dayak yediler ya.
çok haklısınız kızlar birde sesini inceltiyor küçük çocuk sanki bildiğin koca adam.hamama götürsen kadınlar derki ''kardeş kardeş kocanıda getirseydin'' o derece yani
ahuahauahauahauahuah koptum burda yaa,kardeş kardeş kocanıda getirseydin nihuhaoajauahuahahuahau
ama haksız mıyım canım.ne o öyle kocaman çocuğu mini mini birler çalışkan ikiler modunda gösteriyorlar.biraz daha büyüse adamdan sayıp askere alırlarhalen sesini bi tuhaf yapıp konuşuyo.zaten çokda kötü rol yapıyor izlemeye dayanamıyorum
bence efeyi osman moduna sokmaya çalışıyolar ama malesef çok egreti duruyo üzerinde:76:
Deniz ve Mert yarın akşam beyaz show daaaaaaaaaaaaaa
Deniz ve Mert yarın akşam beyaz show daaaaaaaaaaaaaa
aaa öyle mi? teşekkürler
dizinin seri katili yiğit anasını da kesti
bende bugün gördüm tanıtımlarda ama anlam veremedim neden ki acep oraya çıkıyorlar??? sanki harika ötesi bir dizi de ikiside harika ötesi oyunculuk sergiliyorlar ya..beyazda iyice napıcanı şaşırdı.yok yok yaşlandı beyaz baksana gözleri mi görmüyor nedir kimleri çıkarıyor
evett,rica ederim
töbeee kestimi göremedim bennn
bi ara deniz yıldızının reytingleri bi sürü diziyi geçiyo die duymuşdm bence bundan sebep çıkarıyoyoksa naaappsın onlar gibi kabiliyetsizleri ama merak etmiyoda deilim normal hallerini
bende merak ediyorum akşam birazda olsa bakıcam.neler anlatacaklar.deniz yine öyle ruhsuz mu konuşacak
heh bende bende,deniz normalde de mi böle embesil gibi acaba die merak ediyorum
mert çok tatlı aslında o dizide heba oluyo,oyunculuğunu geliştirse biraz güzel şeylerde bulunabilirr
hakılısın deniz embesil gibi bakışları konuşması.hiç aşık kız tipi yok.mert yazık harcanıyor bu kızın elinde.
ayy dimi yaa mertin annesi bile daha aşık bakıyo eski kocasına
bu kız tam bi eblekkhele geçen akşam yanına yatım biraz die yalvarıyo mert sanki üstüne atlıcak delirtti beni burda
evetyaa insan sevgilisiyle başbaşa kalmak için can atar bu sümsükde aynı eve çıkmış evlenmeden olmaz modunda.sanki mert sapık kötü emellerine alet edecek denizi.hiç inandırıcı değil valla.hangi insan sevgilisiyle aynı eve çıkıp ayrı yataklarda uyurki.illa arada cinsellik olmak zorunda değil.yan yanada bile uyumuyo bunlar buzhane gibi aşkları var.
bu kız merte aşıksa bende tansu çillerim
aynen öyle ya hangi insan istemezkiii ya bu kız lezbiyen filan olmasın
deniz çok ahlaklı çok dürüst çok mert( nasıl espiri ama mert falan)
bak seninde tansu çiller olma ihtimalin var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?