Delirten komşu

adamın size söylediklerini çok çirkin ve hadsizce buldum
ne yapılmış olursa olsun korunun da çocuğunuz olmasınmış yatak odanıza gelsin bari kaç yaşında insan
önce nasıl davranması gerektiğini bilsin ve insanlara örnek olsun
çocuklara terbiye öğreteceğine adı üstünde çocuk ama o adam yetişkin
çocukların balkona çıkmalarını yasaklayın bir şey atarlarsa bir daha çıkamayacaklarını söyleyin ve sözünüzü tutun

Kesinilikle çocuklarınıza eğitim vermelisiniz.Çocuğun hayatta kişiliğinin gelişeceği en önemli dönem altı yaşına kadar olan dönemdir.Çocuğa söz geçmez diyen arkadaşlarım lütfen yazın gittiğiniz otellerdeki yabancıların çocuklarını gözlemleyin.Üç yaşında çocuk kendi yemeğini yer.Daha yeni yürümeye başlayan çocuklarını kucakta taşımazlar.Çok sıkı bir eğitim verirler.Örneğin İngiliz eğitimi diye bir eğitim var.Çocuk önündeki yemeği yemiyorsa ara öğün yemek vermezler ki çocuk ilerde yemek ayırt etmesin.yemek yemezse aç kalacağını bilir.Erken yatırırlar.Bu da aslında çocukların beyin gelişimi için önemlidir.Çünkü beyin kanserinden koruyan hormon yalnızca gece salgılanır..Çocuk yaptığı bir yaramazlıkta sonucun ne olacağını bilir.Hala koca koca çocukların ağladığını,yemek ayıt ettiğini,uyumadıklarını görünce hayret ediyorum.Suç çocukta değil,onu eğitemeyen ailededir.Ve önemli olan çok çocuk sahibi olmak değil,kaliteli,ilerde sağlıklı bir psikolojisi olan,ayakları üstünde duran birey yetiştirmektir.

komşunuz haklı
evet çocuklar haylaz oluyorlar oyun seviyorlar doğru yanlış bilmiyorlar ses gürültü farkında olmuyorlar ama anne babaların görevi ne
çocuklarınızı eğiteceksiniz onlara göz kulak olucaksınız onlara sahip çıkacaksınız
balkondan aşağı ne buluyorsa fırlatıyor demişsiniz kaşla göz arasında sahip çık çocuğuna fırlatmasın
sen bugün anne olarak buna engel olamıyormusun balkonu kilitli tut allah korusun senin çocuk kaşla göz arasında kendinide aşağı atmasın sonra fırsatını bulunca
8 yaşındaki 3 çocuk betonu niye deliyorlar bunların hepsi terbiye ile alakalı sizin çocuğunuz bizim çocuğumuz milletin malına zarar veremezler ki izin vermeyin ağlıyor diye ona üzülmek yerine adamın zararını telafi edin 8 yaşındaki çocuğunuzada ceza verin yaptığının kötü olduğunu öğretin
hiperaktif olabilir çocuklar hareketli olabilirler anne olmak demek ne demek o zaman
doğurup sokağa salmak analık değil kusura bakma
senin çocuğun beni rahatsız edemez de bana zarar veremezde
onlara mukayet olmak sizin göreviniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…