Deli gözüyle bakıyorlar

Depresyon geçirmiş biri olarak bence ilk yapmaya çalışmamız gereken şey elalem ne diyor bırakmak.. derdiniz size yetiyor iken millete psikoloji bilimini açıklamak gereksiz.. ne derlerse desinler.. he he deliyim bile demek bence daha mantıklı.. Depresyon nedir bilmeyenlerle mi uğraşacaksınız.. maalesef anlayış beklemeyin kimseden.. en anlıyor gözüken bile aslında anlamazken..

Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Antidepresan kullanmayan mı kalmış memlekette. Hiç deli diyen duymadım, deseler ne olacak demeseler ne olacak. Doktor mu onlar, bilir kişi mi?

antidepresan kullanmayan kaç kişi kaldiki:deli:
ben kullanmıyorum ama bu ihtiyacım olmadığından değil tercih etmediğimden.
yıllar önce migren için gittiğimde bile önerdi doktor ki bu tür agrilarda hafif dozda antidepresanlar kullanılması iyi geliyormuş.
yani artık o tür ilaçlar için akıl sağlığını yitirmeye gerek yok.
ayrıca artık deli gözüyle bakan insanda az kalmıştır.
belki daha eski toprak yaşlı insanlar.
onlarada takilmamak lazım fazla.
geçmiş olsun..

Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin. Kimse birşey bilmek zorunda da değil. Ben de 1 seneden fazla antidepresan kullandım. Anne babam dışında kimse bilmiyordu. Gerek yok.

Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Psikiyatrislerin bi sözü var “Bize gerçek hastalar gelmiyo.Gelenler gerçek hastaların hasta ettikleri” buna katılıyorum zaten gerçekten problemi olan bunu kabul etmiyo.Bende bi dönem kullandım kayıp yaşadığım için.Kullanmasaydım asıl durumum kötü olurdu.Kendinizi kötü hissetmeyin.

amaaan psıkyatra da gercek delılerın hasta ettıklerı gıdıyor bence psıkologa gtmeyen delı :D salla gıtsın

Iste o tipler doktora gidip tedavi olamadigindan sizin gibi saglikli insanlar depresyona giriyor.takmayim lütfen insanlari olduğu gibi kabul etmek gerek bazen

Günümüzde herkes majör depresyonda artık.psikiyatrilerde kuyruk almış başını gidiyor. grip gibi yılda 4 5 sefer yokluyo milleti:(

Eklentiler

• FB_IMG_1523409047115.webp
    FB_IMG_1523409047115.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 57
Cahil insanlari es gecip kimseyi oneseme.kimseden de gizleme.dik dur insanlarin karsisin birak kimne dusunurse dusinsun.......

Tamamen cahillik takmayin kafaniza. Zorlu yasam kosullari, yogun stres falan derken hepimiz hastayiz aslinda millet olarak da cogumuz gitmiyoruz iste bu kaygilarla doktora. Yani surda toplanip bi psikiyatriye gitsek 10 kisiden 8inde falan cikar zaten bi sey. Siz doktorunuza gitmissiniz tedavinizi oluyorsunuz mis gibi. Deli misin diyenlere he deliyim diyin, bi daha sormazlar :KK45:

Depresyondaysam birde üstüne milletin hakkımda ne düşündüğünü takıyorsam tam takarak onları da depresyona sokarım.:mapus:

Artık antidepresan kullanmayan mı var?
Herkes deli o zaman..

Ben mesela çocuk emzirmesem giderdim şimdiye kadar..
Boşverin milletin ne dediğini. Onu diyenler cahil cühela takımı. Kafalar o kadar boş ki düşünmedikleri için gamsızlık da level atlamış tipler..

Umursamamaktan ziyade insanin bedeni hastalandigi gibi ruh sagligida bozulabilir beynimizdeki kimya bozulabiliyor cikolata yediginizde mutluluk hormonu salgılanması gibi ilaclarda beyin sagligimizdaki eksiklikleri tamamliyor seklinde mantikli konusursaniz ikna olurlar diye dusunuyorum eger kendisi saglikli bir insansa

Grip olmak nasıl bir hastalıksa depresyon da farklı bir hastalıktır. Ve hastalanmanın utanılacak hiçbir yanı yoktur.İyileşmenize bakın , kulaklarınızı tıkayın herkes her şeyi biliyor maalesef ağzı olanı susturamıyoruz :(

Allah acil şifalar versin , majör depresyon zordur insanlarla uğraşmak daha zor:KK34:

Siz gizlerseniz millet tabisi söylenir. Onların ağzını kapatın ve göğsünüzü gere gere gittiğinizi söyleyin.
Bende gidiyorum evlik gittiğimde hem iş yerinde hem de ailemde herkese söylemiştim. Neredeyse törenle karşılanmamı sağlamıştım. Psikiyatriste gidiyorum bana iyi davranın, rapor alır istediğimi yaparım minvalinde konuşurdum. Hatta ilacımı alıp almadığımı bile takip ederlerdi.
Siz yaptığını adan utanmayın ki onlarda konuşacak cesaret bulamasınlar.

Kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin. Kimse birşey bilmek zorunda da değil. Ben de 1 seneden fazla antidepresan kullandım. Anne babam dışında kimse bilmiyordu. Gerek yok.
Depresyon için mi kullanmıstinız acaba ?

Grip olmak nasıl bir hastalıksa depresyon da farklı bir hastalıktır. Ve hastalanmanın utanılacak hiçbir yanı yoktur.İyileşmenize bakın , kulaklarınızı tıkayın herkes her şeyi biliyor maalesef ağzı olanı susturamıyoruz :KK43:

Allah acil şifalar versin , majör depresyon zordur insanlarla uğraşmak daha zor:KK34:
Çok sağolun hem de nasıl zor yaşamayan asla anlamaz bu illeti :(

Back
X