Deniz Yıldızı Fox Tv

Bu denizin gözleri bigün fırlıcak ne acaip bakıyor yaaa içinde değnek var gibi bide çok hareketsiz bi kız ya
o mert hiçte aşık gbi bakmıyo ne mıymıylar yaa bunlar ayrımı yatıyorlar beraber mi yatıyorlar ben hiç göremedim ya yatmıyolar sanırım.beyaz showa çıkmışlardı mert çok girişken birine benziyo.oradakilerin hepsi oyuncuymuş oyunculuk okulundanmı ne maşallah yani şu mertin babası gibi bi erkek varmıdır acaba ya ne kadar saf.pollyanna gibi.herşeye iyi fikir çok güzel düşündün hadi yapalım diip duruyor

ayy yok ben anladım bu yiğitin denizi öldürmeye hiç niyeti yok illa dizide tutacaklar adamı bu ne böyle son 3 bölümdür aynı sahne yiğit denize silah çeker ve bilmem kaçıncı bölümün sonu en son ben gidip öldürcem hepsini toptan temizlik olacak nasıl olsa tayfunda yakalayamaz

kapıda polis yokmuydu ben orayı kaçırmışım.nasıl kaçırdı evden yiğit onu anlamadım gitti.
yiğit merte salak dedi doğru söylüyor
ikbalin oğlunu gene boğasım geldi yaa
annecimmm babamla bayıştınızmıııı ayyyy sinir oluyorum sana çocuk sinir

kapıda görevli polis bir baskası kapkaca ugradıgı diye görevinden vazgecti onun görevi o an denizi korumak polisleri bile komık yaaa

bende ızlıyorum ama sıkıntıdan inanın yanii. genç oyuncular ii ki okuyolarmıs bıde oyunculuk okumasalar vay hallerine..çok amatörler...

ya yiğitte salak çıktı.şu denizi bi öldüremedi aptal.öldürse de kurtulsak o baygın bakışlı balık suratlı kızdan.zaten dizi alt tarafı.gerçek olsaydı o deniz o beyinle tıp fakültesini biraz zor tuttururdu

bütün aksiliklerde bunları buluyo zaten.mehveş takside mahsur kalıyo telinin şarjı bitiyo kardeşi bayılıyo.mertte nası bi cengaverse sınavdan çıkıyo taksiye atlıyo o da kazaya denk geliyo

mert param yok diyor ama hep taksiyle gidiyor nasıl iş çözemedim.okuldan evine nerden baksan 30 tl.verir.bu ne zenginliktir kardeşim bizde öğrenci olduk ama minibüse binmek bile lüks geliyordu çoğu zaman.halk otobüsü neyine yetmiyor mert beyy

polislerinde sarhoşa kafayı takıp denızı unutmaları ne ılgınc.
ay bu meryemde cellale bernadan kopamaz oldu kankı oldular
banu da gevrekle mı doyucaz demıyomu carp agzına
salak adamın parasımı var senı lüks restoranlara gotursun cok özlersın o utandıgın ananın yemeklerını.

Son düzenleyen: Moderatör:
melih banuyu seviyomu hala sizce kızlar?
bu ozanda affetti bunları sanırım hee
pelinede gıcık kapıyom ben yaa
ben bu diziyede gıcık oluyorum ama izliyorum
kurtarın beni kızlarrr akşam eve gelince iş tutamıyom bunlar yüzünden 8.30 a kadarson sez açıyom sesini öle iş yapıyom anca

kızlar deniz yıldızı saçmalatmaca die topic mi açsak geyik bölümüne napsak

evet ya.bi de taksiciye 50tl veriyo üstü kalsın diyo nası iştir anlayamadım bu dizide hoşuma giden tek şey pelinin gözünün üstüne çektiği sürme :82:

evet ya.bi de taksiciye 50tl veriyo üstü kalsın diyo nası iştir anlayamadım bu dizide hoşuma giden tek şey pelinin gözünün üstüne çektiği sürme :82:

dün akşamki rujunun rengide çok hoş o ne renk yaa bulamadım ben öle ruj

ya ben anlamıyorum o dizinin senaristlerini.herkes birbiriyle baglantılı hale geliyor.hersey tesadüften ibaret bu dizide cooook sacma

ya bu deniz ne kadar salak ya
biraz daha bekleyemedi adam bakacaktı odasında yok dışarı aramaya çıkacaktı oda kaçacaktı hay allahım yaaa gözlerini patlatasım geldi

[h=1]Ayıp olmuyor mu?[/h] Fox'taki Deniz Yıldızı dizisinin seyircileri isyanda. Herkesin ortak görüşü, bu dizi nedeniyle emniyet güçlerimizin itibarının beş paralık edildiği yönünde. Katil Yiğit'in bir türlü yakalanamaması, bu konuda polislerin tamamının beceriksiz emniyet görevlileri gibi gösterilmesine çok ciddi itiraz var.
Son iki bölümde Yiğit'in onlarca polisin gözü önünde yine kaçmayı başarması ise bardağı taşıran damla oldu. Yakından Kumanda'ya okurlarımızdan ulaşan eleştiri mesajlarında öyküyü uzatmak için Türk Polisi'nin 'harcandığı' ifade ediliyor. Senaristlerine hatırlatayım istedim. (Yüksel Aytuğ)

----------------------

Sonunda gazeteye de cıktı saçmalıkları Valla üşenmesem evin altına inip ben yakalıycam yiğiti de aksam aksam içimden gelmiyo

kızlar bahaneyle burasıda uğrak yerimiz oldu geyiğe döndü farkındamısınız

Dizide beğendiğim kadınlardan biriside ikbal.
Onun yardımcısı Hacer vardı bi ara noldu oda kayboldu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…