Deniz Yıldızı Fox Tv

Sizce bu Deniz gerisi kaçabilecekmi kızlar
Ya Meryeminde arabada deli gibi kendini yırtmasıda garipti ya
Sunanın evlenemiyorum die ağlamalarıda

mehves vee melihmi ınanmıyorum yaasasırdım melih normal hayatta o kıza bakmaz gibi geliyordu bana

Sizce bu Deniz gerisi kaçabilecekmi kızlar
Ya Meryeminde arabada deli gibi kendini yırtmasıda garipti ya
Sunanın evlenemiyorum die ağlamalarıda

anam o sümsük deniz kacamaz benceeee ben olsam 10 kere kacmıstım

yaa denizz ne uyuz bişey yaa güya kaçıyor bir adım arkada yiğit ğır çekimde sevgilisine koşuyor sanki malll yürüsem seni geçerim bu kadar saçma bir dizi olamaz,ankara polisi ne de hakaret gibi olmuş yiğiti sürekli kaçırıyolar odaya soksalar alın size yiğit deseler bu salak ekip odadanda kaçıırırlar aman saçma sapan,meryem intihar etmiş deniz kaçırılmış suna da şey derdine düşmüş gibi heykiriyor bu ne saçmalık be denizi gebertse de bitse keşke künyeyi düşürdü ya emen bulunur şimdi yazan senarist çocukmu acaba herşey aylar öncesinden anlaşılıyor zaten

denizde ki akıllara bak bee,oturmuş birde dertleşiyolar bu salak yiğit polisin gelip kendini bulmasını bekliyor madem intikam alacaksın annene kadar öldürdün denizi evde niye tutuyosun et tecavüz gebert iştee uyuz uyuz bekliyor ala

aynen yaa neden tecavüz etmiyo hala anlamış değilimdün izleyemedim neler oldu kaçtımı geri zeka deniz

aynen yaa neden tecavüz etmiyo hala anlamış değilimdün izleyemedim neler oldu kaçtımı geri zeka deniz

yok kız ne kaçması o sahneyi izle bak ne kadar aptalcaydı ağır çekimde koşuyor sanki arada 1 adım var kaçma benden kaçamazsın diyor yiğit öteki dangalakta ayy allah kahretsin geliyor diyo yani biz yürüsek onu geçeriz bari hızlı koşki yakışsın,sonra tuut eve götürdü deniz çok akıllı ya yiğite sana deli raporu alırız sana ceza almazsın ben yardım ederim bilmem ne dedi tamam sen bırakcam dedi saçma sapan yani sırf onlaara kızıp stres atıyorum

Bende bugün Yiğite çok güldüm. Deniz artık ölmek istiyorum diyor. Yiğitte yok vallahi bırakmam sen benim misafirimsin diyor. Birde anlamadığım bu Deniz tıp okumuyormu bu Yiğit onu annesi zannediyor o zaman annesi gibi davranıp Yiğiti kandırmayı hiç aklına getirmiyor. Tabi bizi ekran başında bayıcaklar ya.

denizin ojelerin den istiyorummmm :84: kız ne zamandır orda hapis ama ne ayak bilmiyorum, ojeleri hep duruyo

dizilerde yere düşen telefonlar hemen parçalanıyor ya anlam veremedim.bir kaç bölüm önce yiğit telefonunu düşürdü hemen batarya bir yere kapak bir yere savruldu.benim telefonum milyon kere düşüyor bişeycik olduğu yok.dizilerdeki telefonlar bir kere düşüyor bir daha çalışmıyor:)))

bu dizinin bi çok bölümünde figuran olarak yer aldım ama hiç izlemedm çekimlerden anladıgım kadarıyle öğrüntünçtü

aralarında favorim yiğit yani özgün çoban
ama en en en gıcık ve karaktersiz olan ise emre ığdemir yani ozan
herneyse öle işte

bu dizinin neresinde figüranlık yaptınız yaaa
dün neler oldu izleyen varmı:44:deniz kaçabildimi

dün bende yarım yamalak izledim ama deniz kaçamadı zaten kaçsa mucize olur.en son henzel ve gratel modunda ipucu bırakmaya çalışıyodu.aynaya cennet yazdı kesin sivri zekalı sevgilisi hemen anlar gider kurtarır denizini. :76:

bu dizinin neresinde figüranlık yaptınız yaaa
dün neler oldu izleyen varmı:44:deniz kaçabildimi

zeka abidesi deniz kaçmayı başarsa bende kendimi balkondan atıcam:))))tabiki kaçamadı yiğit annesinin rujunu elbisesini getirdi ( her yerde polisler yiğiti ararken hengi arada eve gidip onları yanına aldı oda tartışılır) denize zorla giydirtti sonra pikniğe gittiler.kel polis, mert ve hakan abisi bir ip ucu buldular denizi aramaya koyuldular ve sonunda denizin tutulduğu evi buldular.eve girdiler tabi evde kimse yok ama zeka küpü polis odaları dolaşırken kabak gibi ortada duran denizin kıyafetlerini fark etmedi tabi mertcik fark etti sonrada denizin aynaya yazdığı cennet yazısını gördüler orada bitti.offff kısacası artık deniz ya ölsün ya kurtulsun sıktı iyice.

bu gerizekalı deniz madem annesi sanıyo şuanda yiğit onu.neden annesi gibi davranmıyor?ay ne gerizekalı bir kız yaa bi türlü kaçamadı çimenlerin arasında sanki sevgilisiyle kovalamaca oynuyo gibi kaçıyodu hay allahım yaa

dün hiçç tv açmadım bilerek çünkü izlerken günaha giriyorum aynen dediğin gibi gerizekalı bu deniz karakteri,zaten yarın sezon finali var heyecanlı bişey olur biter tabi heyecanlanmam o başka 2 senedir sıktı artık sezon finali deyince uyuz oldum ben tam final olsa diyordum

yupppiiii sezon finalimiiii oleyyyyyy artık o gerizekalı diziyi bana zorla izletiyolarmış gibi bir mecburiyet hissetmeden işlerimi yapabilicem
sanki silah zoruyla izliyoruzhem saçma dioz hem izliyoz bizde tuhafız haa

Bende işten eve döndüğümde yakalıyorum sonlarını.
Denize gıcık kapıyorum hiç samimilik yok kızda, hic güzel oynamıyor rolu, odun gibi. Mert de öyle.

En cok özgür ve mehveşe gülüyorum
Volkanı da cok cok beğeniyorum, :18:

gecen bölüm Yiğite bende çok güldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…