- 20 Eylül 2015
- 663
- 592
- 33
- 30
- Konu Sahibi papatya_4407
-
arkadaşlar kalp romatizmam var ve her ay deposilin yaptırmak zorundayım.korka korka gidiyorum hatta gitmek istemiyorum ama mecburum.....vurdulduktan sonra bacak felç oluyo zaten ve 2 gün kalçamın ustune oturup yatamıyorummm. bu agrıyı azaltmak için öenerileriniz var mı
sendede mı var cnmmağrı kesıcı olsada agrıyooo off baska çözumude yokk
ben üni hastanesi yakın oldugu ıcın orda oluyorum agrı kesıcı ıle.devlete gıttım bı kere agrı kesıcı yapmadılar ondN devlette olmuyrum.bırde ozel hastaneler yapıyo ama burda uzak old gıtmıyombenımde kalp kapagında mınık bir kaçak varmış onu önlemek için yapıyoruz sen nerede oluyorsun igneyi bide her hastane yapmıyor
bol bol ispirto ile ov bacağını cnm. bende küçükken bir iğne vruluyordum resmen kısmi felç yapmıştı iğne ne ayağımın üstüne basabiliyordum ne yürüyordum. her iğne sonrası annem ispirto ile ovuyordu da biraz çabuk atlatmıştımarkadaşlar kalp romatizmam var ve her ay deposilin yaptırmak zorundayım.korka korka gidiyorum hatta gitmek istemiyorum ama mecburum.....vurdulduktan sonra bacak felç oluyo zaten ve 2 gün kalçamın ustune oturup yatamıyorummm. bu agrıyı azaltmak için öenerileriniz var mı
Arkadaşlar deposilin yaparken seyreltici su kullanmalarını isteyin onunla hiç acımıyor. ben de yaptırıyorum ama onu karıştırın diyorum. siz söylemeden karıştırmıyorlar.
Bende 3 kez depocilin vuruldum. Böyle birşey yok yani .. bacagimi hissetmiyordum yuruyemiyordum. 3 gün kendimi felçli gibi hissediyordum. .arkadaşlar kalp romatizmam var ve her ay deposilin yaptırmak zorundayım.korka korka gidiyorum hatta gitmek istemiyorum ama mecburum.....vurdulduktan sonra bacak felç oluyo zaten ve 2 gün kalçamın ustune oturup yatamıyorummm. bu agrıyı azaltmak için öenerileriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?