Pes..Ben olsam susmazdım böyle konularda gönül hatır bilmem zaten bilinmezde.Oracıkta elimde kalırdı.Sende fırsat verme.
diyorum ki bekarken evde eşimin yanında öyle geziyodu
Gezebilir...
Bende geziyorum.
Dışarda da geziyorum onun bunun yanında da.
Ne var bunda;insanları neden giyim kuşam tercihlerine göre yargılıyorsunuz ki.
Siz giymiyorsunuz diye insanlara toz kondurmak neyin nesi oluyor...
Ne oluyoruz ya amaaaannnn.Kimi kimden kıskanmak bu?
Kardeşi gibi görüyor olamaz mı? Yani bizim sülalede durum böyledir de ondan.
Eltinin niyeti nedir bilemem ama ben de pek hoşlanmazdım.
Bir dozaj mutlaka olmalı, en azından benim hayatımda öyle.
Benim takıldığım hani eşiniz de eltinizle içli dışlı olsa, yani genel olarak iletişimleri el şakaları vs vs olsa,
aralarında ki iletişim böyle demek ki belki denilebilir.
Ama eşiniz anlaşılan resmi eltinize karşı, o yüzden eltinin tavırlarına pek anlam veremedim.
Ben kendi adıma rahatsız olurdum ve içime sinmeyecek noktada da, zaten eşinizde memnun değilmiş bu durumdan,
gerekirse bu konu görüşmemeye kadar gider. Öncelikle biraz sınır koyun bence de.
Eşimin abisi olsa, ben onu hele de eşinin yanında şapur şupur öpmem, bana ters, normal gelene normal gelebilir.
Herkes kendine göre değerlendirir ve hayatını yönlendirir.
Demekki düşünceniz yanlışki bunu dile getirmeye korkuyorsunuz...Şimdi 4'lü ortamda söylesem 1 eşim alıncak böyle birşey nasıl düşünürsün diye 2 eltim dicek sen beni ne sandın ki kayınbiraderimde aynı şekilde eşimi ne sanıyosun diye ben eltimi tekken söyledim eşimede dedim sende söyle diye ama hala aynısını yapıyo şimdi dörtlü ortamda dile getirsem ben haksız çıkarım uyardım anlamıyo kadın bende gitmek istemiyorum ona hala aynı hala aynı !
Dışarıya hiç çıkmıyormusunuz neye şok oldunuz anlamadımKızkardeşi 23 yaşında şuan 3.evliliğini yaptı ! mini etekle askılı filan gezen bi kız ben görünce şok olmuştum
Demekki düşünceniz yanlışki bunu dile getirmeye korkuyorsunuz...
Demekki siz yanlışsınız...
Ben teyze oğullarıyla sarılırım şakalaşırım onlarda aynı şekilde..
Ama ne eşim böyle bir şey düşündü nede onların eşi...
Gerçekten garip..
Dışarıya hiç çıkmıyormusunuz neye şok oldunuz anlamadım
mini etekle gezen yüzlerce bayan var
sana katılıyorum çünkü kendisini uyarmıştık banada ters bu işler eşimde rahatsızsa yakın davranıyosa beni huzursuz etmek için ben neden 3 kişi için huzursuz olim yuvamda görüşmemek en iyisi diye düşünüyorum bende
Kan bağı olan insanlarlada evlenen yüzlerce bayan var..teyze oğlu arada kan bağı olan biridir ki yeri geliyo kuzenine göz koyanları da görüyoruz, elti nedir yani evlilik neticesi hasbelkader akraba olunmuş biri, daha fazlası değil
Bu nasıl bi yakıştırmadır bir bayan olarak??hele bide küçük peynir kardeşide var bu gelinin...görüşmeme imkanınız varsa tabi iyi.ama bu seferde eşiniz kardeşini görememekten yakınabilir..tek başına onlara gitmesi daha tehlikeli olabilir.bu kaşarpeynirine nasıl bir çare düşünsek yahu?
:44::44::44:
tatlım şöyle bişey geldi aklıma...sanırım biraz politik olman lazım,kendini korumak adına..
mesela kaynananla sohbet ederken direkt eltini kastederek değilde,işte böyle sırnaşık insanları hiç sevmediğinden falan konu açabilirsin,bakalım kaynananın bu konuda konuşmak istediği şeyler olacakmı?sen ortam hazırla..yavaş yavaş duruma göre
baktın kaynananda senin gibi düşünüyor,örnek olarak eltinin hareketlerindeki abartılılığıda söyleyebilirsin
kocama asılıyo şeklinde değilde..nebiliyim benim yetişme tarzım farklı galiba diye yumuşak geçişler yapabilirsin..
asla eltini suçlama...anlayan anlasın,gerekirse o duruma el atsın..sonra sen kötü olma canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?