• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli gözüyle bakıyorlar

Herkes kendine baksın.
İyiki psikiyatrlar var , iyiki ilaçlar var.

Ayrıca sen hala çıkmadın mı 'geçecek,geçmeyecek kafasından' ???
Geçeceği varsa da bu kadar kafana taktığın için geçmeyecek ben sana diyim.

niye söylüyorsunuz ki? ben kaç kere doktora gittim hiç bi yakınınım da bilmez.

Çok kafaya takmayın bence.
İnsanlar yaşamadıklarını yargılarlar, taa ki başlarına gelinceye kadar.
Başına da gelmeyen bilmez, dışardan herşey görüldüğü gibi değil çünkü.

Cehaletlerine verin, umursamayın.

Çok kafaya takmayın bence.
İnsanlar yaşamadıklarını yargılarlar, taa ki başlarına gelinceye kadar.
Başına da gelmeyen bilmez, dışardan herşey görüldüğü gibi değil çünkü.

Cehaletlerine verin, umursamayın.
Asla yaşamayan bilemez bazen kızıyorum öyle dedikleri zaman yaşayın da görün diyorum bu hastalığı inşallah sonra pişman oluyorum Rabbim düşmanıma bile vermesin bunu çok zor

Bende antidepresan kullanıyorum romatizmam için o zaman bende deliyim :deli:
O laf söyleyenler gibi akıllı olmaktansa böyle deli olmak güzeldir :KK53: :halay::halay::halay:

İlla açıklama yapman gerekiyorsa romatizmam var onun için kullanıyorum der kestirir atarsın. Oda yatırıyor sonuçta ağrıdan ağladığımda oluyor bazen.şuan atak döneminde 2 aydır ağrılarım devam ediyor.
Bide bu ruh durumunun içinde millete laf anlatmaya uğraşma.

İnsan piskolojisi bazen bozulabiliyor çevresel faktörler nedeniyle bu gayet normal.Antidepresan kullananlara deli gözüyle bakan önce bir kendine baksın.

Amannn hiç takılma ben de kullandım bir zaman antidepresan zaten o ilaçları aldığımda kimin ne düşündüğü umurumda bile olmuyordu, onu geçtim dünya umurumda değildi vur patlasın çal oynasın modundaydım.

Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
gerçekten kullanmaya ihtiyacınız var mı ? Bu ilaçların başka yan etkileri var diye biliyorum.. Anti depresan kullanmak zorunda değilseniz bırakın bence..

Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur

Şu anda ablamda majör depresyon tedavisi görüyor, bu hastalıkta destek şart, cahil cühelanın laflarına bakmayın. Tedavinize bakın, kendinizi iyileştirmeye bakın.

Psikiyatrist bana demişti ki:
“Hiç bir zaman bize gerçek hastalar gelmez. Gerçek hastaların hasta
ettikleri gelir..
Bir yerde görmüştüm doğru tespit

Back
X