Deniz Yıldızı Fox Tv

Umutefeyakınmı size çekilen yerler

Evet cnm, banunun evi, denizle mertin evi, denizi yeni kaçırdığı yer bizim evin altındaki gecekondularda cekiliyor. Ana caddede araba cekimlerini yapıyolar.

Eşimi de alıştırdım ben diziye; valla gidip ben vurcam yiğiti diyo

umutefe denizi falan görmüşsündür ozaman o kızın gözlerini git benim için patlat
ben orada en çok melihi beğeniyorum yaa çok tatlı geliyo bana bazen
efeyi göremedim bu bölüm şükür

akşam yemek hazırlarken izledim mertin ağladığına denk gelemedim de en çok herkes sırayla benim suçum dedi ya ona koptum ya

meryem:hepsi benim suçum hepsiiii
mert:hayır benim suçum hepsi
mehveş:benim yüzümden oldu
brck:defolun gidin nan

tiğit güzel psiko tipi yapıo amaayy banuu ya gıcıgım bende yaaa melih senınleyım dio sonra sımıtmı yicez diyooo zenginn adamı bıraktın gittin meliheee ve cek ceremesiniefe cıktıgı zaman valla yakında buluğa gircek o cocuk hala peltek konuşuyoo:96elinin o vicdansız numara hareketleride cok komık yaaao kız neden oynuo o dizide anlamıom kı tip yok bişi yokhele mehves bit lf edemedımı hıcmı tlf yoktu yaaa sankımm m ö mi cekilmiş dizideniz in yernde ben olcm kac kere kacmıstım her zamanki uyusuk halleri yüzünden kacamadı tin tin denizz

ayakkabılarıda erkek ayakkabısı gibidi.geri zeka mutfakta yiğiti gözlüyo orda duracağına 100 kere kaçardı.
mertte bulmadan gidemeyiz dio
yiğitin annesinin evine bakalım oraya götürmüş olabilir dio geri yaa

hayır mert niye kırk yıllık polis gibi herşeye atlıyo ben onu anlamıyom geçende de attı ya kendini ortaya kara murat gibi deniiiiiz diye

mert nasıl bi karakter hala çözemedim ben yaa
denize tatlı cadı dio neresi cadı ya bildiğin odun

aaa öyle bir geçer zamankideki mesudede deniz yıldızında oynamış

adı handeydi.melihin eski sevgilisydi.melih çok aşıktı hatta.kıza sürprizler mi dersin hediyeler mi dersin ohhoooo.sonra kız melihi boynuzladı hemde melihin evinde, yatağında

umutefe denizi falan görmüşsündür ozaman o kızın gözlerini git benim için patlat
ben orada en çok melihi beğeniyorum yaa çok tatlı geliyo bana bazen
efeyi göremedim bu bölüm şükür

Yok tatlım deniz ucubesini görmek kısmet olmadı henüz :)

Melihi gördüm, tunalıda falan takılıyorlar çok şeker bi çocuk. Mehveşle eleleydi. Sevgili onlar Yalnız havaları binbeşyüz Sanki Titanicte falan oynamışlar

mehvesle melih sevgılımıymıs
bu arada su denızın ayagındakı ayılı terlıkler allah'ım her sartta ve kosulda ayagında enbesıl kız ya
suna'nında gozlerını kısarak aglama moduna gecmesıne sınır oluyorum
mert'ın oldururum o yıgıtı dıye pehlıvan gıbı gezmesıde ayrıca bı komik
bu dizi tamamen şaka gibi yanı karakterler bi tuhaf senaristler ayrı bi tuhaf
mehvesle melıhıde gercek hayatta dusunemıyorum meraklandım

Tatlım bütün yorumlarına

Mehveş cidden toplu bi yalnız. Ya havalarını görmeniz lazımdı. Ben melihi daha önce de görmüştüm de mehveşle el ele ilk defa gördüm. bu moddalardı sürekli. Hatta mehveş bi röportajında "zaten melihle ben sevgiliyiz" demiş. Çok gülmüştüm. Sanki çok önemli birşey onla sevgili olmak brangelina gibi bişi herhalde

hahaha zaten o benım yanı bakmayın catlak bi rol oynadıgıma demıstır
banu da kısaymıs yazmıstı bırısı
bunları duyanda hollywood yıldızı sanıcak

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy uyuz deniz sanki pamuk prenses. kuleye hapsedilmiş beyaz atlı prensinin (mert) gelip kurtarmasını bekliyo

ayyy melihe inanmıyorum yaaaa okadar zevksizmi o ıykkkk
mehveşle hiç ama hiç yakışmazlar onlarrrr.
ben melihi banuyla die duymuştum bir ara.
banuda zate maşallah alt taraf bidon gibin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…