Deniz Yıldızı Fox Tv

beyazı izledinmi tatlım ?
neydi o halleri öyle merte yarıldım resmen gülmekten kasım kasım kasılmış heyecandan saçmalıyodu
hayır canım izleyemedim.kızım sağolsun onunla uğraşmaktan kaçırdım.çok heycanlılarmış herkes öyle yazmış.sen izledin mi hepsini...

Kızlar size çok ilginç bir haberim var..
Eski bölümlerde Melih Hande diye bi kızla beraberdi turuncu saçlı hatırlayan vardır..
O kız Mesudeymiş bak hele nerden nereyee (öyle bir geçer zamanki mesude)

yaa evet hatırladım.melihle dalga geçmişti sonrada aşık olmuşlardı.belalı bir de sevgilisi vardı.melihi bırakıp kaçtı sonraa.o kızzzz mııııı vay beeee...

hürriyette yazıyor, netten bakabilirsin

bakdım bakdım valla helal olsun nerdennn nereyeeee

hayır canım izleyemedim.kızım sağolsun onunla uğraşmaktan kaçırdım.çok heycanlılarmış herkes öyle yazmış.sen izledin mi hepsini...

bende nete takılıp kaldım izleyemedim fazla ama mert şapşal şapşal konuşdu durdu espri yapmaya çalıştı sürekli deniz daha sakindi en azından söylüceklerini toparlayabildi filan..ama oda aynı eblek denizdi hiç bi fark yokdu mert detone detone şarkı söyledi..annesi kardeşi filan ordaydı mertin,denizinde teyzesi

ah kaçırdım desene.internetten aradım ama bulamadım beyaz showu.deniz yine pantolon giymemiştir umarım.diziden bölümler gösterdi mi beyaz.

ah kaçırdım desene.internetten aradım ama bulamadım beyaz showu.deniz yine pantolon giymemiştir umarım.diziden bölümler gösterdi mi beyaz.

yok şekerim ben görmedim,pempe bi elbise giymişdi yanılmıyosam dizden biraz yukarda,mertte beyaz ceket ve tshırt giymişdi içine,konuşturdu işde biraz çokda deil öyle yani,hepsi konservatuarlıymş dizide rol alanların öyle buyurdu deniz hanımlar

deniz hanımın gazetede röpörtajını okumuştum geçen yıl.konservatuarda okuyormuş başka dizi teklifleride gelmiş ama hepsine temkinli yaklaşmış vehayır demiş.bu diziyede başlarken korkuları varmış sonra dizi iyi tepkiler alınca rahatlamış.böyle yazıyordu gazetede.valla canım sen ben çıksak daha inandırıcı oynarız.kızın annesi hapse düşmüş böylleee gözlerini belerte belerte anne seni affedemem diyor.tamam senaristler yazıyor oyuncular oynuyor ama biraz daha inandırıcılık yaa.bunları nasıl almışlar konservatuara şaşıyorum.yada bizmi çekemiyoruz denizi de kötülüyoruz çözemedim

bi oyuncu senaryo kötü olsa bile oyuncudur şekerim bunlarda öle bişe yok,annesi hapse düşen kız o haldemi olur ? yüz ifadesi hep aynı,üzülsede aynı,sevinsede aynı,duygu diye bişe yok.mertte keza öyle,ama o denize göre bi nebze daha iyi,banu-melih-suna-mehveş-ikbal bide kocası beğendiklerim..gerisi fasa fiso,sıfır oyunculuk.volkanda iyiye gidiyo ama hakkını yemiyim hele o meryem beni bitiriyo

çok yaşa gece gece güldürdün beni.meryeme bende gıcığım ruhsuz ruhsuz konuşmaları beni benden alıyor.melihi bizim evin hallerinde oynarkende severdim oyunculuğunu.bende peline,meryeme, denize,efeye uyuzum.

