Deniz Yıldızı Fox Tv

Bende aynı semtte oturuyorum, komşuyuz herhalde. Hatta Deniz ve annesinin oturduğu ev bizim sokakta...
Kaç bölüm oldu hala Deniz'in oyunculuğunda gram ilerlem yok.Bir türlü ellerini kullanmayı öğrenemedi.

ay bu diziyi izliyorum saatinden dolayı.
ama bu dizide mantık hatası yok mu acaba.
Sımdı bu bahri ikballe nisanlıyken meryemle birlikte olmus.
Tamam sonra meryem hamile kalmıs o da tamam ama
bu adam madem nısanlıydı nasıl bu adamın oglu denızden buyuk oluyor_?
özgür 2. sınıfta denız nasıl 1. sınıfta bari aynı yasta olsalarmıs:26:

Belki nişanlanmadan önce de özgüre hamile kalmıştır

valla dikkatine hayran kaldım.hiç aklıma gelmemişdi hende sıkı takipçisi olarakdan.seni kutluyorum

denizin evinin önünde polisler bekliyor fakat nedense kapı her çaldığında deniz çok korkuyor.yiğit görünmez olup gelicek hali yokya.maden çok korkuyorsun git annenin evine..

veeee deniz ile yiğit yüzyüze gelir :18::18::18:

valla dikkatine hayran kaldım.hiç aklıma gelmemişdi hende sıkı takipçisi olarakdan.seni kutluyorum

tesekkur ederım. bu konuyu mail bile atmayı dusunuyorum yanı cok mantıksız.
o sene evlenmıs olsalar bıle aynı yasta olsun hadı:26:

Önceki sayfaları okumadım belki arkadaşlar yazmıştır ama bende yazmak istedim....Galiba Deniz ve Mert, Banu' lara komşu :) Banu evden çıkarken Deniz' ler oturduğu pembe eski ev görünüyordu

Son düzenleme:
deniz geç kazanmış olabilir üniversiteyi
ne de olsa özgür daha zeki

özgürün daha zeki olduğu konusunda haklısın.deniz bu zekayla nasıl tıp okuyor şaşıyorum.yaa dizideki her genç tıp okuyor ama kimse okula uğramıyor.çok kafamı kurcalıyor nasıl geçiyorlar sınıfı diye

bugün ki bölümün ilk 10 dakikasına baktım çok komikti.polisle yiğit kapışıyor etraftada mert bahri özgür mertin babası var bir allahın kuluda yardıma gitmiyor yere düşen silahı alıp yiğiti durdurmuyor.böleee trene bakar gibi bakıyorlar

aynen ne yiğitmiş süperman mübarekbernanın cırlayısı heleeereziller yaa hep bırlıkteee

bu dizi zaten mantık hatalarıyla dolu aman izleyici yer diyip her şeyi saçmalıyorlar
o komiser,deniz ve annesi,mert tamamen mantıksız karakterler

bu mert ne saftirik ya..dedim kesin operasyonun orta yerinde deniz diye atlar nitekim de öyle yaptı..sanki atlayınca kurtaracak herkesi.ya bu senaristler nasıl bu kadar düşüncesiz mantıksız karakterler yarattılar yaa..

bunlar bizi aptal mı sanıyor ya onca kişi bi yiğiti wuramadı,üstekil koca komser denize çelik yelek giydiriyor kendisini de herhalde demirden sanıyor bide kimsenin mi aklına gelmiyo bi ambulans çağırmak hepsi mal mal bakıyor.orda yiğit kaldırmış ellerini durdu kimse de şuna wurayım da etkisiz hale getireyim demedi..pes yaa yazıklar olsun :)) hasta ettiler beni yaa

Son düzenleme:

çok haklısın gün geçtikçe izleyiciyi aptal yerine koymaya başladılar.bir kere çok önemli bir operasyonda polislerin dışında mertin ne işi var.deniz zaten başka uyuz.hiç i bir mimik olmaz insanda.üzülsede aynıı sevinsede aynıı surat ifadesi.birde neden herkes bağırarak konuşuyor çözemiyorum ve artık izlemiyorum da.bakıyorum hiç bir olay ilerlemiyor sinir katsayımı artırmaktansa kanal değiştiriyorum.

aaa ben bu diziyi uzun zamandır izlemiyorum ama çok fazlada gelişme olmamıştır ayda birkaç kez bakmak yeterli sanırım

mert zaten yesılcamdan fırlamıs mubarek
bu kadar kotu rol yapabılırler denızle ıkısının baygın bakısları zaten.
komıserde komıserden baska hersey olabılırmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…