deli gibi çocuk istiyorum..

ben tek çocuktum kardeşim yok öyle bişe tatma imkanım yok
bilemem o ayrı fakat
şuan anlatmadığım biçok şey var yegen meselesiyle ilgili
babası bu kadar sevip ilgilenmiyo

Bence olsun birtane çocuğun ALLAH bir kolaylığını verir maddiatta az sıkışsanızda aç kalmazsınız yaaa.1 tane çocuğunuz olsun.kendi çocuğunuda sevsin eşinnnn

Kendi bencilce isteklerin gerçekleşsin diye çocuk istemen, çocuğu bu saçma sapan isteklerine alet etmek istemen inanılır gibi değil.
Umarım eşin istememeye devam eder ve şiddetle korunur.

yaşınız beklemeye müsait eşiniz haklı 500 e bebek hariç geçim bile zor.bence şu durumda sizin düşünmeiz gereken hazıranı atlattıktan sora işinize geri dönmenızdır en azından 1 2 sene kadr çalısır en azından dgum ıznınden falan yararlanırsınız.eşinizin işleri dıyelım kı kotu gıttı kendınızı garantıye alın bıran once calısmaya baslayın bence.

Koca koca insanların oturtamadığı evliliği el kadar cocuk nasıl oturtuyormuş cok merak ettim. Eşiniz mantıklı bir adammış ki 500 lira ile cocuk bakamayacağını söylemiş.

bu benim düşüncem deil zaten
zaten evliliğimiz çok şükür ki eskisi gibi deil
düzene oturttuk biçok şeyi
işte diyorum ya ondan zamanı
eşimle tek bi problemim olsa manevi açıdan çocugu asla düşünmem
diyorum ya hormonlarım duygularım

haklısın arkadaşım ne diyim

kendimi kötü hissettim şimdi... ama gerçekleri söylüyorum...
en basitinden bugün markette normal tavuğun kilosu ne kadar bilmiyorum ama benim aldığımın kilosu 40 küsür lira, çünkü kızım da yiyor ve o antibiyotikli hormonlu tavukları yediremem, her şeyin organik sertifikalısını alıyorum. pirinci, unu, tarhanası, meyvesi, sebzesi...
kendine olsa akşam bi makarna yapıp geçiştirirsin ama çocuk olunca onun sağlıklı dengeli beslenmesini istiyorsun.
kendine yıllarca aynı ayakkabıyı giyersin ama çocuğun ayakları 3 ayda büyür, mecbur yenisini alırsın.
bezi, ıslak mendili, maması, emziği, biberonu... hepsi paraya bakıyor.
yaşınız çok genç daha, bekleyin iyice durumunuz düzelsin, eşiniz de yeğenleriyle babalığa hazırlansın

Kendi bencilce isteklerin gerçekleşsin diye çocuk istemen, çocuğu bu saçma sapan isteklerine alet etmek istemen inanılır gibi değil.
Umarım eşin istememeye devam eder ve şiddetle korunur.

ya olayı aldınız biyerden başka biyere taşıdınız
hiç de bencilce bi istek deil
çocuk istiyorum ya var mı ötesi
lütfen polemik için dik çıkışlarda bulunmayın

Her kadın anne olmak ister, ama sağlıklı bir ortamda büyümeyecekse biraz ertelemekte fayda var. Tamam eşinizle sorununuz yok ama maddi anlamda sıkışınca yine sorun cıkacak. Siz yeğenlerine düşkünlüğünü bile kavga haline getirirken maddi imkansızlıklar nelere sebep olur sizce? Bunun hastalığı var giyimi var bakımı var, var oğlu var. Benim kedimi bir veteriner kontorlü bile 200 lira, cocuğu düşünemiyorum bile.

malesef ki hepsinnin farkındayım

Bence olsun birtane çocuğun ALLAH bir kolaylığını verir maddiatta az sıkışsanızda aç kalmazsınız yaaa.1 tane çocuğunuz olsun.kendi çocuğunuda sevsin eşinnnn

Yani değil mi? Cocuk refah icinde büyüyecekken ne pişiyorsa onu yesin falan, ana babasıyla sıkıntı ceksin ama Allah verir rızkını.

