deli gibi çocuk istiyorum..

Hangi çocuk?
Görümcenizin çocuğu mu?

Eğer böyle bir şey söz konusuysa yeterince her şeyi düzeltememişsiniz.
Bir bebek neden sizi tepetaklak etsin:44:

Eşinizin yeğenlerine düşkün olması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor peki?

allahım çocuklarına saglık versin
duygularım allak bullak benim
oturdum aglıyorum

larisyacım herseyın bır zamanı var ama öle oldu bıttıye getırır ıse evlılıgıne yazık olucak

ooooooo onu beklersen hiç zamanı gelmez.dur ev alayım,araba alayım,borcumu bitireyim,tatillerimi yapayım.en çok istediğim şey çocuk olacak erteleyeceğim.teyzemin kızıda aynısını dedi zamanı var 4 sene çocuk yapmıyacağım dedi.dayanamadı 1 sene sonra hamile kaldı.şimdi 1 çocuğu var.7,8 sene düşünmüyorum diyor.evlat sevgisini oğlumda dolu dolu tadmak istiyorum.tekrar bebek kokusunu özlediğim zaman yaparım diyor.

eşimin şuanki çocuk sevgisi ve özlemi elbette ki eder
ben zaten biçok şeyi düzelttim diyorum biçok sorunu aştım

beni rahatsız eden şey ne biliyo musun
ben bu kadar çcouk aşkıyla doluyum
eşim yegeni kendi canından kanından olucak sevicek kendi çocugu gibi
ya ben mi yaptım o kadar borcu ben mi batırdım herşeyi tepetaklak ettim sorumlulugunu ben çekiyorum
kızgınlıgım eşime o dogacak çocukla eglenirken ben dımdızlak kalıcam öyle

eşinin yeğenini kendi çocuğu gibi sahiplenmesi yanlış yeğen sevgisi gerçekten çok güzel...benim de yeni yeğenim oldu sık sık görmeye gidiyorum hediyeler alıyorum çoook ama çok seviyorum ama nasılsa o var diye kendi çocuğumu yapmayacak değilim... ki hamileyim Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.................... bazı şeyleri birbirine karıştırmamak gerekir ama eşiniz de borçlarınız yüzünden bu şekilde davranıyor olabilir eğer öyleyse bu konuda da haklı.. eşinizin yaşı kaç bilmiyorum ama sizin yaşınız küçük yani bikaç sene daha bekleyip borçlardan sonra çocuk yapabilirsiniz.. eşinizi ailesinden kıskandığınızı çok belli ederseniz bu iş inada binebilir dikkatli olmakta fayda var... hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

konu sahibi 4,5 tane çocuk peşpeşe yapmıyacak ya. istiyorsa konu sahibi olsun 1 tane çocuğu.onuda bakamayıcakmı kocası.

ilk bebegı olucak herşeye heves edıcek.doktoru kıyafetı odası oyuncagı ne ıle karsılıcak bunları?sizin gibi ölede büyür bölede büyür hiç önemı degıl dıosa sorun olmaz tabıkıde.

amin allah razı olsun
allahım hayırlısıyla saglıkla kucagına almanı nasip etsin evladını

allahım çocuklarına saglık versin
duygularım allak bullak benim
oturdum aglıyorum

Yap canım ağlama sakın..1 tane minik civcivin olsun .minnacık bebek en fazla altına kaka bez alırsın.bazen doktora getirirsin bunuda yapamayacakmısınız.zaten karnınıda annesinin süt depolarnla doldurur. boşverrrrrr.hayat çok kısa ne para birikir ne borç biter.bugünü dol dolu yaşa.küçücük bebek hemen okul hayatına atılacak değil yaaa.ozamana kadar toparlarsınız kendinizi..

