- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
Çok sağolun hem de nasıl zor yaşamayan asla anlamaz bu illeti![]()
Çok yakınım yaşadı ne kadar zordur bilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun hem de nasıl zor yaşamayan asla anlamaz bu illeti![]()
Evet depresyon için kullanmıştımDepresyon için mi kullanmıstinız acaba ?
Major olmasada depresyonu hemen hemen her insan hayatında bir kez yaşıyormuşGünümüzde herkes majör depresyonda artık.psikiyatrilerde kuyruk almış başını gidiyor. grip gibi yılda 4 5 sefer yokluyo milleti![]()
Ağır depresyon geçirdiğim için ilk aylarda çok kötüydum yataktan bile çıkamıyor sürekli ağlıyordum bunu eve gelenlerde ben söylemek istemesemde anladılar tabiniye söylüyorsunuz ki? ben kaç kere doktora gittim hiç bi yakınınım da bilmez.
Katıliyorum hastalık yetmiyor birde böyle insanlarla ugrasiyorumamaaan psıkyatra da gercek delılerın hasta ettıklerı gıdıyor bence psıkologa gtmeyen delısalla gıtsın
Asla yaşamayan bilemez bazen kızıyorum öyle dedikleri zaman yaşayın da görün diyorum bu hastalığı inşallah sonra pişman oluyorum Rabbim düşmanıma bile vermesin bunu çok zorÇok kafaya takmayın bence.
İnsanlar yaşamadıklarını yargılarlar, taa ki başlarına gelinceye kadar.
Başına da gelmeyen bilmez, dışardan herşey görüldüğü gibi değil çünkü.
Cehaletlerine verin, umursamayın.
Iste bu fiziksel değil de ruhsal bir hastalık olunca direk böyle düşünüyor insanlarDahiliye ye gidene ne diyecekler o zaman ahilik diz boyu.önemli olan sağlığınızın insanların ne düşündüğü olmasın
Doğru söylüyorsunuzİnsan piskolojisi bazen bozulabiliyor çevresel faktörler nedeniyle bu gayet normal.Antidepresan kullananlara deli gözüyle bakan önce bir kendine baksın.
gerçekten kullanmaya ihtiyacınız var mı ? Bu ilaçların başka yan etkileri var diye biliyorum.. Anti depresan kullanmak zorunda değilseniz bırakın bence..Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Tabi olmaz mı major depresyon geçirdim ilaç kullanmayı redsetseydim hastaneye yatıracaktı doktorgerçekten kullanmaya ihtiyacınız var mı ? Bu ilaçların başka yan etkileri var diye biliyorum.. Anti depresan kullanmak zorunda değilseniz bırakın bence..
Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur