hahahahadeniz astsubayları denizde yaşamakla beraber yılın belli dönemleri karaya çıkarlar. Dişisini etkilemek için üniforma en fazla kullanılan itemdir.
Deniz astsubaylığı ile bilgi edinince ne olacak onu anlayamadım.İlişki işine gelirse sürdürrüsün,gelmezse sürdürmezsin.Lütfen bana yardım edin akıl verin. Deniz astsubayi sevgilim var 2 aylık bi ilişki bizimki çok yeni ama suan seyire çıktı 3 ay yok ve telefon doğru düzgün çekmiyor bile çok kötü durumdayım nasıl olucak nasıl biticek bilmiyorum deniz astsubayligi ile ilgili bilgi sahibi olanlar lütfen akıl verin bana
ahh cnm birde denizci... isin coook ama cook zor.. benim sevdicegim karaci oldugu halde son 1 haftadir eve girdigi yokLütfen bana yardım edin akıl verin. Deniz astsubayi sevgilim var 2 aylık bi ilişki bizimki çok yeni ama suan seyire çıktı 3 ay yok ve telefon doğru düzgün çekmiyor bile çok kötü durumdayım nasıl olucak nasıl biticek bilmiyorum deniz astsubayligi ile ilgili bilgi sahibi olanlar lütfen akıl verin bana
Aradaki boşlukta yapacak bir şey yok. Ama ben olsam böyle bir ilişkiyi kaldıramazdım 2 aylıkken henüz. Aranızda belli oturmuş bir ilişki olsa neyse diyeceğim de bu şekilde belirsizlik içinde beklersin.Lütfen bana yardım edin akıl verin. Deniz astsubayi sevgilim var 2 aylık bi ilişki bizimki çok yeni ama suan seyire çıktı 3 ay yok ve telefon doğru düzgün çekmiyor bile çok kötü durumdayım nasıl olucak nasıl biticek bilmiyorum deniz astsubayligi ile ilgili bilgi sahibi olanlar lütfen akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?