Anladım.
Ama yine de makul düşünmeye çalış, şu an anne olsan, o çocuk sıkıntıya gelecek, bunu ister misin?
Yaşın daha çok genç.
Bir kaç sene sana bir şey kaybettirmez.

ya bana da öyle geliyo toplarız kendimizi
hep bi elden büyütürüz diyorum
öyle güzel anlattın daha çok imrendim
kakasını koklarım ben onun mis kokar

öncelikle herkese merhaba......
ben olaya maddi yönden değil de eşinizle aranızı daha yenı toparlamanız hakkında yorum yapacağım......
bence yaşınız çok genç.22 yaş nedir ki?
çok genç yaşta evlenmişsiniz bence kendınıze ve evlılıgınıze biraz daha zaman tanıyın....
ayrıca sadece eşinizle olan mutluluğunuza mutluluk katmak için bebek düşünün...

zevki sefadan bahsetmio arkadaş şuanda bilmem farkındamısınız her ay ellerine kalan para 500 liraymış işleri belkıde düzelemiycek araba yazlık seyahat bekle demıorum zaten.
siz evlımisiniz?

Anladım.
Ama yine de makul düşünmeye çalış, şu an anne olsan, o çocuk sıkıntıya gelecek, bunu ister misin?
Yaşın daha çok genç.
Bir kaç sene sana bir şey kaybettirmez.

çocuguma her şeyin en güzelini isterim tabi haklısın
ne bileyim sabır şu durumda benim için çok zor
yine bizim için sıkıntılı süreç başlıyo

yorumun için tşk ederim çok çok haklısınız hepiniz

daha 22 yaşındasın biraz sen büyü evlililiğin büyüsün borçların bitsin yaparsın elbet bebişi acele etme bu kadar

ilk bebegı olucak herşeye heves edıcek.doktoru kıyafetı odası oyuncagı ne ıle karsılıcak bunları?sizin gibi ölede büyür bölede büyür hiç önemı degıl dıosa sorun olmaz tabıkıde.

Konu sahibi her gördüğünü almak isterse sorun olur.çocuğunuz varmı bilmiyorum ama çocuğunuz varsa eğer yeri geliyor idare etmeye çalışmıyormusunuz.idareli olacak,ihtiyacı olanı alacak.prospectingkit arkadaşım 1 çocuğu gayet güzel bakılır.ama konu sahibi derse durumum kötü 3 çocuktan fazla yapmak istiyorum.bende derim durumun yoksa yapma 2 çocuktan fazla yapma.

bence yasiniz henuz gec degil evliliginizde oyle 2 yil sizin yasiniz icin uzun bir sure degil bence cocuk isini erteleyin
ve bir ise girip calisin boylece borcunuzu daha cabuk bitirir, amaciniza daha hizli ulasabilir ve biraz daha soz sahibi olabilirsiniz
sevgilerimle...

haklısın öyle oldu daha ondan bile emin değiliz
amin inş

İnşallah olur bir çocuğunuz aksini düşünme.

Buarada konuyu yanlış anlayanlar var.

Melankoliğin eşiyle evliliğinde bir sorunu yok.Konu sadece zamansız bebek isteğiyle alakalı.

Bak ben 8 senelik evliyim.İlk zamanlar hiç düşünmedik çocuk.

Ha birbirimizi sevmiyor muyduk asla.Tanımıyor muyduk asla.

Sadece henüz erkendi.Şuan 2 yaşıda bir oğlumuz var.

Herkes dediki korunmayın çocuğunuz olmaz çocuk rızkıyla gelir bir çocuğa mı bakamayacaksınız vs vs vs...daha neler neler.

Kulaklarımızı tıkadık hepsine.Vermezse rabbim ilk gecede de vermez 10 senede de vermez.

Ama çok şükür korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.Doğru zamandı bizşm için.

Evliliğimizin tadını çıkarttık doya doya.

Çünkü çocuk olunca başbaşa olduğunuz gibi olmuyor bazı şeyler...

Onun için sana derim ki melankolik bir süre bekle.Evliliğinin tadını çıkar.

Bırak sevsin eşin de yeğenlerini.Olunca sizinkini de sever.

Şu borcunuz azalsın hayırlısıyla eşinin maaşı da artsın olur .

yorumun için çok çok tşk ederim beni çok iyi anlamışsın
haklısın biraz daha ertelemek lazım allah yardımcım olsun
işaretlediğim yerle ilgili çok sorunlar yaşicam biliyorum
hepsi eşimin yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…