane de beğendim ama daha ince hiç saat araştırması yapmadığımdan fiyatları hakkında yorumlarınızı istiyorum. bu gece de kampanya bitiyor alırsam birazdan alıcam yani. dediğim gibi fiyat konusunda hiç bi fikrim yok ucuz mu pahalı mı bilmiyorum.
biri bu 24 lira

diğeri de bu 57 lira ne diyosunuz nasıl fiyatları?

Canım ferforjeler çok pahalı oluyor genelde. Modeller şık ben de görmüştüm eğer evine uygunsa pahalı değil bence.

Canım açıkçası senin evine bu tarz uyucagı için bu modellerden almalısın bana pahalı gelmedi saat için bütçem en son 70 tl olur herhalde

Şimdk bu yorumu yaparken geç kalmıs olma ihtimalimde var aldıysan yazarsın canım

Kızlar limango home kampanyasında güzel magnet saatler var ve birçok başka şey daha :)))))))))))

Canım ferforjeler çok pahalı oluyor genelde. Modeller şık ben de görmüştüm eğer evine uygunsa pahalı değil bence.

hmm gece cesaret edemedim ya kimse de olmayınca bu konu hakkında da hiç bi fikrim yoktu almadın onçin ama neyse en azından saat içni bi hedefim oldu bi daha gördüğümde alırım artık düşünmeden. teşekkürler bu arada yorum için

eveeet gece uyudum cesaret edip de alamadım siz olmayınca bi dahakine kaçırmam artık

beğendiğin saatler güzel canım aldınmı peki ?

bana soruyosan almadım canım. saat fiyatları konusunda hiç bi fikrim yoktu kızlar da gitmişti soramadım fikir almadan da almak istemedim ne bilim belki pahalıdır falan diye alırım artık bi dahakine napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…