bambusime katiliyorum valla
valla siz yine iyi anneymissiniz en azindan peslerinde kosturuyorsunuz ugrasiyorsunuz biseyler icin
benim cinnet gecirmem yakindir
apartmanin cocuklari yetmiyormus gibi bide yan apartmandaki cocuklar birlesip merdivenlerde deli gibi oyun oynamiyorlar mi (apartmanimizin önünde cocuk parkida mevcuttur)
allahim cildiricaaaaamm
yakinda annelerine iyi bir caticammmmmmm
ki cocuklara bile bagiramayan ben annelerine nasil caticaksam oda ayri bi soru :gitme:
evleri pislenmesin diye cocugunu disariya salan ve arkadaslari cay partisine geldiginde cocuklarini unutan annelerin hepsine sinir oluyorumlmaz:
Allahımm sabırr
anneme inip iftar ediyoruz oda iftara 20 dkk kala yaptıgımı alıp iniyorumm çocuklarla
annem teraviye giderken evime çıkıyorumm
İstanbuldaydım zaten bi hafta oldu geleli
Alt kat komşumuzz yinee hortladıı iki gündür neredeyse toplamda iki saat annemde oluyoruzz ondada ortalıkta dolaşan sadece küçük afacan diger ikisi tv izliyor genelde neymiş efendim evde duramıyorlarmış ses yapıyormuş çocuklar
bu gün iftara davetliydik saat 5 te gittik 11 di geldik çocuklar tam uyumak üzereydi eve geldigimizde kızımla küçük anneme girdi
bende ortancayı alıp çıktım üstümüzü değiştik çocuklar geldi yanii toplam 30 dkk olmadı eve gireli
Kapıyı kapattım yatmaya gidicektik ki bir ses bir bağırtı Yine yukarı anneme çıkmış annemde patlamış bu sefer
Ya adam ses yapıyolar tamamda daha eve gireli 30 dkk olmadı çocuklar bişeyde yapamış nasıll bişi anlamadım tahammülü yokk
konu komşu hep çıktı bağrış çağrışş
Yine tehdit ediyoo Bidaha olsun bak napıyorumm delimi nee anlamadımm
İndim bende evine sakincee ya bai geleli 30 dkk olmadıı
istanbuldaydık bi hafta oldu geleli
biz yokken ses yokmuş zatenn bebeler tepiniyomuşş 8 den sonra kendi evime çıkımmiş
Çocuk dediğin dur deyince otururmuşş bilmem nee sakin olmaya çalıştım ama
insanı çileden çıkartıyor
eşim aradı üstünee bende sinirliydim anlattım olanı bitenii bu kezde o delirdi derdi nee diyo sizi sahipsizmi sanıyoo diyo
Ya çocuklarında benimde psikolojimiz bozul du icee kızım bile diyoo anne biz daha yeni geldik eve ne yaptıkki bağırıyoo diyoo
Allahımm sabırr ver yaa
En güzeli paran olucak,alican bir müstakil ev.Ohh keyfine bakican.
ayıp ama ya 50 yaşına gelmiş bu çocuklara anlayış gösteremiyo ne diyelim yani büyük insan yapmıyoki bukadar bağrıyo
Kesinlikle cocuklar bahane arkadasim...bence bu komsunun size bir garizi var!
Olan biten herseyi esine anlat....esin artik versin sunun agzinin payini!
Sen yine cok sabirli davranmissin arkadasim....cocuklarimi azarlayip aglatacak, bana belden asaga konusacak, kendi evimde rahatimi huzurmu bozacak......inan ben coktan kafasinda sandalye patlatmistim bunun.:mymeka:
Erkek halinle benimle kari gibi kavga yapiyorsa bende ona erkek gibi güzel bir dayak cekerdim.....terbiyesiz adi adam...
