• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deliricem artık

deniz266

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
42
26
3
36
Slm hanımlar bizim bir bebeğimiz var hemen hemen her gün eşimin ailesine kamera açıyoruz akşamları bazen 1 saat telefonu tuttuğum oluyor dün yine açmak istedi ben de bugün açmayalım dedim haber izleyelim zaten yatacak hem onlar da habere bakıyordur dedim bana bağırdı iyi artık ailem çocuğumu da görmesin dedi falan filan bugün olağanüstü bir durum var sonuç ne olacak merak ediyorum dedim benim babama kamera açıyor muyuz dedim hiç yapmıyoruz bu arada ben sen miyim dedi bugün özür diler diye bekledim ben hatalıymışım kızdırıyormuşum yine onu düşün düşün kafayı yicem Hep Sudan sebeplerle böyle yapıyor çok üzülüyorum artık çocuk doğduğundan beri hep beni suçluyor her şey için

Sen o değilsen , o da sen değil. Egoya bak ya. Cok yüz bulmus. b

Sen şükret her gün kamera açıyosun biz aynı binadayız saat geç oldu sabah erken demezler her gün gelirler her gün sabah akşam böö geldi artık gün içinde görüntülü aramaları saymıyorum bile

Sende o saatlerde benim gibi çocuğu uyut :D rutin haline geldi 20.30dedi mı gece moduna giriyor çocuk :D görmek isteyen gelsin görsün

20 30 da uyuyor zaten üzüldüğüm nokta özür diler hatasını anlar sandım ben onu kızdırıyormuşum hatalı olan benmişim

Slm hanımlar bizim bir bebeğimiz var hemen hemen her gün eşimin ailesine kamera açıyoruz akşamları bazen 1 saat telefonu tuttuğum oluyor dün yine açmak istedi ben de bugün açmayalım dedim haber izleyelim zaten yatacak hem onlar da habere bakıyordur dedim bana bağırdı iyi artık ailem çocuğumu da görmesin dedi falan filan bugün olağanüstü bir durum var sonuç ne olacak merak ediyorum dedim benim babama kamera açıyor muyuz dedim hiç yapmıyoruz bu arada ben sen miyim dedi bugün özür diler diye bekledim ben hatalıymışım kızdırıyormuşum yine onu düşün düşün kafayı yicem Hep Sudan sebeplerle böyle yapıyor çok üzülüyorum artık çocuk doğduğundan beri hep beni suçluyor her şey için
ilerideki korkularımdan biri bu
siz açmayın bırakın kendı tutsun bebeği kendısı acsın
siz keyfınıze bakın

Ayy ne saçma şey her gün her gün olacak iş mi bu erkeklerin tek ailesi var bi bitmediler..

yerinde ve doğru düzgün misillemelerle bu adamı düzeltmeniz lazım çok sivrilmiş :sinirli:

İlla ger kamerada aile boyu olmanız şart mı ? Sen haber izle kocan açsın konuşsun kapatsın

Bebeğe tv izlettirmiyoruz onun olduğu odada açılmıyor o da orada kamera açmak istedi

açma. niye bu zamana kadar açtınız ki? gün zaten 24 saat, 1 saatini telefon tutarak geçirmek çok saçma. torun izleyerek geçirmek bile saçma. çok istiyolarsa foto at. meşgulum de.

aman kocan tutsun teli. sen olmadan olmuyor mu ? sen tv seyret onlar tel.de kamera tutsun !!

Ben olsam hic oyle demezdim kendime bir mesgale bulup 'benim isim var goruyorsun sen telefonda kizimizi/oglumuzu goster' gibi seyler soyler ve bir kac kez bunu tekrarlardim.Politik olmamizi hakediyor bazi adamlar. Yani kendi huzurunuzda bozulmasin istiyorsaniz diye boyle birsey soyledim.

Back
X