deli gibi çocuk istiyorum..

aynen cnım katılıorum sana kızım 2 yasına gırıcek aralarında yaş farkı olsun ıstemıorum mesela ama 2.ci için maddı anlamda hazır degılız ve beklıorum

Allah bağışlasın canım.
Sağlıkla mutlulukla büyüsün.

Buarada benim eşim de yeğenlerini çook sever.Hediyeler telefonda konuşmalar oynamalar...

Ben hiç kıskanmadım ama.

Ben de çok sevdim onları her gitmemde abla yengem dye boynuma atılırlar

Maddi durumunuzu düzeltmeden asla çocuk düşünmeyin derim hakkatten masrafları çok ağır bir yerden sonra yetişemiyosunuz emin olun..
bence siz çocuğu eşinizin ailesine bağlı olmasını istemediğiniz için istiyosunuz.. şunu unutmayın ki şayet eşiniz yiğenlerini seviyor ve onlarla ilgileniyorsa sizin bebeğinizde olsa onlara özlem duyacaktır onlarıda ihmal etmeyecektir.

şunuda unutmayın ki bir evliliği asla ama asla çocuk kurtarmaz aksine dahada beter eder belkide bitirir evliliği onun için iyi düşünüp eşinizle karar vermelisiniz....

yanlış anladınız çocuk istiyorum
eşimin yegenini ve olacak olan yegenini kendi evladı yerine koymasını istemiyorum
çünkü ben inciniyorum

Tabiki kendi evladı yerine koymaz.

Diyorum ya benimki de çok düşkündür yeğenlere.

Ama baba olunca bizimkini de çok sevdi.Tapıyor hatta sevgi ne demek.

Bu konuda hiç üzülme.Emin ol kendi evladı yerine koymuyordur.

iyide adam bencilin teki, kendi yiğeniyle avunacak bu kadında bebek hasretiyle kalacak. Sizcede bir anormallik yok mu?

adam bencil değil sadece bir çocuğa bakacak parası yok
ayrıca diyelim ki bencil, bir insan bencil diye istemediği halde çocuk yapılır mı,
ben çocuk istemedim eşim 6 yıl bekledi, beklemek zorundaydı, öyle dalgaya getirerek kimse anne baba yapılmaz, yapılırsa da ondan annelik, babalık beklenmez, tecavüz gibi bişey bu

Bu ne kadar sağlıklı bir düşünce tarzı böyle, adamı punduna getirip hamile kalsın, adam da sen kendin istedin diye yardım etmesin, cocuğu benimsemesin sonra da bdv de hergün konu acsın.

tuhaf olan sizin yazdıgınız düzenbazlık..

amin canım hepımızın evladını bağışlsın Allah.
benım esımde cok sever kızımdan 6 ay buyk oda erkek onu da erkeklıgınden dolayı bı farklı sever ama hıc gocunmdım hatta gururlanıorm dıebılırım .

yanlış anladınız çocuk istiyorum
eşimin yegenini ve olacak olan yegenini kendi evladı yerine koymasını istemiyorum
çünkü ben inciniyorum

yegenını kendı evladı yerıne koymamamıskı zaten maddı olarak hazır olmadıgı ıcın ıstemıyomu bebegı?ben mı yanlıs anladım

Bir yakınım yapmıştı böyle.

Adam sonra çakmış galiba.

İstemiyorum diye diretmiş aldırmasını istemiş.

Sonra bir de ikizmiş çocuklar.Adam tümden delirmiş.

Kızın annesi felan araya girdi de öyle ikna ettiler damadı.

Bu öneri hoşuma gitmedi benim.

Son düzenleme:
Bu ne kadar sağlıklı bir düşünce tarzı böyle, adamı punduna getirip hamile kalsın, adam da sen kendin istedin diye yardım etmesin, cocuğu benimsemesin sonra da bdv de hergün konu acsın.

Sağlıklı ya da sağlıksız düşünce benim, saygı duymak yakışır sizlere....
Doğurganlık yaşı diye birşey var, bugün türlü nedenlerden bebeği erteleyip sonrada onun tozuna hasret kalanlar var..(Hande ataizi, demet akalın ) Çözülebilecek nedenlerden bebek ertelensin sonrada ah vah edilsin, o mucizevi varlık malesef ki biz ha deyince olmuyor, o yüzden vakitli davranılmasından yanayım kim ne derse desin.. Ha adam bebeğini benimsemeyecek bir yapıdaysa ztn o evliliğide benimsememiş demektir.

Son düzenleme:

o bahsettıgınız ornekler arkadasımızın yaşını 2ye katlar yalnız...hem e lursa olsun bu düzenbazlıgın acıklaması olamaz.
bıle bıle ladesss ne saçmaa

"korunuyormuş gibi yap ama korunma hamile kal "diyen hemcinslerimin olduğuna inanamıyorum...

rabbim sen bize aklı başında evlatlar nasip et aminnn..

canım sen en baştan çocuk istiyodun hatırlıyorum konularını daha 1-2 aylık evliyken çocuk diyodun eşin istedide sen ona tabi oldun gibi bi durum yok ki sende

Tabi ki saygı duyuyorum, düşünce sizin.

Kızcağız daha 22 yaşında, vermezse mabut neylesin mabut, Allah vermezse 20sinde de vermez 40da da bunun konumuzla ilgisi yok.

Hicbir vasıf yalan üzerine kurulamaz, hele hele annelik. Evlilik ile babalık aynı sey değil.

o bahsettıgınız ornekler arkadasımızın yaşını 2ye katlar yalnız...hem e lursa olsun bu düzenbazlıgın acıklaması olamaz.
bıle bıle ladesss ne saçmaa

Herkes her konuda çok dürüst ya burda dürüstlük doğruluk abideliği taslıyor..nEYSE benim mesaim bitmek üzere cevap yazamayacağım hepinize tşk ederim sohbet için.. Malum işte yoruldum evdede bebeğimle dinleneceğim.

Son düzenleme:

Dinlenin dinlenin, kafanızı da böyle seylerden arındırın da bebeğinizi etkilemesin, yazık.

Ben her ay bir parça birşey aldım çocuğuma.1 ayın içinde her ihtiyacı zaten karşılanmıyor .9 ayın içinde bir tane iki tane evi bebek eşyası doldurdum.annemler aldı,kardeşlerim aldı 9 ayın içinde damlaya damlaya göl oldu.şanslı olduğum yön kendi doktorum devlet hastanesinde doğumumu yaptırdı.kalitesiz hiç birşeyde kullanmadım.az aldım kaliteli aldım.eşim aylığını alır almaz o ay 2 çıtçıtlı bir tulum aldım her ay bir parça aldım olduda ALLAHDA yardım etti.çöpten topluyacak durumda olsam çocuk zaten yapmam.konuyu nereler getiriyorsunuz anlamadım yaaa.konu sahibi en iyisini sen iyi bilirsin.evin yoksa evini al .kiracısan önce evini al yoksa o evden o eve çocuğu perişan edersin.eşinin güzel işi yoksa fazla aylıklı işe girene kadar bekle.nezaman çebinde 1000 l fazlla kalırsa,birde doğurmadan önce cebinede en az 4,5 bin kadar para koy.sık dişini biraz görümcenin çocuğunu içinden sevmek gemesede sevmeye çalış sende eşin gibi onu severek idare et.eşin doğru söylüyor işte hazır çocuk ne kendini üzüyorsun.

Ta önceki mesajlarımda da dediğim gibi...

Olmayacaksa ilk geceden de olmaz 1 sene sonrasında da olmaz.

Bilmiyorum ben çok kaderciyimdir böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…