Deli olmama az kaldı !

diyorum ki bekarken evde eşimin yanında öyle geziyodu

Gezebilir...

Bende geziyorum.

Dışarda da geziyorum onun bunun yanında da.

Ne var bunda;insanları neden giyim kuşam tercihlerine göre yargılıyorsunuz ki.

Siz giymiyorsunuz diye insanlara toz kondurmak neyin nesi oluyor...

bende giyiyorum eşimin yanında ama evde başkası varken tanımadığım birinin yanında öyle giyemem siz giymeye devam edin ne diyim

Ne oluyoruz ya amaaaannnn.Kimi kimden kıskanmak bu?
Kardeşi gibi görüyor olamaz mı? Yani bizim sülalede durum böyledir de ondan.

Eltinin niyeti nedir bilemem ama ben de pek hoşlanmazdım.
Bir dozaj mutlaka olmalı, en azından benim hayatımda öyle.
Benim takıldığım hani eşiniz de eltinizle içli dışlı olsa, yani genel olarak iletişimleri el şakaları vs vs olsa,
aralarında ki iletişim böyle demek ki belki denilebilir.
Ama eşiniz anlaşılan resmi eltinize karşı, o yüzden eltinin tavırlarına pek anlam veremedim.
Ben kendi adıma rahatsız olurdum ve içime sinmeyecek noktada da, zaten eşinizde memnun değilmiş bu durumdan,
gerekirse bu konu görüşmemeye kadar gider. Öncelikle biraz sınır koyun bence de.
Eşimin abisi olsa, ben onu hele de eşinin yanında şapur şupur öpmem, bana ters, normal gelene normal gelebilir.
Herkes kendine göre değerlendirir ve hayatını yönlendirir.

Ne oluyoruz ya amaaaannnn.Kimi kimden kıskanmak bu?
Kardeşi gibi görüyor olamaz mı? Yani bizim sülalede durum böyledir de ondan.

kardeş gibi görüyor olabilir :) bende eşini abim olarak görüyorum ama öyle sarılıp öpmüyorum yanına yanaşmıyorum ters anlaşılmasın diye ki bundan eşimde rahatsız uyardık kendisini yapıyorsa uygun değil bana

sana katılıyorum çünkü kendisini uyarmıştık banada ters bu işler eşimde rahatsızsa yakın davranıyosa beni huzursuz etmek için ben neden 3 kişi için huzursuz olim yuvamda görüşmemek en iyisi diye düşünüyorum bende

eğer gerçekten eltinizin kızkardeşiyle eşinizin aynı evde kaldığı zaman, eltiniz aynı odada yatmaları için bir teklifte bulunmuşsa niyeti bellidir. kardeşini kendine elti istemiştir göz önünde olmasını istemiştir. kader kısmet böyle şeyler olmayınca da acısı sizden mi çıkmalı sizi huzursuz ediyor ben kendi gözünün olduğunu düşünmüyorum.

Demekki düşünceniz yanlışki bunu dile getirmeye korkuyorsunuz...
Demekki siz yanlışsınız...
Ben teyze oğullarıyla sarılırım şakalaşırım onlarda aynı şekilde..
Ama ne eşim böyle bir şey düşündü nede onların eşi...
Gerçekten garip..
Kızkardeşi 23 yaşında şuan 3.evliliğini yaptı ! mini etekle askılı filan gezen bi kız ben görünce şok olmuştum
Dışarıya hiç çıkmıyormusunuz neye şok oldunuz anlamadım
mini etekle gezen yüzlerce bayan var

sırf sabrını sınıyordur. seni çekemediği için yapıyordur bu kadar yılışıklığı. hiç kafanı takma.umursama ki oda farkına varsın değersiz olduğunun... bazen tepki vermemek en büyük tepkidir . ama anlayana...