çok yaşa gece gece güldürdün beni.meryeme bende gıcığım ruhsuz ruhsuz konuşmaları beni benden alıyor.melihi bizim evin hallerinde oynarkende severdim oyunculuğunu.bende peline,meryeme, denize,efeye uyuzum.

evet melih fazla bu diziye..hele o meryemin bahriye kur yapmaları varya aman yarabbimm nerdeyse iyiki herkes duydu bu olayı dicekdi kadın yaaa amma meraklıymş bahriye
ozanda idare eder durumda dizide,kötünün iyisi hahahaha bak aklıma kim geldi banunun annesinin bi arkadaşı varya neydi adıı ay o kadına hasta oluyorum yaaaaaaaaaa bide şu melihin babasııı polyanna olcakmış adam yanlış olmuş

meryem bahriye kur yapıyor dimi bende sadece ben öyle algılıyorum sanıyordum.kadın neresini oynatacağını şaşırıyor bahriyi görünce.bu meryem bahriyle bir kere birlikte olduysa ve başka kimse hayatına girmediğine göree kadın bayaaa zor durumda anlarsın yaaao yüzden ciğer görmüş kedi gibi dolaşıyor bahrinin etrafında

şu dünürümm diye gezinen kadını diyorsun dimi.ben o kadını akasya durağının eski bölümlerinde gördüm.durağın sahibine kur yapıyordu.bu dizide görünce çok şaşırmıştım.ama iyi rol yapıyor eğlenceli bir tip.
melihin babası zaten tipten kaybediyor.o bıyıklar ne öylee kaytan mı desem ayhan ışık modeli mi desem bilemedim şimdi

hahaha meryem kesinlikle düşündüğün gibi
he dünürüm diyen kadın işde şeker bişe ya seviorum onu
yalnız ben mertin babası diceme melihin babası demişim

hahaha meryem kesinlikle düşündüğün gibi
he dünürüm diyen kadın işde şeker bişe ya seviorum onu
yalnız ben mertin babası diceme melihin babası demişim

ayyyy diyorum melihin babasının neresi polyanna.adam sırf bıyık.hahahah koğptum gece gece.eşim diyorki işiniz mi yok ne yazışıyorsunuzmertin babası evet çok pozitif hep pembe gözlükle bakıyor dünyaya.hep barış olsun kimse birbiriniz üzmesin lalalalallaaaaaaaaaaa.bu modda yani adam

hepimizzzzzzzzzzzzzzzz kardeşizzzzz bu öfkeee ne diyeeeeeeeeeeeeee
benimkide yeni işten geldi mızmızlanıyo bende kaçar ufaktan
görüşürz tatlım iyi geceler..

hepimizzzzzzzzzzzzzzzz kardeşizzzzz bu öfkeee ne diyeeeeeeeeeeeeee
benimkide yeni işten geldi mızmızlanıyo bende kaçar ufaktan
görüşürz tatlım iyi geceler..

iyi geceler canım bende bebişimi uyuttum biraz kafa dağıtıyım dedim.iyide oldu bu sohbet görüşürüz yine.

yazar olma süreci sıkıntı veriyor bana yani ben beklemeyi sevmem. bazen yorum yazasım geliyor ama okumak bile yetiyor bana :)

weyden[/QUOTE .!.:
sen ekşi sözlükte yazar mısın? yoksa benim gibi bir türlü üye olamayıp yazılanları okyanlardan mısın

ayy bende çok okurummm
ama yazma fikri hiç aklıma gelmedi bugüne kdar
o biraz kabiliyet meselesi heralde ama k.k da çok insan var bunu yapabilicek potansiyelde

Son düzenleme:

aynı cümleyi ekşi sözlükte gördüm de ondan sordum :)

sen ekşi sözlükte yazar mısın? yoksa benim gibi bir türlü üye olamayıp yazılanları okyanlardan mısın[/QUOTE]

Ben de gördüm o cümleyi sözlükte, ayrıca ben de sözlük yazarıyım ama inanın buranın virdiği dadı virmiyoo gardeşşiimmm

sen ekşi sözlükte yazar mısın? yoksa benim gibi bir türlü üye olamayıp yazılanları okyanlardan mısın

Ben de gördüm o cümleyi sözlükte, ayrıca ben de sözlük yazarıyım ama inanın buranın virdiği dadı virmiyoo gardeşşiimmm [/QUOTE]

bayılıyorum okumayaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…