Deniz Yıldızı Fox Tv

mert zaten yesılcamdan fırlamıs mubarek
bu kadar kotu rol yapabılırler denızle ıkısının baygın bakısları zaten.
komıserde komıserden baska hersey olabılırmıs

hele bi de birbirlerine taktıkları lakaplar yok muuuuu

tatlı cadı ve yakışıklı ukala
bu diziyi izlerken artık sinirden ağlayasım geliyo

hele bi de birbirlerine taktıkları lakaplar yok muuuuu
tatlı cadı ve yakışıklı ukala
bu diziyi izlerken artık sinirden ağlayasım geliyo

ay sorma sanırsın ana sınıfındalar denızın o boynunu büküp bakması felan kendını
yedi cucelerın pamuk prensesı sanıyo ıdıot ya.

Ayrıca yuh yanı o kadar polis ates edıyorlar yigiti yakalayamadılar
daha neler.!!

ben bu diziyi izleyince kendimi aptal gibi hissediyorum diyecek hiç sözüm kalmadı kelimeler kifayetsiz o kadar keskin nişancı bi adamı vuramadı ya tamam artık yani senaristler saçmalamanın son noktasına geldiler dedim hadi dedik zaman geçiriyoz iyi güzel bi iki bakalım ama yok ya sinir krizi geçircem bi gün bu dizi yüzünden o olacak

Son düzenleme:
keskin nişancılar ne komık yaa yiğğiti gecttm lastikleri bile patlatamadılar o an ben ordan gecseydım valla öldürürdüm yıgıtıo kadar gedıler artık ne yıgıtmıs kardesm yaa komıser çelik yelek giymıo oda bı tuhafofff sınır oluyom diziyi izlerken yaaaa:84::84::84::84:

kızlar çok güldüm yaa bende bu kadar saçma bi diziyi her akşam işten geldiğim gibi izlediğim için kendimden utanıyorumama izlemedende duramıyorummm.denizin gözler fırlıcak yakında mertte hiç rol yapamıyor yaahele mertin babasına ölüyom gülmekten.karısı dio mesela hadi bahriyi arayalım bişi söler belki çare bulur.oda hemen dioki aaaa arayalım çok iyi fikir
deniz bahriyi polisler götürürken sarıldı baba dedi ertesi günde bana kızım demeyin o dündü
hele o bahrinin küçük oğlunun kafasını duvarlara vurasım geliyor.konuşması yapmacık mıy mıy.öküz gibi çocuk daha anaokuluna mı gidiyo o

Son düzenleme:

efeyi bende duvarlara vurmak istiyorum kocaman çocuk dediğn gibi neden ilk okula gitmiyor.halen salak saçma resimler yapıp bakın bunu annem için babam için yaptım diyor.konuşmasına özellikle tahammül edemiyorum.mıy mıy seside inceltiyor.az daha büyüse askere alacaklar ama halen vız vız sivrisinek gibi ses çıkarıyor

Bide peltek peltek konuşuyor sinir oluyommm allam yaa aklıma geldikçe
şükran hanımmı vardı o nerelerde birden kayboldu?

annecim annecim hadi beni babama götüy.noluy annecim noluy... bnm böyle çocuğum olsa kafasını duvarlara sürtüp kıvılcım çıkarırdım

ayrıca denizin o balık suratını görmekten nefret ediyorum.bu diziden de nefret ediyorum ama izlemeden yapamıyorum biri bizi bu diziden kurtarsın artııııkkkkkkkkkkk :99:

Son düzenleme:
Bende çarşamba izleyememiştim özetini izledim dün.Yerlere yattım gülmekten
Yiğit onca polisin arasından onca kurşunun arasından sıyrıldı kurşun işlemediAdam kaçtı gitti polisler hala atıyolarlastiğini patlatamadılar yada arabayı takip etmek akıllarına gelmedibide ben Tayfun komseri Yiğit nasıl göremedi onu çözemedim kabak gibi ortadaydı bütün polislerkoskoca çatışmaya mert atlıyoTayfun hala vur emri veremiyorBide Mertle Denizin arkalarında polisle gezmesi çok komiktiEmniyetinde başka işi gücü yok peşlerinde gezecek kendimi camlardan atasım var
Bide Bahrinin hala neden Meryem ile gezdiğini çözemedim heryere beraber gidiyorlar?Sonrada İkbalden anlayış bekliyorlarBu Bahrinin kimi sevdiğini bilen varsa banada söylesin
Melih le Ozana gelirsekHiç bişi olmamış gibi normal bi gün geçireceklermiş hay Allahım yaa

Son düzenleme:
ıyyy ufacık yanık yaaa.mert ne kadar abartıo ıyyy vıcık vıcık bunların ilişkileri yaaa.

Diziyi uzatmak adına iyice cılkını çıkardılar.Offffffff dizideki herkes ölsün artık

Dizilerde o kadar polis gördüm ama bu dizideki kadar beceriksizini görmedim. Yiğitin nerdeyse adamlara bir by by yapmadığı kaldı. Birde o kısmını kaçırdım o Tayfun kendisi çelik yelek giymemişmiki vuruldu.

tayfun birde komser olacak daha kendini koruyamıyor ki milleti nasıl korusun.yiğitin arabasını nasıl oluyorsa bulamıyorlar adamın plaka kabak gibi ortada.çok baydılar denizin o ruhsuz hallerine dayanamıyorum.birde mert denizin kuklası gibi deniz ne derse onu yapıyor.bahriyle denizin anasınada bir anlam veremedim.her yere birlikte gitmeler denizin anasının o ağlamaklı sestonuna ve gözlerini süze süze konuşmasınada dayanamıyorum.bir tek melih ve banu adam gibi oynuyor.umarım deniz ve mert ölürde banu ve melih başrol oynar

ayy öldüm gülmekten aynı benim söylemek istedklerimi yazmışsınn harikasınn

ayy yorumlar harika kızlar
ben de annem sayesinde iki aydır felan izliyorum annem de sinir oluyor aslında ama bu dizi bağımlı yapıyor saçmalıkları göre göre izliyoruz
mertle deniz ilk kez bir dizi karakteri ölsün istiyorum o da anlamsız bakışları olan deniz ,mert ayrı bir olay zaten,
komiser dediğiniz gibi polislik harici her mesleği yapabilir,bahriyle denizin annesi de felaket ikbal gene iyi dayanıyor
kızı bahanesiyle kadın kocasını elinden aldı hergün dipdibeler sürekli acındırıyor bahriye karşı kendini ,mertin annesi ve babası da çok komik ve mantıksız
bence oyuncular arasında yiğit kötünün iyisi tek başarılı oynayan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…