Denize girerken giyebileceğim istediği gibi bir şey bulamadım ?

Özetle bu yani

Cok komik olursun tshirt ile girersen. Tüm hatların ortaya çıkar bikini giysen daha az dikkat cekersin. Kapalı mayo çeşitlerinden al sakin tshirt giyeyim deme balayiniz rezil olur.

he ya yanarım yanarım hiç sevilmemişim bu hayatta ona yanarım ..

Aksi olacak olsa muhafazakar bi otel seçerdi zaten, böyle tatil yapan çok insan var

O kadar doğru ki..
Tatilde çok dikkat ediyorum buna. Karısı haşemayla girer denize, denizin suyunu bile hissedemez hissettiği sadece ıslaklıktır ama kocası o esnada bikinili kızları keser gözünü ayıramaz. Çok gördüm bunu çok.
Madem hassas bu konuda gitsin muhafazakar otele kendi de görmesin açık kadınları değil mi?
Onun gözü sağda soldayken nişanlısı giyimini değiştirecek.

Sanki adam tişörtle denize girecek. Bal gibi de çekecek diz üstü mayoyu, üstüne de bir şey giymeyecek.
Ben yaşı ileri olan beyler hariç, kapalı denize giren erkek pek görmedim yani.
Nereden geliyor bu çifte standart anlamadım.

Bazı spor diz kapağında erkek şortları da olabiliyor mayo kumaşı gibi. Koyu kırmızı renkte filan. Annem öyle almıştı, çekiniyor etraftan. Mayonun üstüne giyiyor. Gayet rahat etti...

Normal bütün mayo (yakası kapalı olanlar var) Altına şort. Kuruma derdi de olmaz, çünkü içi mayo...

Son düzenleme:
Tayt tshirt ü aklından çıkar bikere heryerin belli olucak en iyisi kolsuz taytlı mayolar var onlardan al

Bana şişko dedi
Hayir bibikim ortaya salladim oyle
Bence de tisort denize uygun kumas degil, mayo kumasindan yari kapali mayolar filan var, en mantiklisi şu durumda..

Bu zamana kadar hiç İslami otele gitmedim ama her gittiğim otelde tam tesettürlü haşema giydim. Kimsenin dalga geçer gibi baktığını da görmedim. Ha geçen olursa da ona ben güler geçerim.
Orasından burasından et fışkıran, bikini bölgesinin kıl kökü dahi belli olan ama buna rağmen ısrarla bikini giyenlerle ben dalga geçiyor muyum
Değil mi ama..
Herkes işine baksın, kim ne dilerse giysin aslında...
Bir arkadaş güzel demiş, en lüks yüzme bilmek, neyle olursa olsun.

Şimdi daha önce denize hiç gitmesen eşin da ilk defa seni denize gidelim ama böyle giyin dersen anlarım

Ama deniz kültürün açılmış şimdi birden nasil kapalı olacaksın

Bir de yani hiç mi görmedim başkalarında bu tarz mayo da nişanlının tarifîni yazıyorsun

Kilo aldım diye mayo aldım bana da eşime de garip geldi bir önceki seneden kalanları giydim

Elbise mayolar var hafif toplu bayanlar giyiyor bence hoş

Eğer kendi özgür iradenle kapanmak gibi bir karar aldıysan git bir haşema falan satın al. Şortla falan inan çok tuhaf bir görüntü oluşuyor. Sana bakacakları yoksa bile bakar insanlar. Tuhaf ve komik bir goruntu çünkü. Hatta hasema bile yeterince garip. Yok sadece nisanlin öyle istiyorsa hiç boyle bir adamla evlenip hayatini ziyan etme tatlım.

Kimin islami otele kimin diğerlerine gideceğine sizler mi karar vereceksiniz, nasıl bir mantığınız var sizin..
Kadın erkek ayrı havuzlarda tek başına mı yüzsünler balayı çifti farkında mısınız..

Öyle olmasa bile size ne yahu?
Karısı haşema giyen adamları sapık ilan ettiniz hemen. Karıma kimse bakmasın ben herkese bakayım he...
Bikini giyen kadınların kocası ne oluyor?? Karıma bakın buyrun mu??
Pes şu mantığa

Ya zaten herkes aynı şeyi savunmuyor mu? Diyoruz ki tshirt taytla heryerin belli olur mayo kumaşından olanlar var onlarla girsin

Ya zaten herkes aynı şeyi savunmuyor mu? Diyoruz ki tshirt taytla heryerin belli olur mayo kumaşından olanlar var onlarla girsin
Aynen.. Haşema önerdim zaten, çeşitleri var, askılı var, tamamen bol ve kapalı var, var da var yani..tişört tabii olmaz, herşeyin de bir yeri var yani, yapışır kalır.. Yanlış bişey

aynı şeyi söylüyoruz önyargınızdan farketmediniz sanırım..
tayt tişörtle haşema arasında dünya kadar fark var .. haşema amacına hizmet eden bir giyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…