bugun izleyemedim mal deniz kaçabildimi veya bulunAbildimi.gerçi deniz kaçacak kadar akıllı değil ya neyse
umutefe
canımmmm nasılsın
Gıcık ola ola izliyorum! Mutfaktaki tv ye bişi fırlatasım geliyo onu izlerkenVee yorumlarıma gelelim
Deniz; sen tam bi salaksın kızım. Eğitimli olmakla bu işin ilgisi yokmuş bize bunu gösterdin. yetenek yok bacım sende.. Sen çocuk oyunlarında falan oyna o pörtlek gözlerinde... Anana mektup yazmışsın maşallah destan gibi... Merte yazıyosun bi de sonuna tatlı cadın yazıyosun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Valla kusasım geldi. Adam kafasını taşla yardın da niye mal gibi ağır çekim koşuyosun Hülya KOÇYİĞİT misali. Biz olsak depar atar elvan abeylegesenin rekorunu kırarız yeminle...
Mert; sevgilin sapığın elinde sen dangalak gibi "denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" diye bağıralım diyosun. Gerizekalı aptal idiot sen bağırırsan adam saklanır, bu kadar mı çalışıo kafan!!!!!
Komser Tayfun; sen emniyetin yüzkarasısın! Yanına iki tane sivil alıp adam aramaya gidilir mi salak! Sonra destek cagırıyo bi de. Hey Allah ım yaa sinir ettin beni akşam akşam.
Yiğit; sana gıcık oluyorum ama en iyi sen oynuyorsun. Denizin mektubunu okurken; "edebiyatın kactı senin" dedin ya koptum orda.
Pelin; o mıymıy kardeşin anladı ozanın intihar ediceni sen anlamadın. Çocuk o kediyavrusu sesiyle eve gitceeeeeeeeeeeeem diyo sen gitmiyosun. Akıllan azcık.
Vee son sözüm sana suna; ne evlenme meraklısıymışın yahu. Krdeşin kocaya kacmış, nişanlın akrabasını sapığın elinden kurtarmaya çalışıo sen "evleneceeem de evleneceeeem" diyosun. Edep biraz edep. Kır dizini otur yeni sezona kadar:
hahaaaa ay çok güldümm süper yorumlarrrr
en son bem melihe birşeyler demek isştiyorumm
e be salak melihhhh gittin okadar güzel okdar zengin kızı bıraktında mahalle güzeli banuya aşık oldun Hani huylu huyunu Teneşir taşında bırakırdı ancak nasıl huy değiştirdin sen beeee... çok kızıyorum sana çok !!!
bende iyiyim umut efecim.işte bu gerizekalı deniz yüzünden sinirleniyorum ay ben orayı atladım mert salağını
denizzzz die bağıralım dio ya koptum orada
komserde sürekli ufuklara doğru bakıyorkarizma olmaya çalışıyor sanırım ama başaramıyor geri
ya şu efeye biri bişiler sölesin yaa
sunanın içi kaynıyo ondan ateşinin sönmesi gerek
ya umutefe nolursun tüm kkdaki izleyenlerin adına gitte şu senaristle falan bi konuş ya
bende denize tek ben sinir oluorum sanıyorum
herkes gıcık oluyormuş meğer kıza :90:
bukadar gerizekalı bir tip oabilirmi ya
diziyede denizede sinir oluyorum
ama işin tuhafı yine izliyorum sinir krizi geçirerek :90:
baydılar artık
lütfen irileri şu yazdıklarımızı okusun ve diğer bölümde deniz ve merti diziden çıkarsın
mert ve denizin yapış yapış aşklarına aşk sözcükleri baydı
hele denizin o aptal bakışları dudak hareketleri beni çileden çıkartıyor
kaç bölümdür aynı tantana ya
bi yakalayamadılar şu yiğiti
polis teşkilatının bukadar becereiksiz olacağına inanmıyorum ben
dün akşam ki bölümünde 3 kişi koskoca dağ başında aramaya gittiler denizi
ne bir ekip var ne bşy
çok saçmaydı bence
şu banunun anneside çok sinir yaa kızı evden kaçmış o oturmuş örgü örüyor
abartının da bukadarı
Allahım biri bizi bu diziden kurtarsın biran önce nolursun duy bizi
Deniz akşam ne kadar çirkindi yaaa.Bide mektup yazdı okudu sonraAdamın kafasına taşla vurmak için bile iki saat bekliyo.geri zekalı sersemlettin adamı vur bi iki tane daha ne hemen kaçıyorsun
zaten bu akşamda o tepede öylece dururlar bütün bölüm boyunca
Ya birisi bana söylesin bu Bahri kimi seviyor???
