Deli gözüyle bakıyorlar

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.635
287
123
Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur

Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Niye babanız duysa tepkisi çok ağır olurmuş?Bu durumda deli gözüyle bakılması gereken kişi babanız bence.

Niye söylüyorsunuzki çevrenize?

Dertlii sen bu depresyonu inan çok kafana taktın,neredeyse hergün bununla ilgili konu açıyorsun..majör depresyon geçmez öncelikle, evet etkileri ilaçla baskılanır.. hayatın boyunca ilaç kullanmayacaksın ama ara ara ihtiyaç duyduğunda başvuracaksın o kadar..baş ağrısı gibi düşün;)ve kendin ile ilgili bu absürd düşünceleri bırak..biliyorsun ki herşey sende bitiyor!

Bilinçsiz ve cahil bir toplumuz maalesef.
Bugün beyin- sinir cerrahisi önünde sıramı beklerken bir amca geldi ve '' tüm aklını kaybeden deliler de toplanmış burada'' dedi yüksek sesle. Beyin ve siniri görünce psikiyatri sandı. :D
''Amca orası hem psikiyatri değil hem de psikiyatri delilerle ilgilenmez'' diyecektim ki bir cahille tartışmanın benim zaten harap olmuş sinirlerime daha kötü geleceğini düşündüğüm için sustum.
Orası psikiyatri kliniği olsaydı ve alıngan biri ile karşılaşsaydı, karışacaktı ortalık.
İnsan çevresindekilerle psikolojisi şekillenen bir varlık.
Kafaya takmamak zor ama tek çözümü de bu.
Geçmiş olsun.

Siz gizlerseniz millet tabisi söylenir. Onların ağzını kapatın ve göğsünüzü gere gere gittiğinizi söyleyin.
Bende gidiyorum evlik gittiğimde hem iş yerinde hem de ailemde herkese söylemiştim. Neredeyse törenle karşılanmamı sağlamıştım. Psikiyatriste gidiyorum bana iyi davranın, rapor alır istediğimi yaparım minvalinde konuşurdum. Hatta ilacımı alıp almadığımı bile takip ederlerdi.
Siz yaptığını adan utanmayın ki onlarda konuşacak cesaret bulamasınlar.

Dertlii sen bu depresyonu inan çok kafana taktın,neredeyse hergün bununla ilgili konu açıyorsun..majör depresyon geçmez öncelikle, evet etkileri ilaçla baskılanır.. hayatın boyunca ilaç kullanmayacaksın ama ara ara ihtiyaç duyduğunda başvuracaksın o kadar..baş ağrısı gibi düşün:KK66:ve kendin ile ilgili bu absürd düşünceleri bırak..biliyorsun ki herşey sende bitiyor!
Evet ama hayatmdaki tek mesele suan bu hastalık onun için ve dediginiz gibi tamamen hayatımdan çıkmayacak olması bu illetin

Siz gizlerseniz millet tabisi söylenir. Onların ağzını kapatın ve göğsünüzü gere gere gittiğinizi söyleyin.
Bende gidiyorum evlik gittiğimde hem iş yerinde hem de ailemde herkese söylemiştim. Neredeyse törenle karşılanmamı sağlamıştım. Psikiyatriste gidiyorum bana iyi davranın, rapor alır istediğimi yaparım minvalinde konuşurdum. Hatta ilacımı alıp almadığımı bile takip ederlerdi.
Siz yaptığını adan utanmayın ki onlarda konuşacak cesaret bulamasınlar.
Malesef benim etrafımda akrabalarimda dahil düşmemi bekleyen çok insan var ve bu durum onlar için ellerinde koz olur ancak

Evet ama hayatmdaki tek mesele suan bu hastalık onun için ve dediginiz gibi tamamen hayatımdan çıkmayacak olması bu illetin
Eee ne olmuş çıkmazsa..? Sonuçta ara arada olsa tedavisi var,tedavisi olmayan,olamayan hastalıkları düşün şükret bu kadar basit..inan senin hastalığın toplumun %60 ında var..haa farkındalardır,değillerdir orası tartışılır..sen önüne bak,bu kadar takma,ara ara tedavini ol,o kadar..hadi bakalım sana inanıyorum..Sevgiler.

Eee ne olmuş çıkmazsa..? Sonuçta ara arada olsa tedavisi var,tedavisi olmayan,olamayan hastalıkları düşün şükret bu kadar basit..inan senin hastalığın toplumun %60 ında var..haa farkındalardır,değillerdir orası tartışılır..sen önüne bak,bu kadar takma,ara ara tedavini ol,o kadar..hadi bakalım sana inanıyorum..Sevgiler.
Tamam çok sağolun bu hastalığı yaşamamış insanların senin elinde yenmek dışarı çık gez dolaş geçer demeleri son zamanlarda çok sinirime gidiyor o yüzden sordum sizede çünki yaşamayan anlamıyor sizde sağlıkla kalın hayırlı aksamlar

Ise yaramadigini dusunen cok kisi gordum ama deli gozuyle bakana hic denk gelmemistim. Cevrenizle ilgili bir sey olabilir, herkes boyle dusunmuyor tabi ki. Bir rahatsizliginiz varsa, bedensel/ruhsal hic fark etmez, tabi ki cozumunu de arayacaksiniz.

Ama sen bunu bu kadar kafaya taktıkça iyi olamazsın kendini motive et iyiyim de iban o ilaçlardan bize de verseler içeriz herkezin bambaşka sorunları var ama güçlü olmak lazım kimsenin ne dediğini boşver sen ne diyosun ona bak önemli olan bu bırak deli desinler kendileri çok mu akıllı da insanların neden psikoloğa gittiğini bilmiyolar nörolojiye giden de beyinsiz kafası basmıyo mu oluyo onlara göre bilmeyen insanlar ne çok konuşuyo ve biz de onları ne kadar önemsiyoruz onlarda havalara giriyo
En nefret ettiğim insan bilmişlik yapan ve kendini öven insan ıyyyy ne gıcık tipler onlar

cahil bir toplumuzda ondan bırak bilmesinler bunda birsey yok

Back
X