- 31 Aralık 2014
- 159
- 79
- 38
Tesekkur ederim hepimizin ogrenicegi cok seyler var elbet. ..Benim de var okudukca insanlari tanidikca ogreniyorum eksiklerimin farkina variyorum. .Çok güzel yazmışsınız kendimden utandım vallahaburayı sıkı takipteyim .. Almam gereken dersler var belli ki.
Denizci esleriyle hergün berabermisiniz nasıl yaniSevdiğin insana göre değişiyor ilişkide evlilikte ve de tabii ki sana göre bir keredenizcinin heryerde sevgilisi olur sözünü çıkar akşından yok öle bişey kadın heryerde var ve de ben denizci eşleriyle hergün beraberim adamlar resmen eşlerine tapıyor tabii istisnalar yıkılan yuvalar da var nasip artık hakkınızda hayırlısı
Lojmandayım :)Denizci esleriyle hergün berabermisiniz nasıl yani
Gerçekten mii çok sevindim suan ya ben seviyorum tabiki 2 ayda ne sevgisi diceksiniz belkide ama bağlandım ve beklerim sonuna kadar. Böyle Hep kötü durumlar duyuyorum yok zor bekleyemedim ayrıldım alışamadım dayanamadım gibi.. ben sizin gibi evlilikleri duymak içim dayanabilen insanları görmek için yazdım bi nevi.. çok sevindim suanAsker esiyim.5yil ciktik.9yildir evliyiz ikinci bebegime hamileyim.tabiki zor hep yaninda degil.umrumdami hiiccc degil ben kocami seviyorum oda beni iyiki onunla evliyim.cok icten soyluyorum tekrar dunyaya gelsem yine evlenirdim.beni hic kirmaz ilgilidir kibardir adam gibi adamdir asigim halada ne deyim daha
Ben oyle duusunmuyorum benim babam havaciydi cocuklugumu hatirliyoruda evimizede bakardi isinide yapardi.parada kazanirdi.lojmanda krallar gibi yasiyorduk yani azen nobetleri oluyordu fakat biz mutluyduk...Valla denizciden olsa karacida olsa havacida olsa askerden es dost sevgili çok zor esimde asker hala gelmedi çok yoğun isleri bende hergun böle sabaha kadar bekliyorum onu
Gerçekten mii çok sevindim suan ya ben seviyorum tabiki 2 ayda ne sevgisi diceksiniz belkide ama bağlandım ve beklerim sonuna kadar. Böyle Hep kötü durumlar duyuyorum yok zor bekleyemedim ayrıldım alışamadım dayanamadım gibi.. ben sizin gibi evlilikleri duymak içim dayanabilen insanları görmek için yazdım bi nevi.. çok sevindim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?