Canım yaaEger seviyorsaniz beklersiniz. ..zor demeyin zaman geciyor bende 7 aydir bekliyorum ...
Geldiginde sanki yeniden asik olmus gibii oluyorsunuz. ..geldigi gune aylar oncesinden hazirlik basliyor o heyecan paha bicilmez. ..
Tabii uzakta cok zor an larida oluyor uzuyorsun uzuluyorsun tam olarak belli edemiyorsun. ...uzulmesin diye sesini cikartip resti cekemiyorsun. ...
Bunaliyor depresyona giriyor bu defa kendini derdini unutup onun icin uzuluyorsun. ..
Sevdigi yemekleri yiyemiyorsun. .
Disarda sevgili gordugunde hayran hayran bakip gozyaslarini sakliyorsun. ...
Aradiginda oda uzulmesin diye hepp neeseli olmak zorundasin. ...
Ben gittigimiz bi hinttli resturantinda tesadufen onunla gittigimde onun oturdugu yere oturup, ogun yedigi yemegi ismarlayinca hem aglamis hem yemistim. ..bidaha da gidemedim oraya onsuz. ..
guclu olman gerek sabret guzel olucak
Ama inàn sevgine herkes cok konusur denizciler soyle boyle inàn sevdigine. ....
Yapcak olan insan heryerde herseyi yapar. ..
Denizcilere bi capkin denmis anlamiyorum karakter meselesi. ...
Benim 7 ay biticek iki hafta sonra ....
Dokununca iyi olduguna inanicam. .
Allah kavustursun
Yarama tuz bastin gunlerdir agliyorum artik ozledim. ....(((
Sizin de mi meslek olarak yapıyor pekiEger seviyorsaniz beklersiniz. ..zor demeyin zaman geciyor bende 7 aydir bekliyorum ...
Geldiginde sanki yeniden asik olmus gibii oluyorsunuz. ..geldigi gune aylar oncesinden hazirlik basliyor o heyecan paha bicilmez. ..
Tabii uzakta cok zor an larida oluyor uzuyorsun uzuluyorsun tam olarak belli edemiyorsun. ...uzulmesin diye sesini cikartip resti cekemiyorsun. ...
Bunaliyor depresyona giriyor bu defa kendini derdini unutup onun icin uzuluyorsun. ..
Ben gittigimiz bi hinttli resturantinda tesadufen onunla gittigimde onun oturdugu yere oturup, ogun yedigi yemegi ismarlayinca hem aglamis hem yemistim. ..bidaha da gidemedim oraya onsuz. ..
Allah kavustursun
siz suan bana ilaç gibi geliceksiniz, yeni astsubay oldu o da ilk seyirin çıktı şartları az çok biliyoruz anlatıyor ama tam olarak bilmiyorum dedikleri de çok inanin o kadar üzüldüm ki gitmesine 3 ay yok sonuçta ama birde donusunun verdiği heyecanı düşünüyorum 3 ay sonra gelicek diyorum. Insanlar neler bekliyor beklediğim çok mu diyorum ama sürekli seyire cikicak o da düşündürüyor açıkçası. Ben onu her halukarda beklerim. Kendime güveniyorum. Ama Seyir sıklıklari senede kaç oluyor yani sizin yaşadığınız zorluklar neler. Bide flört döneminizde de askermiydiDeniz astsubayı eşim var 2006 dan beri yardımcı olabilirim :)
Isime gelmiyor demedim asla demem, ben sadece bana akıl vermeniz konusunda yardım istedim sizden astsubay eşi ya da nisanlilarindan ya da sevgililerinden... ulasamamak kötü insan her zaman aklına kötü şeyler getirebiliyor çünkü hava şartları vb gibiTam olarak ne bekliyorsunuz ki? Mesleği malum, aylarca irtabatınızın kesik olması işinize gelmeyecekse ayrılacaksınız.
Sizin esiniz nasıl karaci kisladami asker yaniahh cnm birde denizci... isin coook ama cook zor.. benim sevdicegim karaci oldugu halde son 1 haftadir eve girdigi yokkislada yatip kalkiyor daha oncelerinde tabii cok fazla yogun oluyordu fakat bu sefer nedense icime batti zor bir meslek..
Lütfen bana yardım edin akıl verin. Deniz astsubayi sevgilim var 2 aylık bi ilişki bizimki çok yeni ama suan seyire çıktı 3 ay yok ve telefon doğru düzgün çekmiyor bile çok kötü durumdayım nasıl olucak nasıl biticek bilmiyorum deniz astsubayligi ile ilgili bilgi sahibi olanlar lütfen akıl verin bana
Heh aslında o da düşündürüyor bekledigime degicekmi diye çünkü ilişkimiz çok çok yeni2 aylık ilişki 3 aylık ara.
