Deniz Yıldızı Fox Tv

ahauhauahauahauhauha espriye koptum
bide hiçmi ilerleme olmaz insanın oyunculuğunda hiçmi kimse uyarıyo bu kızı anlamıyorum yahu

uyarsalar ne olacakki insan beceriksiz olduktan sonra 40 kişi uyarsa nafile.akşama merakla bekliyorum ne giyecek nasıl konuşacak.ayyy bizede malzeme çıktı yaşasınnn:82::82::82:

uyarsalar ne olacakki insan beceriksiz olduktan sonra 40 kişi uyarsa nafile.akşama merakla bekliyorum ne giyecek nasıl konuşacak.ayyy bizede malzeme çıktı yaşasınnn:82::82::82:

dimi kabiliyet meselesi
yani akşamı merakla bekliyorum iyi değerlendirmesi lazım beyaz show yani boru deil

ay yok bunlar rol falan yapmıyolarmış gerçektende embesillermiş. çok doğal oynuyolarmış
zaten deniz hiç konuşmadı nerdeyse mertte keşke hiç konuşmasaydı neydi o haller ya
oraya banuyla melih çıkacaktı aslında işte ozamn bomba olurdu

hadi yaa demek okadar kötülerdi.iyide neden çıktılar ki halen anlamadım.reytingleri iyi diye çıktılarsa boşuna üstlerine alınmışlar.kimsenin deniz ve mert için izlediğini sanmıyorum diziyi.haklısın melih ve banu çıksaydı daha iyi olurdu.benimde aklımdan geçti ama başrol oyuncusu çıkacak tabiki.

çok heyecanlıydılar her hallerinden belliydi.yalnız ben merti daha farklı bekliyodum konuşmaları çok gergindi tuhaf bi tavrı vardı deniz ona göre bi derece daha iyiydi.konuşmaları falan daha akıcıydı zaten beyaz da pek konuşmadı aralarda öyle bir iki soru sordu o kadar.

beyaz şova ilk çıktıkları anı izledim sadece
beyaza hediye getirmişler Ankaradan
ben simit beklerken döner çıktı
aslında haklılar istanbulda döner yapmayı beceremiyorlar,Ankaradaki gibi olmuyor fakat simiti tercih ederdim ben

çok heyecanlı oldukları her hallerinden belliydi
bir de evet reytinglerde ilk 5e giriyor dizi artık

denizle mert dizi de olmasalar bence dizi izleyenler için kayıp olmaz.beyaz show da konservatuarlıyız diye övünüyorlar ama nafile çok kötü oyunculukları var...ilk okul çocuklarınır piyes oynadıkları gibi oynuyorlar...

Bu yiğido daha dün annesinin karşısında tir tir titrerken şimdi kadıncuvazın boğazını bıçakla kesmiş

yine ilginçlilerle dolu bi bölümdü;
yiğit evden kaçarken hemen arkasında bina sanki kmlerce yol koştu nefes nefese gibi yaptı güyaa=))
denizlerin evde zil yoktu ilk günden beri halada kapıda görnmüyo polis gelince zili çaldılar

yiğiti annesi okadar itip kaktı ki, yiğitte sonunda içindeki canavarı çıkarıp anasına gösterdi

bende merakettim şimdi.neden böyle düşündünüz ki...

beyazı izledinmi tatlım ?
neydi o halleri öyle merte yarıldım resmen gülmekten kasım kasım kasılmış heyecandan saçmalıyodu

Kızlar size çok ilginç bir haberim var..
Eski bölümlerde Melih Hande diye bi kızla beraberdi turuncu saçlı hatırlayan vardır..
O kız Mesudeymiş bak hele nerden nereyee (öyle bir geçer zamanki mesude)

Kızlar size çok ilginç bir haberim var..
Eski bölümlerde Melih Hande diye bi kızla beraberdi turuncu saçlı hatırlayan vardır..
O kız Mesudeymiş bak hele nerden nereyee (öyle bir geçer zamanki mesude)

turuncu saçlı bi kız hatırlıyorum ama siması gelmiyo tam gözümün önüneee ayy hemen bakmam lazımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…