Deliricem nolur akik verin

Yol yakınken kıymetinizi düşürmesine izin vermeyin. Fedakarlıklar filan hiç işlemiyor erkeklerin çoğuna daha da değersizleştiriyor kadını gözünde. Biri bunu beğendiğini belli ettiyse bile evdeki karısına böyle muamele yapabiliyorlar. Kendin için yaşamaya başla o zaman kıymetini bilir.

Allah yardimciniz olsun.. Oncellikle neden israrla izmir dedigini arastirin. Bu degisikligin sebebi ne olabilir bulmaya calisin.. Umarim baska biri yoktur hayatinda .. Sadece iş hayat tasinma yorulmus ve size patlamis ta olabilir

Evin butun yükünü neden ustlendiniz ki. Siz hizmetci degil bir bireysiniz. Esiniz cok tuhaf.

Bosa
n

Imkan varsa uzaklasin ben bile sinir oldum ne demek tiksinir gibi. Onun icin ugrasiyorsunuz bi yeriniz morarmis diye asagiliyor mu pasaya bak sen sanki plajdakiler sizin morlugunuzu kinayacak begendirme cabasi kime acaba. Esinizin asagilik kompleksi var gibi geldi bana. Sorunu sizinle degilde kendiyle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…