Deniz Yıldızı Fox Tv

evet onlar
sevişir gibi yapıyorlardı demin de oğlan arkasından kıs kıs gülüyordu ondan sordum fazla izleyemiyorum ama takip etmee calışıyorum

Ya kizlar acikcasi ben dun okadar sinir oldum ki izlerken, 5 dakikalik olayi 45 dakikaya uzatmislar.
Yani sirf bir butun bolum kapiyi actiramadilar iceri giremediler vs vs baydi ya sonunda birtek benmiyim sinir olan?

Ayrica Sunaya da acidim yaa nasil sevindi Zarife teyze hediye verecek diye sonra fosss.

Son düzenleme:

evet ya başlıyor dizi hemen 10 dk reklam hep böyle bu aralarda tadını çıkardılar zaten..uyanıklar :mymeka:zarifeye arada gidip geliyorlar ya suna nasıl bakıyor kadına bıraksın nasıl pişman olur..

zarifeye bende sinir oldum yaptığı büyük terbiyesizlikklava:bide sürprizim var demezmi kadın:bbo:

dün sonunu göremedim zarife neyaptı sunaya

bende herakşam izliyorum.ben tam eve gidiyorum dizi başlıyor. ve tam son dk larında nişanlım arıyor.
ertesi gün görebiliyorum ancak.yada annem anlatıyor bana izleyebilirse.
güsel bir dizi hoşuma gitti bnm.

sonunu izleyemedim yaa zaten bazen sinir olup kanalı değiştiriyorum...
Şu salak Deniz neden herşeyi Mertten saklarki, oysaki Mert çok güvenilir bir çocuk..

hiçbiri olay şudur.
şu şunu yapıyor demiyo.
kem küm hık mık ede ede bi kalıyolar.banada ozmn sinir geliyo.

kafadan çatlak zaten terbiyesizlik yapmış kız okadar eziyetini çekiyo yaptıgına bak

ya bunlar ne biçim sevgili.hiç rol yapamıyorlar
birde deniz anlamsız cümleler kuracağına olayı anlatsa iyi olurdu

bugün denize ayrı bi sinir oldum özgür pelinin yalanını söyleyecekti deniz hanım engelledi :mymeka:ya bu kadar salak olurmu insan niye engelliyosunki:sm_confused:ben bu denizi boğmak istiyorum.Çok üzgünüm çoook

deniz çok salak
senaryoyu yazanlarda insanları salak yerine koymaya çalışıyo bu kadar saçma olurmu hareketleri konuşmaları anlamsız anlamsız konuşup uzatıyo herşeyi

en çok sunaya sinir oldum daha o deli karının yanına gidiyor.deniz desen tam bir aptal pelinin yüzünden az kalsın başına neler gelecekti.daha onu korumak için çayı üstüne döktü:mymeka:

Suna da nasil yufka yurekli banu sofrada bir iki laf etti hemen dayanamadi yumusadi cok temiz kalpli ya cok seviyorum onu.
Mert'le Deniz'in inadi da biraz fazla olmaya basladi ayni sey ayni sey yeni bir aksiyon yok yani.

en çok sunaya sinir oldum daha o deli karının yanına gidiyor.deniz desen tam bir aptal pelinin yüzünden az kalsın başına neler gelecekti.daha onu korumak için çayı üstüne döktü:mymeka:

Napsin ki kiz ekmek parasi icin mecbur gidiyor, yani dusun nekadar fedakar ailesine karsi.

Banunun adresini kim bilip te cicek gonderdi acaba, benim icimden dershaneden falan gonderdiler gibi geliyor hani derece aldi ya yoksa kim bilecek onun adresini.

sevgilisi gönderdi adresini pelinden aldı yayerimseniben

Sevgilisi değildir ya bence. çünkü çocuk Banuyu o evi zannettiği yerden alıp oraya bırakıyor çiçek gönderdiği evin adresinin farklı olduğunu anlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…