senı anlıorum cnım.
ama gercktene hıc kolay degıl.
emınımkı ozel hastanede ozel doktorunda ıstıceksın dogumunu
en guel oda takımını,en yumusak en kalıtelı gıysılerı almak ıstıceksın sora oyuncagı bezı maması hep en ıyısı olsun dıceksın ama bunları yapamadın mı uzuluceksın kavga edıceksın huzurunuz kalmıycak.maddı olrak hazır olmadıgınız muddetce sakın hayale kapılıp yapıyım deme canım benm 1bucuk yasında kızım var esımle calısıo olmamıza ve borc olmamasına ragmen yetısemıorzz

annelik hormonlarınız tavan yapmış olabilir ama bu kadar borcun içine birde çocuğu katmak ne kadar mantıklı..kaç yıllık evli olursan ol 22 yaşındasın hem daha..

senden 11 yaş büyüğüm yaşım 2.çocuk için geçiyor ve ben hergün borçlarım bir an önce bitsin kucağıma bir evlat daha alayım diye rabbime dua ediyorum..ve bu borçlar bitiyormu hayır ama ben çocuğumu adam gibi şartlarda büyütmek için kırıp dizimi oturuyorum totomun üstüne..

tabi ya anne herşeyin en güzelini yaşatmak ister evladına..

Elbetteki kendi bencilliklerinizden dolayı istiyorsunuz. Eşinizin yeğenlerine, ailesine olan yakınlığına bir son vermek için "deli gibi çocuk istemek" sağlıklı bir istek değil. Hele ki bu kadar borcun harcın içinde. O çocuğun "sadece" aylık bez masrafından haberiniz var mı acaba merak ediyorum.

Çocuk istiyorsunuz ötesi yok elbette.
Ben sadece kendinizle yüzleşin istedim.

bence siz sırf görümceniz hamile diye cocuk istiyorsunuz eşiniz onun yanına giderim severim demiş amacınız bunun engellemek gibi geldi bana ,,,

allah gönlünüze göre versin ama bir daha düşünün bebeğe yazık

hiç bir bebek kocayı eve bağlamıyor sihirli bir değnek gibi düzeltmiyor herşeyi maalesef

Yani değil mi? Cocuk refah icinde büyüyecekken ne pişiyorsa onu yesin falan, ana babasıyla sıkıntı ceksin ama Allah verir rızkını.

benim bir komşum vardı eski mahalleden 4.çocuğunu yaptı.Allah rızkını verir diye bir kocanın garsonluk maaşı ile geçiniyorlardı..rabbim elbette açıkta bırakmadı onları kirada olsa 2+1 evleri oldu,o çocukların hiç odası ve temiz kıyafetleri olmadı,ortaokula giden oğlu derslerinde geriydi,parasızlıktan ek ders aldıramadı ve sınıfta kaldı,benden bulgur,ayşeden makarna,fatmadan yağ devletten kömür alarak gül gibi geçinip gittiler..

çocuklar evimize geldiğinde benim çocuğumun giysilerine,oyuncaklarına saldırdılar yaptığım pastaları börekleri ağızlarının suyu aka aka yediler.kim evinde tatlı tuzlu yaptıysa bir tabakta allah rızası için onlara verdiler...

ben o kadının yerinde olsam 5. yapardım nede olsa Allah rızkını veriyor..

bakın evli m isiniz bekar mısınız bilmiyorum
yaşadığım sorunların bikaçını anlatsam anlar mısınız onu da bilmiyorum
ben bu kadar herşey güzel olmuşken o kadar dişimle tırnagımla çabalamışken
bi çocuk herşeyi tepetaklak etsin istemiyorum

ELMAYRA konu sahibini çok iyi anlıyorum.bende ilk evlendiğim zaman çok çocuk istedim.durumumda çok iyi değildi ozamanlar.tereddüt ettim acaba bakabilirmiyiz diye.sonra ALLAHIM kolaylığını verdi.1,5 senenin içinde anne oldum.çocuktan sonra evde aldık arabada.çocuk bize hiç engel olmadı.1 çocuk olduğu için yetebildik.8 sene sonra ikinciyi yaptım.şimdi yükümüz biraz daha ağırlaştı doğru ama ALLAHA şükür idare edebiliyoruz.şu 2 ay sıkıştık evi tamir ettirdiğimiz için olsun bugünleride atlatırız.eşim birtane daha istiyor ama ben 3.istemiyorum.ALLAHIM olamaynlara versin.benimkileride bana bağışlasın.konu sahibi çok istyormuş olsun 1 tane uzun süre yapmaz.ben demiyorum doğudakiler gibi 7 ,8 tane yapsın.bir çocuk bakılılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…