Deniz Yıldızı Fox Tv

deniz ve mert diyalogları çok yapmacık hiç aşık olduklarına inanmıyor insan.pein ve anasıda çok ukala küçük dağları biz yarattık diye geziyorlar etrafla.kimseyi beğenmiyor insanları küçümsüyorlar.deli oluyorum ...haa birde bu çocukların hepsi tıp okuyordu değilmi nedense hiç birinin ders çalıştığını görmedim ama nasıl oluyorsa hersezon başında bir üst sınıfa geçmiş oluyorlar.ben bile sanat tarihi okurken kütüphaneden çıkamaz, başımı ödevlerden kaldıramazdım.kaldı ki bunlar tıp okuyor.ne güzel bukadar rahat olduğunu bilseydim bende tıp okurdum.yok ben sadece tıp oynayayım.tıppppppppppppppp

Son düzenleme:
Bahri ve o gıcık denizin annesini ıslak sopayla dövmek istiyorum ya
Ne pişkinler
Bahrininde 3 tane çocuğu var o hala Mıymıntı Denizin peşinde o meyreminde peşinden ayrılmıyor
Karısı boşuyor , adam tınlamıyor bile
Gıcık oluyorum yinde izliyorum

ayyy banuyla melihe acıdım dün pelin yine deli etti beni
birinin de pelini iyice dövüp yaptığı kötülüklerin intikamını alması gerek

ya şu yiğit çıktı yine ortaya hayır yanı sacmalık polis cesednı falan bulmadan yazıdıgı mektuptan öldü dediler o kadar

denizin annesi hala bahriye aşık sanırım.kadın bahriyi görünce birden bakışları huyu falan değişiyor.eee kocasızlık zor tabi.düşünsenize hayatı boyunca 1 kere bahriyle yatmış deniz olmuş bir dahada erkek sinek bile görmemiş oyüzden bahrinin peşinden ayrılmıyor.

Ama ben Ozan'a üzüldüm çok değer verdi o salak Banu'ya
bakalım Mustafa daha neler çektirecek onlara....
Volkan'la Suna'ya da yazık oldu..

deniz ve mert kirlilerini yıkamak için 2.el çamaşır makinesi almak isterler sonra hiç paralarının kalmadığını fark ederler.ama nedense mert özgürün yanına gitmek için taksiye biner ve denizin götürmesi gereken pastayı kendisi aldığını fark edincede taksiciye dönelim diyip denizin peşinden giderler. vay beee bu nasıl iş anlam veremedim.ya ankarada taksiler çok ucuz yada 2.el eşyalar gerçekten çok pahalı çözemedim...

film cok basit kurgu yaaa saçmalıyorlar sürekli hele o denizin yaptıgı akılsızlıklar cok komık yaa

olenlerın canlanması moda oldu dızılerde

aynı oyuncuyu oynat dur arada olsun mola versın dınlensın sonra tekrar gerı gelsınn

Geçen cuma ilk kez denizle merti öpüşürken gördüm,bugünde yazık 5 dk yanına yatım die yalvarıyo çocuk

Dün anname aradı kuzzuuummm bu Pelin amma da sana benziyoo ayyy görünce seni gördüm gibi oldum dedi
Ulen ne boyu posu benzer ne kaşı ne gözü... bi saçları uzun benim gibi o kaa...
Ah anne benzete benzete dizinin sinsiler kraliçesi Peline benzettin beni de ya böhhhüüüü çok bedbahtım ulan....

bu dizide sinir olduğum bir çok karakter var ama şu efe denen velete sinir ötesi oluyorum.Nerdeyse askerliği gelmiş oğlanın 2 yaşında gibi konuşuyo...

bu dizide sinir olduğum bir çok karakter var ama şu efe denen velete sinir ötesi oluyorum.Nerdeyse askerliği gelmiş oğlanın 2 yaşında gibi konuşuyo...

Ayyy hiç sorma ya kendini küçük bişe sanıyo Belkide hormonludur

çok haklısınız kızlar birde sesini inceltiyor küçük çocuk sanki bildiğin koca adam.hamama götürsen kadınlar derki ''kardeş kardeş kocanıda getirseydin'' o derece yani

Bende yazacağım yazacağım bir türlü yazamadım...

Benim kuzenimin kızı 2 yaşındayken böyle çocuk gibi konuşsak büyük adam gibi bize kızıyordu ne öyle çocuk gibi konuşuyorsun diye :))
Bu da kaç yaşındaki çocuk,bebek gibi...

Mert'le Deniz desen,hiç duygu yok konuşurken.

Bir tek Özgür'le Mehveş'i seviyorum :))

banu ve melih in o yaraları ney öle yaa.gerçekten ne kadar uzak .hiç inandırıcı değil.ben yapsam daha gerçek olurdu walla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…