Deniz Yıldızı Fox Tv

ay şu Denize iyice gıcık olmaya başladım, ne biçim bir senaryodur bu...
Bu kadarınada aptallık denir saflık ve temiz kalplilikle hiçbir ilgisi yok bence...
Şu dizideki bazı konular gerçek hayattan alınsa daha ii olacak, neden Özgürü engelliyor hala anlamış değilim, madem bu kadar ii niyetli biri iki kardeş arasınada girmemeli bence...

Anlamayabilirde çünkü aynı semtte zaten evler, çünkü banu oradan yürüyerek gidiyor eve, sokak ve ev nosunuda ezberleyecek değil heralde...

ya kızlar bilen yokmu banunun sacları ne renk sizce cok güzel ya

Anlamayabilirde çünkü aynı semtte zaten evler, çünkü banu oradan yürüyerek gidiyor eve, sokak ve ev nosunuda ezberleyecek değil heralde...

olurmu aynı semtte değil banu bikere evden oraya minibüse bindi sonra indi topuklu ayakkabılarla nasıl yürücem bu kadar yolu dedi. ozan da almaya gelmeyince madem bu kadar yolu bana nie getirttin dedi. ben mi yanlış hatırlıyorum?

banunun ev adresi benimde dikkatimi çekti.ozan ilk başta anlamadı ama sonraları anlayacak adreslerin farklı olduğunu banunun paçaları tutuştukaydirigubbakcemile3

diziyi ilkönceleri sırf rüzgar (cantuğ ) var diye seyretmeye başladım ...umudum bizim evin hallerine benzer bir yapıt olması düşüncesiydi... ama senaryosu bana çok gıcık ve soğuk geldi ...yine inatla seyrediyorum... cantuğu bu rolde hiç beğenmedim...ama rolunun hakkını da veriyor yani...

dizi bir gençlik dizisi ama çok fazla içki tüketiliyor ve bu nerdeyse seyircinin gözüne sokula sokula yapılıyor... bence bu konuya el atılmalı...

güzel bir dizi severek izliyorum fakat denize gıcığım.benim gözümde deniz eşittir misketklava:.. dün güzel bir msj verdiler. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. banu tutuşmaya başladı.. Banunun annesini sevemedim.ablası iyi

Bende Sunaya bayiliyorum, cok tatli ya. opuyorumnanaktan

Cidden pelin gerizekali hea, Banu da cok kurnaz ikisi de ayni derecede gezdi tozdu
ama Banu kendini garantiye aldi dersine de calisti derece bile aldi Pelin de mal mal girdi anca sinava, cidden de nasil satti Banu onu.

Sürekli Mertin kaybedip Melihin kazanması çok sinir ediyor beni...
Denizin mimikleri çok kötü mutsuz olduğu zamanlarda gülücük ifadesi oluşuyor yüzünde yada bana öyle geliyo bilmiyorum...

ay kızımla iyi alıştık bu diziye

ankara dizisi olması ve rüzgarın (bizim evin halleri) da olması cazip kılıyor
ama rüzgar niye kötü rolde?
ve ben onu her gördüğümde cem garipoğlu geliyor aklıma,çok benzetiyorum tipini

aaa aynı düşüncelerle izlemeye başlamışızgamyoncuiremsu

canım bana önce röfleli gibi gelmişti ama sonradan koyulaştı gibi geldi. bal köpüğü olabilirmi acaba?
tesekkür ederim canım
kendisine sordum facebooktan bikac renk karışık mış
tunalı hilmide kuaförünün adını verdi benimki gibi istediğini söyle yapar dedi gitmeyi düşünüyorum

Diziye mübtela oldum bende ama dizideki Denize ve Peline gıcık oluyorum....biri çok saf salak diğeride çok şeytan ve sevimsiz...

bende bu diziyi seviyorum ama melihin sapık hareketleri yüzünden izleyemiyorum
3. sınıfa giden kzıım var o da severek izliyordu
ne o öyle mehik peline bi yapışıyor benim kızın gözleri faltaşı gibi bakıyor yasakladım artık izlemiyoruz

Tek takip ettiğim dizi diyebiliriz..Şu sıralar ehliyet kursu için iş çıkışı evde olmuyorum ve de izleyemiyorum..Fekat net sağolsun..Takip ediyorum :jeyyar:

kızlar farkettinizmi melih denizden hoşlanmaya başlıyor.delikafadulden

ben denize çok ama çok sinir oluyorum ya
sırf onun yüzünden izlemek istemiyorum denizi
mimik hareketleri çok salakça
çok aptal bir ifade yaratıyor yüzünde
kafasıda hep yamuk sanki kaldıramıyor
çok itici bir tip
hangi ruh halind eolursa olsun o mimik hareketleri hep aynı
melihde fazlaca sapık gibi davranıyor
onun harekeleri psikobatlıktan başka birşey değil
saçma bi dizi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…