- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
Şu an maddi durumunuz ve eşinizin kendisini tamamen işine vermesi çocuk için uygun bir ortam değil bana kalırsa çünkü siz hem hamilelikte hem de çocuk ilk doğduğunda sürekli ilgi isteyeceksiniz. Eşinizden bu ilgi ve desteği göremeyince problemler çıkabilir. Normal devam eden evliliklerde bile süreçler sancılı geçebiliyor.
Çocuk iki tarafın ortak kararı olmalı, iki tarafta kendini hazır hissettiğinde bu yönde adımlar atılmalı bence de.
Bir de söylemeden geçemeyeceğim ,eşinizin yeğenlerine olan ilgisini neden kıskanıyorsunuz ki, buna anlam veremedim. Siz kendi yeğenlerinize (var mı bilmiyorum) teyzeyim-halayım benim sınırlarım bu kadar diye mi yaklaşıp ilgi, sevgi gösteriyorsunuz.
çalıştım bi süre fakat saglık vs problemlerden dolayı bıraktım şuan saglıgım çok şükür yerinde haziranda tekrar sınavım var on u atlattıktan sonra çalışmayı düşünüyorum zaten işte ne bileyim çocuk da istiyorum ben yaaaaa
Koca koca insanların oturtamadığı evliliği el kadar cocuk nasıl oturtuyormuş cok merak ettim. Eşiniz mantıklı bir adammış ki 500 lira ile cocuk bakamayacağını söylemiş.
Bence olsun birtane çocuğun ALLAH bir kolaylığını verir maddiatta az sıkışsanızda aç kalmazsınız yaaa.1 tane çocuğunuz olsun.kendi çocuğunuda sevsin eşinnnn
haklısın arkadaşım ne diyim
Kendi bencilce isteklerin gerçekleşsin diye çocuk istemen, çocuğu bu saçma sapan isteklerine alet etmek istemen inanılır gibi değil.
Umarım eşin istememeye devam eder ve şiddetle korunur.
bu benim düşüncem deil zaten
zaten evliliğimiz çok şükür ki eskisi gibi deil
düzene oturttuk biçok şeyi
işte diyorum ya ondan zamanı
eşimle tek bi problemim olsa manevi açıdan çocugu asla düşünmem
diyorum ya hormonlarım duygularım
kendimi kötü hissettim şimdi... ama gerçekleri söylüyorum...
en basitinden bugün markette normal tavuğun kilosu ne kadar bilmiyorum ama benim aldığımın kilosu 40 küsür lira, çünkü kızım da yiyor ve o antibiyotikli hormonlu tavukları yediremem, her şeyin organik sertifikalısını alıyorum. pirinci, unu, tarhanası, meyvesi, sebzesi...
kendine olsa akşam bi makarna yapıp geçiştirirsin ama çocuk olunca onun sağlıklı dengeli beslenmesini istiyorsun.
kendine yıllarca aynı ayakkabıyı giyersin ama çocuğun ayakları 3 ayda büyür, mecbur yenisini alırsın.
bezi, ıslak mendili, maması, emziği, biberonu... hepsi paraya bakıyor.
yaşınız çok genç daha, bekleyin iyice durumunuz düzelsin, eşiniz de yeğenleriyle babalığa hazırlansın
Bence olsun birtane çocuğun ALLAH bir kolaylığını verir maddiatta az sıkışsanızda aç kalmazsınız yaaa.1 tane çocuğunuz olsun.kendi çocuğunuda sevsin eşinnnn
bu benim düşüncem deil zaten
zaten evliliğimiz çok şükür ki eskisi gibi deil
düzene oturttuk biçok şeyi
işte diyorum ya ondan zamanı
eşimle tek bi problemim olsa manevi açıdan çocugu asla düşünmem
diyorum ya hormonlarım duygularım
larisyacım herseyın bır zamanı var ama öle oldu bıttıye getırır ıse evlılıgıne yazık olucak
senı anlıorum cnım.
ama gercktene hıc kolay degıl.
emınımkı ozel hastanede ozel doktorunda ıstıceksın dogumunu
en guel oda takımını,en yumusak en kalıtelı gıysılerı almak ıstıceksın sora oyuncagı bezı maması hep en ıyısı olsun dıceksın ama bunları yapamadın mı uzuluceksın kavga edıceksın huzurunuz kalmıycak.maddı olrak hazır olmadıgınız muddetce sakın hayale kapılıp yapıyım deme canım benm 1bucuk yasında kızım var esımle calısıo olmamıza ve borc olmamasına ragmen yetısemıorzz
Yani değil mi? Cocuk refah icinde büyüyecekken ne pişiyorsa onu yesin falan, ana babasıyla sıkıntı ceksin ama Allah verir rızkını.
Elbetteki kendi bencilliklerinizden dolayı istiyorsunuz. Eşinizin yeğenlerine, ailesine olan yakınlığına bir son vermek için "deli gibi çocuk istemek" sağlıklı bir istek değil. Hele ki bu kadar borcun harcın içinde. O çocuğun "sadece" aylık bez masrafından haberiniz var mı acaba merak ediyorum.
Çocuk istiyorsunuz ötesi yok elbette.
Ben sadece kendinizle yüzleşin istedim.
Yani değil mi? Cocuk refah icinde büyüyecekken ne pişiyorsa onu yesin falan, ana babasıyla sıkıntı ceksin ama Allah verir rızkını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?