o şekilde bir önlem alabilirsiniz ama ya çocuklarınıza bagırması ne oluyo kim ki o ne diye bagırıyo ve siz buna nasıl müsade edersiniz diyemedinizmi haklı bile olsanız çocuklarıma bagıramazsınız diye.siz sustukça adam üstünüze geliyor ben ondan çekiniyorumm:teselli:Ben yanlarında değilken balkonda yanlız bırakmıyorum ama dalgınlıgıma geldiyse ve balkonu kitlemediysem olan oluyor zaten
Sataşmalarına aldırış etmemeye çalışıyorum ama artık tahammülüm kalmadı 50 yaşındaki adam bana. Güya şaka yapıyor ‘ aman korununda başka çocugunuz olmasın ‘yada ‘apartmanda üç çocuk kotası var aman kotayı aşmayın ‘
yuh adam düpedüz terbiyesizlik yapıyor hala agzının payını vermedinzmi?çok sabırlısınız Allah yardımcınız olsun.yönetici sonuçta ew sahibiniz değil ona göre davransın bulmuş sesini çıkarmayan bi komşu bagırıyorda bagırıyor.eşinize söyleseniz acaba biraz sert bir dille uyarsa adamı olmazmı.çocuklarınız için çekiniyorum daha bu yaşta baskı altında kalıyorlar orası onların evi sonuçta.avukata falan danışılsa bişey çıkarmı acaba
Al bizim apartmanı vur sizinkine... Bizde de öyle çok çocuk var ki anlatamam. Ve biz de yöneticiyiz her gün biri kapımızda.
1.Çocuklarınızın gerçekten de aşağı birşey atmasına engel olmalısınız. Düşünsenize siz balkonda oturuyorsunuz. Mesela bir de misafiriniz var. Pat diye su dökülde misafirinizin kafasından aşağı o sinirle bunu iki yaşında çocuk yaptı boşverelim demezsiniz bence. İnsanların balkonda rahat rahat oturma hakkı var.
2.Apartmanda özellikle sabah 09.00dan önce akşam 22.00dan sonra kesinlikle gürültü yapılmaz. Bu bir toplu yaşama kuralıdır.
3.Çocuklarınız oynarken gürültü yapıyorsa elbette buna yukarıda saydığım saatler dışında kimse karışmaz. Karışan varsa da yapıştırın cevabı.
4. Sizin çocuklarınız oynuyor olabilir ama yandakinin çocuğu uyuyor olabilir. Alttaki hasta olabilir. Kimsenin kimseyi rahatsız etme lüksü yoktur.
Bu söylediklerime eminim darılacaksınız ama bana göre olması gerek bunlar. Ha o korunun diyen de saçmalamış. Ona da "size ne" deme hakkınız var. Ama beton konusunda apartman haklı sizin çocuğunuz bozduysa sizin yaptırmanız gerek. 8 yaşında bir çocuk (ki ben ilkokul öğretmeniyim) Apartmana zarar verilmeyeceğini bilir. Bunu zevk için ya da arkadaşlarına uyup yapmışsa sizin kızmanız gerekir.
60 yaşındaki adamın'kota'espiriside çok enteresan doğrusuCADIARZU
amcamız internetten baya bi anlıyo kanımca
bu tarz hitapları ^^şaka^^dahi olsa çok laubali ve yılışıkça buluyorum,hiç hoşlanmam böle konuşma tarzından
kimsenin uçkuru onu ilgilendirmez!bence bi güzel ağzının payını verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?