• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli gözüyle bakıyorlar

Cahillik maalesef.Bizim toplumumuzda "ruh hastası" söz grubu hakaret olarak kullanılır hiç dikkat ettiniz mi bilmem.Deli gözüyle bakan baksın.Bedenimiz gibi ruhumuzun da bazen iyileşmeye ihtiyacı olabilir.Bence bu şekilde düşünenler de bilinçlenip psikologa görünseler daha mutlu ve huzurlu bir toplum oluruz.

Ise yaramadigini dusunen cok kisi gordum ama deli gozuyle bakana hic denk gelmemistim. Cevrenizle ilgili bir sey olabilir, herkes boyle dusunmuyor tabi ki. Bir rahatsizliginiz varsa, bedensel/ruhsal hic fark etmez, tabi ki cozumunu de arayacaksiniz.
Genelde eski kafalı insanlar böyle düşünüyorlar ayrica depresyonu atlatmanin kendi elimde oldugunu boşuna ilaç kullandığımi soyleyenlerde var

@Dertliii90 canım artık o kadar kullanan var ki bence çok da yadırganmıyor ama sen yine de milletin ağzına malzeme verme derim
Ben de kullanıyorum
İşyerindekiler biliyorlar die hep üstüme gelirlerdi
Hatta eski işyerimdekiler bile
Şimdi gizli kullanıyorum
Kimse “iyi misin “ “kötü görünüyorsun” demiyo
“İyi değilsiniz” diyip duruyorlardı hatta
Şimdi noolduuu....konuşsanıza...

Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur
Bende kullandım kimse bana deli gözüyle bakmadı. Çevre ile alakalı herhalde.

Deli olup olmadığınızı anlayacak kadar uzman Dr kişiler pisikiyatrinin deliler akıllılar olayı olmadığını bilemiyorlarmiymis?hımmm tmmm diyip gecseniz ya :deli:

Genelde eski kafalı insanlar böyle düşünüyorlar ayrica depresyonu atlatmanin kendi elimde oldugunu boşuna ilaç kullandığımi soyleyenlerde var
Birilerinin oyle oldugunu soylemesi ise yaramadigini gostermez. Depresyonu yasamayan bilemez, cok takma hafife alanlari.

Bende panikatak icin kullanmistim 1 sene falan kaynanam deli ilan etti arada sinirlenip sesip yukseltirdim benimde isime gelirdi nasilsa deliydim :))

Cahillik maalesef.Bizim toplumumuzda "ruh hastası" söz grubu hakaret olarak kullanılır hiç dikkat ettiniz mi bilmem.Deli gözüyle bakan baksın.Bedenimiz gibi ruhumuzun da bazen iyileşmeye ihtiyacı olabilir.Bence bu şekilde düşünenler de bilinçlenip psikologa görünseler daha mutlu ve huzurlu bir toplum oluruz.
Kesinlikle ama nerde hiç biri kendinin farkında değil ki

Arkadaslar antidepresan kullananlara niçin deli gözüyle bakılıyor hatta psikiyatrise gidenlere de kendi yakınlarım bile ne işin var psikiyatrisde delimisin sen diyorlar major depresyon geçirdim antidepresan kullanıyorum ilaç kullandığımı babam bile bilmiyor mesela bilse tepkisi çok ağır olur

Başlarım onların deli yaftasına:).Uzun süredir kullanıyorm.Varmı dicekleri:spor::KK71::KK67::ukala::lülülü::63:Beğenmeyen küçük oğluna almasın:)

insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen, görgüsüz, cahiller der bunu ancak. eğitim şart :)

Deli gözüyle bakanlara hiç aldırış etmem.Beni kınayan benim gibi olsun dicem,Allah kimseye dert vermesin:)

Insanlar ilaclarin bile kişiyi degistiremeyecegini düşünüyor. Halbuki ilac sayesinde mantikli ve huzurlu dusune düşüne, düşünme seklin degisiyor. Duzgun davrana davrana düzgün oluuyorsun, o artık senin karakterin oluyor. Telkin de benzer şekilde. Buna kafalari basmio saftiriklerin.

Back
X