Duru hele bir dönsün bakarsın; dönerse, dönüşü beklediğine değerse senindir.
Teşekkür ederiiimm yorumunuz içinAradaki boşlukta yapacak bir şey yok. Ama ben olsam böyle bir ilişkiyi kaldıramazdım 2 aylıkken henüz. Aranızda belli oturmuş bir ilişki olsa neyse diyeceğim de bu şekilde belirsizlik içinde beklersin.
Bence sen bu süreçte kendini fazla kaptırma ve hayallere dalma.
Siz evlimisinizEger seviyorsaniz beklersiniz. ..zor demeyin zaman geciyor bende 7 aydir bekliyorum ...
Allah kavustursun
DESENE BAHRİYELİ TALİN VARLütfen bana yardım edin akıl verin. Deniz astsubayi sevgilim var 2 aylık bi ilişki bizimki çok yeni ama suan seyire çıktı 3 ay yok ve telefon doğru düzgün çekmiyor bile çok kötü durumdayım nasıl olucak nasıl biticek bilmiyorum deniz astsubayligi ile ilgili bilgi sahibi olanlar lütfen akıl verin bana
Ne güzel yazmışsınız ne kadar da dogruEvli degiliz henuz kaptan ailesi, eşi, sevgilisi olmak hem çok dirennmeyi, özlemeyi, sabrı ve ne olursa olsun beklemeyi göze almak demektir hem de sevginin parayla pulla, gezmeyle, eğlenmeyle, ölçülemeyecek bir ruh güzelliğine sahip olduğunu kanıtlama fırsatıdır. çok sevdiğiniz, canının tehlikesi pahasına uzaklara gitmek zorunda kalsa beklemez miydiniz? para için evlenende cok vardir ama hangi sevdiğinizi ne kadar paraya değişebilirdiniz? hiç düşündünüz mü? insanlar aile fertlerini seçemez! gerçek bir aşk, parayı ya da mesleği seçemez. ben bu gün üzülüyorum sevgilisiyle iki gün gelmediği için aramadığı için tartışan hemcinslerimi gördüğümde. sevmek yürek ister, sevmek bazı şeyleri göğüslemek ister, cesaret ister. şiirlerinize şarkılarınıza bu sözleri yazıyorsunuz da uygulamak neden zor geliyor.
sevgiliniz mi sizinde, astsubay mi pekiEvli degiliz henuz kaptan ailesi, eşi, sevgilisi olmak hem çok dirennmeyi, özlemeyi, sabrı ve ne olursa olsun beklemeyi göze almak demektir hem de sevginin parayla pulla, gezmeyle, eğlenmeyle, ölçülemeyecek bir ruh güzelliğine sahip olduğunu kanıtlama fırsatıdır. çok sevdiğiniz, canının tehlikesi pahasına uzaklara gitmek zorunda kalsa beklemez miydiniz? para için evlenende cok vardir ama hangi sevdiğinizi ne kadar paraya değişebilirdiniz? hiç düşündünüz mü? insanlar aile fertlerini seçemez! gerçek bir aşk, parayı ya da mesleği seçemez. ben bu gün üzülüyorum sevgilisiyle iki gün gelmediği için aramadığı için tartışan hemcinslerimi gördüğümde. sevmek yürek ister, sevmek bazı şeyleri göğüslemek ister, cesaret ister. şiirlerinize şarkılarınıza bu sözleri yazıyorsunuz da uygulamak neden zor geliyor.
sevgiliniz mi sizinde, astsubay mi peki
Çok güzel yazmışsınız kendimden utandım vallahaEvli degiliz henuz kaptan ailesi, eşi, sevgilisi olmak hem çok dirennmeyi, özlemeyi, sabrı ve ne olursa olsun beklemeyi göze almak demektir hem de sevginin parayla pulla, gezmeyle, eğlenmeyle, ölçülemeyecek bir ruh güzelliğine sahip olduğunu kanıtlama fırsatıdır. çok sevdiğiniz, canının tehlikesi pahasına uzaklara gitmek zorunda kalsa beklemez miydiniz? para için evlenende cok vardir ama hangi sevdiğinizi ne kadar paraya değişebilirdiniz? hiç düşündünüz mü? insanlar aile fertlerini seçemez! gerçek bir aşk, parayı ya da mesleği seçemez. ben bu gün üzülüyorum sevgilisiyle iki gün gelmediği için aramadığı için tartışan hemcinslerimi gördüğümde. sevmek yürek ister, sevmek bazı şeyleri göğüslemek ister, cesaret ister. şiirlerinize şarkılarınıza bu sözleri yazıyorsunuz da uygulamak neden zor geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?