teyze oğlu arada kan bağı olan biridir ki yeri geliyo kuzenine göz koyanları da görüyoruz, elti nedir yani evlilik neticesi hasbelkader akraba olunmuş biri, daha fazlası değil

hele bide küçük peynir kardeşide var bu gelinin...görüşmeme imkanınız varsa tabi iyi.ama bu seferde eşiniz kardeşini görememekten yakınabilir..tek başına onlara gitmesi daha tehlikeli olabilir.bu kaşarpeynirine nasıl bir çare düşünsek yahu?
:44::44::44:

sen önce bi sakin ol,sakın eşine çatma..bi çaresini bulucaz inşallah..

teyze oğlu arada kan bağı olan biridir ki yeri geliyo kuzenine göz koyanları da görüyoruz, elti nedir yani evlilik neticesi hasbelkader akraba olunmuş biri, daha fazlası değil
Kan bağı olan insanlarlada evlenen yüzlerce bayan var..
Burada konu bile açıyorlar görüyoruzki...
Ama sanırım beraber yaşama geçmişleride var aynı evde..Eltide kötü kendine ait bi niyet olsa kardeşine neden ayarlamak istesin.Hadi kardeşim olmadı benmi diyecek??
Ben eşimin aklına böyle çarpık ilişkileri sokmak istemezdim şahsen..Yanlış..
Eltinin niyeti olsa bekarkende bunu belli etmezmiydi arkadaşın eşine?
Bide niyeti olsa herkesin yanındamı eşini eller arkadaşın:)

eşine çatacak bi durum yok zaten, eşin araya mesafe koyacak ya da deliye anlatır gibi tek tek anlatacak

yuhhhh ne biçim bir kadınmış o eltin!bende olsam hiç hoş karşılamazdım
kaldı ki yaşı kaç olursa olsun eltinin,isterse kardeşi gibi görsün eşinizi
bu yaptıklarını haklı çıkarmaz.çok nahoş,sinir bozucu ve gıcık bir durum.
elti işde sırf seni gıcık etmek için yapıyordur.amacına ulaşmaması için,aldırmıyormuş gibi yapmalısın...

Bu nasıl bi yakıştırmadır bir bayan olarak??
Eltinin kardeşi mini etekle gezdiği içinmi yakıştırdınız isimde oluyor?

tatlım şöyle bişey geldi aklıma...sanırım biraz politik olman lazım,kendini korumak adına..
mesela kaynananla sohbet ederken direkt eltini kastederek değilde,işte böyle sırnaşık insanları hiç sevmediğinden falan konu açabilirsin,bakalım kaynananın bu konuda konuşmak istediği şeyler olacakmı?sen ortam hazırla..yavaş yavaş duruma göre
baktın kaynananda senin gibi düşünüyor,örnek olarak eltinin hareketlerindeki abartılılığıda söyleyebilirsin
kocama asılıyo şeklinde değilde..nebiliyim benim yetişme tarzım farklı galiba diye yumuşak geçişler yapabilirsin..
asla eltini suçlama...anlayan anlasın,gerekirse o duruma el atsın..sonra sen kötü olma canım..

Son düzenleme:
Yok kardeşi olarak görüyo filan diyo arkadaşlar ama ben bu kadar yakın mesafeden rahatsızım ki eşimde rahatsız belli ediyo uyarmıştıkta devam ediyo daha ne düşünim ben ?

Evine gidiyoruz eşimin boynuna böyle sarılıyo canımmm cicim hoşgeldin diyip öpüyo sonra ben kızın ödevi var ona bi baksana diyo ona bakıyorum oda içerde annemlerin yanında eşimin dizinin dibine oturup iki elini dizlerine koyuyo bende iyi düşüncem ? neden düşünimki ister kızsınlar ister kızmasınlar ama bana bunlar ters neden ben onun eşine öyle davranmıyorum oda benim abim değil mi ? yanlış anlamasın diye fazla konuşmuyorum bile ama ben onu uyarmama rağmen böyle labali davranmaya devam ediyor kusura bakmasın ama artık iyi niyetli olamıcam !

Haklısın bak bunu denicem sağol gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…