Deniz Yıldızı Fox Tv

son sahne beni ağlattı....ama bunu Denizin oyunculuk (!) gücüne değil, hamile olmama bağlıyorum..

bu kadar zamandır dizi izlerim ilk defa bu kadar saçma bi sebepten zanlı durumuna düşen birini görüyorum neymiş efendim 2 saat adam ortadan kayboldu diye o yapmış olabilirmiş yok artık adamı kum torbası gibi dövdüler ıslattılar bayılttılar bi adam suçlu oldu iyi mi zaten şu komser midir nedir hiç bi işe yaramıyo yiğit ölmemişken günlerce peşinde koştu yakalayamadı şimdi artık hiç umudum kalmadı daha bi sezon arar durur katili.en azından yiğitin anasından kurtulduk ağzını yamultup konuşmuyo mu deli oluyodum ya

Ben de gördüm o cümleyi sözlükte, ayrıca ben de sözlük yazarıyım ama inanın buranın virdiği dadı virmiyoo gardeşşiimmm

bayılıyorum okumayaaaaaaaaaaaaaa [/QUOTE]

ya nasıl yazar olmayı başardın.ben 2 kez başvurdum birinde 69 bininci sıradasınız dedi.6 ay bekledim sonrada üyeliğiniz silindi dedi.tekrar üyelik için şey ettim bu seferde 75 bininci sıradasınız dedi bekliyorum halen. nasıl oluyor bu yazarlık?? napmam lazım??? okumayı bende seviyorum ve çok gülüyorum yazılanlara.
dün izlemedim sadece bir anlık baktım bahri hastanedeydi sanırım polis bozmasıda bahri suçlu olabilir diyordu.deniz ne olduda babasını kabullendi.annesinin suçu ne ozaman seni hiç affetmiycem diyor kadına.yazık kadın zaten hapse düşmüş affetse ne olurki.
bu arada denizden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))

Son düzenleme:
son sahne beni ağlattı....ama bunu Denizin oyunculuk (!) gücüne değil, hamile olmama bağlıyorum..

deniz eg kaka zatenay deli oluyorum o kızı izlerken yaamelihin dengesiz laflarınada gıcıgımhele banuyaaaahele ki suna yaaa cok yapmacık yaarezil gercekten o yğit psıkopat bakıslarından cok korktum valla

Dizi bizim evin bulunduğu semtte ve sokaklarda çekiliyor. Akşam yemek yerken izleriz biz ve eşim her izlediğinde; "şu yiğiti elime bi geçirsem şu sokakta, evire cevire dövüp ağzını burnunu kırıcam oluyor"

Gündüz cekiyorlar, ana caddede de araba cekimlerini yapıyolar ama biz bi türlü denk gelemedik. Evin altındaki gecekonduda da banunu evi var. Bi yakalasam sacını basını yolucam ben de

rica etsem eşin şu efeyi de dövebilir mi...

Efe'ye tek gıcık kişi ben değilmişim demek

dizide gıcık çok aslındada efe harici hangi birini saysam bilemedim

şu polisler son anda perdenin altında delil buldular ya çok saçma olay yeri inceleme gelecek bir eve hemde cinayet işlenen bir eve her yere bakacaklar ama nedense kabak gibi görünen sehbanın altına eğilip bakmayacaklar.sonra iki polis gelecek evde inceleme yaparken bulacaklar.olmamış canım hiçç olmamış beğenmedim götür bunu yiyeceğimiz bişi getir hadi bakıyım

komiser ses duyuyor,yiğit kapıyı açmak istediği sırada evin içini arıyorlar kapıyı açıp bakmak akıllarına gelmiyor sonra da"sanki kapı açılmaya çalışılıyor gibiydi" diyor

komiser ses duyuyor,yiğit kapıyı açmak istediği sırada evin içini arıyorlar kapıyı açıp bakmak akıllarına gelmiyor sonra da"sanki kapı açılmaya çalışılıyor gibiydi" diyor

haklısın o kısmı yazmayı unutmuşum.bu evler kartondan yapılıyor sanırım ki salonda konuşulan kapıdan duyuluyor.kocaman adamlar birde polis olmuşlar yazık o ses neydi diye birbirlerine soruyorlar.anahtar sesini bile ayırt edemeyen adamlar birde cinayet çözecek.haa birde yiğit annesini öldürürken yanılmıyorsam ellerinde eldiven yoktu ve yiğitin o evin her köşesinde parmak izi var.neden maktülün üstünden yada evden parmak izi almıyorlar anlamıyorum.senaritler neyle besleniyor merak ediyorum zira beyinlerinin pek iyi çalışmadığını düşünmekteyim.

bu dizi çok basit yaaa.ama izlemektende kendimi alıkoyamıyorum.denize peline uyuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…