mert zaten yesılcamdan fırlamıs mubarek
bu kadar kotu rol yapabılırler denızle ıkısının baygın bakısları zaten.
komıserde komıserden baska hersey olabılırmıs
hele bi de birbirlerine taktıkları lakaplar yok muuuuu
tatlı cadı ve yakışıklı ukala
bu diziyi izlerken artık sinirden ağlayasım geliyo
ay sorma sanırsın ana sınıfındalar denızın o boynunu büküp bakması felan kendını
yedi cucelerın pamuk prensesı sanıyo ıdıot ya.
Ayrıca yuh yanı o kadar polis ates edıyorlar yigiti yakalayamadılar
daha neler.!!
ben bu diziyi izleyince kendimi aptal gibi hissediyorumdiyecek hiç sözüm kalmadı kelimeler kifayetsiz o kadar keskin nişancı bi adamı vuramadı ya tamam artık yani senaristler saçmalamanın son noktasına geldiler dedim hadi dedik zaman geçiriyoz iyi güzel bi iki bakalım ama yok ya sinir krizi geçircem bi gün bu dizi yüzünden o olacak
kızlar çok güldüm yaa bende bu kadar saçma bi diziyi her akşam işten geldiğim gibi izlediğim için kendimden utanıyorumama izlemedende duramıyorummm.denizin gözler fırlıcak yakında mertte hiç rol yapamıyor yaa hele mertin babasına ölüyom gülmekten.karısı dio mesela hadi bahriyi arayalım bişi söler belki çare bulur.oda hemen dioki aaaa arayalım çok iyi fikir
deniz bahriyi polisler götürürken sarıldı baba dediertesi günde bana kızım demeyin o dündü
hele o bahrinin küçük oğlunun kafasını duvarlara vurasım geliyor.konuşması yapmacık mıy mıy.öküz gibi çocuk daha anaokuluna mı gidiyo o
kızlar çok güldüm yaa bende bu kadar saçma bi diziyi her akşam işten geldiğim gibi izlediğim için kendimden utanıyorumama izlemedende duramıyorummm.denizin gözler fırlıcak yakında mertte hiç rol yapamıyor yaa hele mertin babasına ölüyom gülmekten.karısı dio mesela hadi bahriyi arayalım bişi söler belki çare bulur.oda hemen dioki aaaa arayalım çok iyi fikir
deniz bahriyi polisler götürürken sarıldı baba dediertesi günde bana kızım demeyin o dündü
hele o bahrinin küçük oğlunun kafasını duvarlara vurasım geliyor.konuşması yapmacık mıy mıy.öküz gibi çocuk daha anaokuluna mı gidiyo o
ıyyy ufacık yanık yaaa.mert ne kadar abartıo ıyyy vıcık vıcık bunların ilişkileri yaaa.
ıyyy ufacık yanık yaaa.mert ne kadar abartıo ıyyy vıcık vıcık bunların ilişkileri yaaa.
Dizilerde o kadar polis gördüm ama bu dizideki kadar beceriksizini görmedim. Yiğitin nerdeyse adamlara bir by by yapmadığı kaldı. Birde o kısmını kaçırdım o Tayfun kendisi çelik yelek giymemişmiki vuruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?