Dizi bizim evin bulunduğu semtte ve sokaklarda çekiliyor. Akşam yemek yerken izleriz biz ve eşim her izlediğinde; "şu yiğiti elime bi geçirsem şu sokakta, evire cevire dövüp ağzını burnunu kırıcam oluyor"
Gündüz cekiyorlar, ana caddede de araba cekimlerini yapıyolar ama biz bi türlü denk gelemedik. Evin altındaki gecekonduda da banunu evi var. Bi yakalasam sacını basını yolucam ben de
scarlette
ay bu diziyi izliyorum saatinden dolayı.
ama bu dizide mantık hatası yok mu acaba.
Sımdı bu bahri ikballe nisanlıyken meryemle birlikte olmus.
Tamam sonra meryem hamile kalmıs o da tamam ama
bu adam madem nısanlıydı nasıl bu adamın oglu denızden buyuk oluyor_?
özgür 2. sınıfta denız nasıl 1. sınıfta bari aynı yasta olsalarmıs
özgür 2. sınıfta denız nasıl 1. sınıfta bari aynı yasta olsalarmıs:26:
valla dikkatine hayran kaldım.hiç aklıma gelmemişdi hende sıkı takipçisi olarakdan.seni kutluyorum
deniz geç kazanmış olabilir üniversiteyi
ne de olsa özgür daha zeki
denizle mert ölsün yahelede beyaz showdaki rezilliklerinden sonra çok salakmış mert ya
bugün ki bölümün ilk 10 dakikasına baktım çok komikti.polisle yiğit kapışıyor etraftada mert bahri özgür mertin babası var bir allahın kuluda yardıma gitmiyor yere düşen silahı alıp yiğiti durdurmuyor.böleee trene bakar gibi bakıyorlar
özgür 2. sınıfta denız nasıl 1. sınıfta bari aynı yasta olsalarmıs:26:
bu mert ne saftirik ya..dedim kesin operasyonun orta yerinde deniz diye atlar nitekim de öyle yaptı..sanki atlayınca kurtaracak herkesi.ya bu senaristler nasıl bu kadar düşüncesiz mantıksız karakterler yarattılar yaa..
bunlar bizi aptal mı sanıyor ya onca kişi bi yiğiti wuramadı,üstekil koca komser denize çelik yelek giydiriyor kendisini de herhalde demirden sanıyor bide kimsenin mi aklına gelmiyo bi ambulans çağırmak hepsi mal mal bakıyor.orda yiğit kaldırmış ellerini durdu kimse de şuna wurayım da etkisiz hale getireyim demedi..pes yaa yazıklar olsun :)) hasta ettiler beni yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?