- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
aynen cnım katılıorum sana kızım 2 yasına gırıcek aralarında yaş farkı olsun ıstemıorum mesela ama 2.ci için maddı anlamda hazır degılız ve beklıorum
siz gerçekten çocuk istemiyorsunuz !!!
sadece eşiniz yeğenlerini çok sevmesin istiyorsunuz ....
yanlış anladınız çocuk istiyorum
eşimin yegenini ve olacak olan yegenini kendi evladı yerine koymasını istemiyorum
çünkü ben inciniyorum
iyide adam bencilin teki, kendi yiğeniyle avunacak bu kadında bebek hasretiyle kalacak. Sizcede bir anormallik yok mu?
Bizimde borcumuz vardı ama bebek için beklemedik ve çok şükür Allah nasip etti, sizde yeterince beklemişsiniz unutmayın çocuğa karar verdiğiniz andada olacağı kesin değil, bir sürü insan kısırlıkla uğraşıyor, bence ertelemeyin para bulunur borç biter ama evlat öyle ha dedinmi olan birşey değil. Bence korunmuş gibi yapıp gebe kalın.. Madem eşiniz bencilce düşünüyor, birazda siz bencillik edin. Olmazsa doğumdan sonra sizde bir işe girersiniz, çocuğunuzun masrafını kendiniz çıkarırsınız.
Buarada başlığı okuyunca çocuğu olmuyor heralde dedim içimden...Allah tüm isteyenlere vakti ve zamanında evlat versin inşallah.
Gayet ciddiyim, kadın nikahlı kocasından bebek istemiş çok mu tuhaf.. Bende eşimin çocuk sevgisine saygı duydum ve korunmadım, doğumdan deli gibi kokrmama rağmen... Bir orta yol bulunmalı bulunmuyorsada böyle davranmalı
amin canım hepımızın evladını bağışlsın Allah.Allah bağışlasın canım.
Sağlıkla mutlulukla büyüsün.
Buarada benim eşim de yeğenlerini çook sever.Hediyeler telefonda konuşmalar oynamalar...
Ben hiç kıskanmadım ama.
Ben de çok sevdim onları her gitmemde abla yengem dye boynuma atılırlar
yanlış anladınız çocuk istiyorum
eşimin yegenini ve olacak olan yegenini kendi evladı yerine koymasını istemiyorum
çünkü ben inciniyorum
Bizimde borcumuz vardı ama bebek için beklemedik ve çok şükür Allah nasip etti, sizde yeterince beklemişsiniz unutmayın çocuğa karar verdiğiniz andada olacağı kesin değil, bir sürü insan kısırlıkla uğraşıyor, bence ertelemeyin para bulunur borç biter ama evlat öyle ha dedinmi olan birşey değil. Bence korunmuş gibi yapıp gebe kalın.. Madem eşiniz bencilce düşünüyor, birazda siz bencillik edin. Olmazsa doğumdan sonra sizde bir işe girersiniz, çocuğunuzun masrafını kendiniz çıkarırsınız.
Bu ne kadar sağlıklı bir düşünce tarzı böyle, adamı punduna getirip hamile kalsın, adam da sen kendin istedin diye yardım etmesin, cocuğu benimsemesin sonra da bdv de hergün konu acsın.
Tabiki kendi evladı yerine koymaz.
Diyorum ya benimki de çok düşkündür yeğenlere.
Ama baba olunca bizimkini de çok sevdi.Tapıyor hatta sevgi ne demek.
Bu konuda hiç üzülme.Emin ol kendi evladı yerine koymuyordur.
Sağlıklı ya da sağlıksız düşünce benim saygı duymak yakışır sizlere....
Doğurganlık yaşı diye birşey var, bugün türlü nedenlerden bebeği erteleyip sonrada onun tozuna hasret kalanlar var..(Hande ataizi, demet akalın ) Çözülebilecek nedenlerden bebek ertelensin sonrada ah vah edilsin, o mucizevi varlık malesef ki biz ha deyince olmuyor, o yüzden vakitli davranılmasından yanayım kim ne derse desin
Gayet ciddiyim, kadın nikahlı kocasından bebek istemiş çok mu tuhaf.. Bende eşimin çocuk sevgisine saygı duydum ve korunmadım, doğumdan deli gibi kokrmama rağmen...Evlilikte bir orta yol bulunmalı bulunmuyorsada böyle davranmalı, sonuçta kadına işe gir bebişinin masrafını karşılada dedim, adamı borç batağında bırak demedim, tabi kendi tercihi her güzellik bir arada olmaz. Ya rahatından taviz verecek, ya da bebek isteğinden
Sağlıklı ya da sağlıksız düşünce benim, saygı duymak yakışır sizlere....
Doğurganlık yaşı diye birşey var, bugün türlü nedenlerden bebeği erteleyip sonrada onun tozuna hasret kalanlar var..(Hande ataizi, demet akalın ) Çözülebilecek nedenlerden bebek ertelensin sonrada ah vah edilsin, o mucizevi varlık malesef ki biz ha deyince olmuyor, o yüzden vakitli davranılmasından yanayım kim ne derse desin.. Ha adam bebeğini benimsemeyecek bir yapıdaysa ztn o evliliğide benimsememiş demektir.
o bahsettıgınız ornekler arkadasımızın yaşını 2ye katlar yalnız...hem e lursa olsun bu düzenbazlıgın acıklaması olamaz.
bıle bıle ladesss ne saçmaa
Herkes her konuda çok dürüst ya burda dürüstlük doğruluk abideliği taslıyor..nEYSE benim mesaim bitmek üzere cevap yazamayacağım hepinize tşk ederim sohbet için.. Malum işte yoruldum evdede bebeğimle dinleneceğim.
masraflı olmasının öcü olmasıyla ne alakası var?
ben çocuk kötüdür, çocuk sahibi olmayın mı dedim? 500 lirayla insan kendine bakamaz değil ki çocuğa bakacak dedim.
o dötü boklu bebeğin bez masrafından haberiniz var mı sizin? benim var çünkü şu an 1.5 yaşında bir bebeğim var, öcü değil ama masraflı, boku bile masraflı. maddi gücüm olmasa asla çocuk sahibi olmazdım.
yukarda 100 lirayla da bakılır idareni bildikten sonra yazmışsınız, 100 lirayla fatura bile ödenmez, farklı dünyalarda mı yaşıyoruz acaba? ayrıca her şeyin en kötüsünü en ucuzunu alarak çocuk büyüten de var, ama ne kadar sağlıklı ne kadar doğru orası tartışılır, ben çocuğuma pişik yapacak bez bağlayacaksam, katkı maddeli, ucuz, dandik gıdalarla besleyeceksem, hiçbir istediğini alamayacaksam, çocuğa da eziyet bana da. yoksa çöpten ekmek toplayarak bebek büyüten de var.
Sağlıklı ya da sağlıksız düşünce benim, saygı duymak yakışır sizlere....
Doğurganlık yaşı diye birşey var, bugün türlü nedenlerden bebeği erteleyip sonrada onun tozuna hasret kalanlar var..(Hande ataizi, demet akalın ) Çözülebilecek nedenlerden bebek ertelensin sonrada ah vah edilsin, o mucizevi varlık malesef ki biz ha deyince olmuyor, o yüzden vakitli davranılmasından yanayım kim ne derse desin.. Ha adam bebeğini benimsemeyecek bir yapıdaysa ztn o evliliğide benimsememiş demektir.
Dinlenin dinlenin, kafanızı da böyle seylerden arındırın da bebeğinizi etkilemesin, yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?