Töbe Allahım bu Pelinin tipinide tilkiye benzetiyorum
O Efeyi elime bi verselerrrrr koca götlü koca kafalı ana okuluna giden bi ergen koymuşlar oraya yaaaa
Akşamki konuşmaları beni gene gıcık etti.
Ablacım bende gelebiliymiyimmmm oleyyy yeni ayakkabılayımı giyicemmmm
Mert te güya ağlıyor bi insan bu kadarmı kötü rol yapar yaa???
O polise ne demeli
Duvarıda boya vardı kırmızı bariz belli heeKan buu dio
Dağ bayır gezdi 2 tane normal adamla.Ekipleri arayıp takviye istiyo sonradan.Sonrada durdu düşünüyoBişi diim bunlar gene elinden kaçırırlar yiğidi sezon finalinde...Üzgünüm arkadaşlarrr bir dahaki sezonn bu işkenceyi izlemeye devam edicezzzz
Hadi dizi anormal biz nie izliyoruz peki bunu çözebilen varmı varsa banada söylesinnn
Gıcık ola ola izliyorum! Mutfaktaki tv ye bişi fırlatasım geliyo onu izlerkenVee yorumlarıma gelelim
Deniz; sen tam bi salaksın kızım. Eğitimli olmakla bu işin ilgisi yokmuş bize bunu gösterdin. yetenek yok bacım sende.. Sen çocuk oyunlarında falan oyna o pörtlek gözlerinde... Anana mektup yazmışsın maşallah destan gibi... Merte yazıyosun bi de sonuna tatlı cadın yazıyosun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Valla kusasım geldi. Adam kafasını taşla yardın da niye mal gibi ağır çekim koşuyosun Hülya KOÇYİĞİT misali. Biz olsak depar atar elvan abeylegesenin rekorunu kırarız yeminle...
Mert; sevgilin sapığın elinde sen dangalak gibi "denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" diye bağıralım diyosun. Gerizekalı aptal idiot sen bağırırsan adam saklanır, bu kadar mı çalışıo kafan!!!!!
Komser Tayfun; sen emniyetin yüzkarasısın! Yanına iki tane sivil alıp adam aramaya gidilir mi salak! Sonra destek cagırıyo bi de. Hey Allah ım yaa sinir ettin beni akşam akşam.
Yiğit; sana gıcık oluyorum ama en iyi sen oynuyorsun. Denizin mektubunu okurken; "edebiyatın kactı senin" dedin ya koptum orda.
Pelin; o mıymıy kardeşin anladı ozanın intihar ediceni sen anlamadın. Çocuk o kediyavrusu sesiyle eve gitceeeeeeeeeeeeem diyo sen gitmiyosun. Akıllan azcık.
Vee son sözüm sana suna; ne evlenme meraklısıymışın yahu. Krdeşin kocaya kacmış, nişanlın akrabasını sapığın elinden kurtarmaya çalışıo sen "evleneceeem de evleneceeeem" diyosun. Edep biraz edep. Kır dizini otur yeni sezona kadar:
bende iyiyim umut efecim.işte bu gerizekalı deniz yüzünden sinirleniyorum ay ben orayı atladım mert salağını
denizzzz die bağıralım dio ya koptum orada
komserde sürekli ufuklara doğru bakıyorkarizma olmaya çalışıyor sanırım ama başaramıyor geri
ya şu efeye biri bişiler sölesin yaa
sunanın içi kaynıyo ondan ateşinin sönmesi gerek
ayy fanlarıda varmış, bu diziye sinir oluyorum insan sinir olduğu şeyi izlermi izliyor işte acaba ne kadar saçmalıcaklar diye
en çok denize, merte sinir oluyorum, efe çıkınca dayanamayıp kanalı değiştiriyorum, osmana özeniyo çocuk belli. bide bunlar oyunculuk okuyorlarmış, ya senaristlere ne demeli?
bide ben emniyet yerine olsam, bu dizideki polis rollerini kaldırtırım, polis bu kadar salak yerine mi konur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?