Deniz Astsubayi sevgilim var :(

hsts4495

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
19
5
3
30
Lütfen bana yardım edin akıl verin. Deniz astsubayi sevgilim var 2 aylık bi ilişki bizimki çok yeni ama suan seyire çıktı 3 ay yok ve telefon doğru düzgün çekmiyor bile çok kötü durumdayım nasıl olucak nasıl biticek bilmiyorum deniz astsubayligi ile ilgili bilgi sahibi olanlar lütfen akıl verin bana

Tanidiklarim hep ayrıldı.coluk çocuğa bakmadı valla.cunku yeri gelip 6 ay 8 ay evde olmayan koca baba çok zor.beklemek biktiriyor yıllar sonra soğuma uzaklasma...genelde çok zordur böyle biri ile evlilik yapmak. Sinirlerin çelik gibi saglam olmalı çok ozleyip görmemek nasıldır düşünemiyorum yıllarca.tabii bilmediklerimiz vardır yürüten beceren. Ama hep aile gibi olamiyorsun akşam evine gelen eşlere ozeniyorsun.

Bir arkadaşımız böyle. Mesleğe başladığı ilk yıldan 8-10 yıl kadar süreyle denizlerde görev almak zorundalar diye biliyorum. Daha sonra herhangi bir deniz birliğinde masabaşında takılıyor. Çok rahat bir yaşantıya geçiyor. Ama önce uzun süreli seyahat modları oluyor.

Nası bi bilgi vercez şimdi tam olarak?
Valla tek önerim, çekmiyorsa alüminyum folyo taksın, acık güçlenir.

Asker esi/sevgilisi olmak zordur canim, karada olsan da zor denizde olsan da.
Senden once vatanini dusunur meslegine asiktir olmasi gerektigi gibi.
Yani askerden koca olur da onu kaldiracak kadin olmak mesele.

denizcinin parası pul karısı dul olur demişler dur bakalım şekerim daha çook bekleyeceksin o telefonları

Deniz astsubaylığı ile bilgi edinince ne olacak onu anlayamadım.İlişki işine gelirse sürdürrüsün,gelmezse sürdürmezsin.

ahh cnm birde denizci... isin coook ama cook zor.. benim sevdicegim karaci oldugu halde son 1 haftadir eve girdigi yok kislada yatip kalkiyor daha oncelerinde tabii cok fazla yogun oluyordu fakat bu sefer nedense icime batti zor bir meslek..

Aradaki boşlukta yapacak bir şey yok. Ama ben olsam böyle bir ilişkiyi kaldıramazdım 2 aylıkken henüz. Aranızda belli oturmuş bir ilişki olsa neyse diyeceğim de bu şekilde belirsizlik içinde beklersin.
Bence sen bu süreçte kendini fazla kaptırma ve hayallere dalma.

Benimde nişanlım denizci ama askeri görevde.. Yani sizin ilişkiniz çok yeni olduğundan bence sıkıntı olr yoksa, insanlar sevdikten sonra neleri kimleri beklemiyor ki .. Sizde beklerdiniz, çare yok oda bir meslek ..

Daha 2 ay olmuş başlamışsınız soru işaretlerine ileri de pek kaldırabilecek gibi durmuyorsunuz

bu yüzden ben istemem böyle biri vardı olmaz demiştim ileriyi düşünerek.

Eger seviyorsaniz beklersiniz. ..zor demeyin zaman geciyor bende 7 aydir bekliyorum ...
Geldiginde sanki yeniden asik olmus gibii oluyorsunuz. ..geldigi gune aylar oncesinden hazirlik basliyor o heyecan paha bicilmez. ..

Tabii uzakta cok zor an larida oluyor uzuyorsun uzuluyorsun tam olarak belli edemiyorsun. ...uzulmesin diye sesini cikartip resti cekemiyorsun. ...

Bunaliyor depresyona giriyor bu defa kendini derdini unutup onun icin uzuluyorsun. ..

Sevdigi yemekleri yiyemiyorsun. .

Disarda sevgili gordugunde hayran hayran bakip gozyaslarini sakliyorsun. ...
Aradiginda oda uzulmesin diye hepp neeseli olmak zorundasin. ...
Ben gittigimiz bi hinttli resturantinda tesadufen onunla gittigimde onun oturdugu yere oturup, ogun yedigi yemegi ismarlayinca hem aglamis hem yemistim. ..bidaha da gidemedim oraya onsuz. ..

guclu olman gerek sabret guzel olucak

Ama inàn sevgine herkes cok konusur denizciler soyle boyle inàn sevdigine. ....
Yapcak olan insan heryerde herseyi yapar. ..
Denizcilere bi capkin denmis anlamiyorum karakter meselesi. ...

Benim 7 ay biticek iki hafta sonra ....

Dokununca iyi olduguna inanicam. .
Allah kavustursun
Yarama tuz bastin gunlerdir agliyorum artik ozledim. ....(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…