ne huysuz bi komşun var öyle
bence bir güzel haddini bildirmen lazım hatta geç bile kalmşsın
önce adam bir daha çocuklarına bişi dediğinde sert bi şekilde
bir daha çocuklarıma bişi dediğinizi duymayacağım haddinizi bilin yaşınıza hürmetim var ama sabrımı taşırıyorsunuz gibi sert bi şekilde uyar
çocuk bu ayol ne kadar dur desen de 2 dk. sonra unutur,çocuk çocukluğunu yapacak bunun başka çözümü yok
1,5 yaşında benim de bi oğlum var ne laftan anlıyo ne de başka bişi
elinde geçirdiyse balkondan atmak en büyük eğlencesi
onu yapamıyosa pat pat parkeye bişiler atıyo
çıkan ses onu eğlendiriyo
sakinligimi koruyorum ama dedigim gibi artık patlama noktasındayım
Eşim işi dolayısıyla evde olamıyor burada bi annem , bide ben varım eşime söylemiş olsam çatar kavga çıkar o gidince yine ben muhatap olmak zorunda kalırım o yüzden elimden geldigince sakin olmaya çalışıyrum
geçen yılda aynıydı 18 yaşındaki oğluda 'bakamayacakmışım neden doğuruyomuşum ' diye laf edince patladım ailecek saygısızlar bulaşmak istemiyorum ama dayanamıyorum artık
yaz geldi kabusum yine başladı
Al bizim apartmanı vur sizinkine... Bizde de öyle çok çocuk var ki anlatamam. Ve biz de yöneticiyiz her gün biri kapımızda.
1.Çocuklarınızın gerçekten de aşağı birşey atmasına engel olmalısınız. Düşünsenize siz balkonda oturuyorsunuz. Mesela bir de misafiriniz var. Pat diye su dökülde misafirinizin kafasından aşağı o sinirle bunu iki yaşında çocuk yaptı boşverelim demezsiniz bence. ınsanların balkonda rahat rahat oturma hakkı var.
2.Apartmanda özellikle sabah 09.00dan önce akşam 22.00dan sonra kesinlikle gürültü yapılmaz. Bu bir toplu yaşama kuralıdır.
3.Çocuklarınız oynarken gürültü yapıyorsa elbette buna yukarıda saydığım saatler dışında kimse karışmaz. Karışan varsa da yapıştırın cevabı.
4. Sizin çocuklarınız oynuyor olabilir ama yandakinin çocuğu uyuyor olabilir. Alttaki hasta olabilir. Kimsenin kimseyi rahatsız etme lüksü yoktur.
Bu söylediklerime eminim darılacaksınız ama bana göre olması gerek bunlar. Ha o korunun diyen de saçmalamış. Ona da "size ne" deme hakkınız var. Ama beton konusunda apartman haklı sizin çocuğunuz bozduysa sizin yaptırmanız gerek. 8 yaşında bir çocuk (ki ben ilkokul öğretmeniyim) Apartmana zarar verilmeyeceğini bilir. Bunu zevk için ya da arkadaşlarına uyup yapmışsa sizin kızmanız gerekir.
Al bizim apartmanı vur sizinkine... Bizde de öyle çok çocuk var ki anlatamam. Ve biz de yöneticiyiz her gün biri kapımızda.
1.Çocuklarınızın gerçekten de aşağı birşey atmasına engel olmalısınız. Düşünsenize siz balkonda oturuyorsunuz. Mesela bir de misafiriniz var. Pat diye su dökülde misafirinizin kafasından aşağı o sinirle bunu iki yaşında çocuk yaptı boşverelim demezsiniz bence. ınsanların balkonda rahat rahat oturma hakkı var.
2.Apartmanda özellikle sabah 09.00dan önce akşam 22.00dan sonra kesinlikle gürültü yapılmaz. Bu bir toplu yaşama kuralıdır.
3.Çocuklarınız oynarken gürültü yapıyorsa elbette buna yukarıda saydığım saatler dışında kimse karışmaz. Karışan varsa da yapıştırın cevabı.
4. Sizin çocuklarınız oynuyor olabilir ama yandakinin çocuğu uyuyor olabilir. Alttaki hasta olabilir. Kimsenin kimseyi rahatsız etme lüksü yoktur.
Bu söylediklerime eminim darılacaksınız ama bana göre olması gerek bunlar. Ha o korunun diyen de saçmalamış. Ona da "size ne" deme hakkınız var. Ama beton konusunda apartman haklı sizin çocuğunuz bozduysa sizin yaptırmanız gerek. 8 yaşında bir çocuk (ki ben ilkokul öğretmeniyim) Apartmana zarar verilmeyeceğini bilir. Bunu zevk için ya da arkadaşlarına uyup yapmışsa sizin kızmanız gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?