Deniz Yıldızı Fox Tv

denizin tavrı neydi ya elime geçse saçını başını yolardım.melih bişey yapsaydı o zaman görürdü........

Bende bu diziyi keyifle seyrediyorum..Yanimda cocuklar oldugu icin genelde seyrettigim seyleri secmeye calisiyorum yoksa pek hos olmayan seyler ogreniyorlar : )

kızlar banunun sac rengi nedir ya cok seviyorum saclarını

salak deniz parayı kimin verdiğini söylemiyor haliyle suçlu oldu..melihtende gıcık olmaya başladım ya..

melih çook gıcık bir tip..
Deniz gibi saf bir kız varmıdır şu zamanda düşünmüyo değilim doğrusu...
Merte bayılıyorum, süper biri...
Özgür çok tatlı ama imajını bi değiştirse süper olacak...
Mehveşde çok tatlı Özgürle yakışıyolar bence...
Bahri amcam helal olsun kızı korumayı biliyor...

eminim yokturdur saflık değil dik kafalılık bence..tabi bahri koruyacak kendi kızı

denız cok salak bı kız agzını ayırıp duruor
bır de su uzun saclı kıvırcık bı kız var rolune cuk oturmus
melıh bızım evın hallerınde ıyıydı burda pek oynayamıyor bence
ben pek begenmedım dızıyı

bu deniz harbiden aptal söylesene parayı kimden aldığını ayıp bişeymiki :mymeka:sonrada zırlıyo bana böyle iftira attılar diye.sen kendini savunmazsan kim savunacak kim bilecek gerçeği.:mymeka:

bu deniz harbiden aptal söylesene parayı kimden aldığını ayıp bişeymiki :mymeka:sonrada zırlıyo bana böyle iftira attılar diye.sen kendini savunmazsan kim savunacak kim bilecek gerçeği.:mymeka:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bide gözlerini belertiyor ya sinir oluyorum..klava:

aptal deniz niye mert ten gizli iş yaparsın ki söyle pelin beni tehdit etti de şimdi işler daha da karışcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…