- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 814
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Siz boşandınız mıBiraz duygusal boşluk, sevgi açlığı, yaş ilerlemesi, toplum baskısı, evlenme isteği etkili hep. Bende de vardı, Allah’tan gözüm açıldı son dakikada da, şutladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz boşandınız mıBiraz duygusal boşluk, sevgi açlığı, yaş ilerlemesi, toplum baskısı, evlenme isteği etkili hep. Bende de vardı, Allah’tan gözüm açıldı son dakikada da, şutladım.
Yok ben ayrıldım evlenmeden önce, nişanlıydıkSiz boşandınız mı
Aynen öyle. Yardıma gitmiş afat görevlisi,su içmeye utanıyorum. Burda depremzede insanların hakkına girerim diye diyordu. Bunlar kalacak yeri ola ola ,göçük altında çıkmasını bekledikleri kimse olmadığı halde kalmaya çalışıyorlarmış çok garip+1
Müze gezer gibi yıkılan binalar mı izlenir ya? Hayır yani, enkaz altındakileri kurtarma çabası desek o da değil. Adamlar merak giderme derdinde. İnsanlar bas bas bağırıyor, yardım edemeyecekseniz gelip de kalabalık etmeyin diye. Hayır bir de tehlikeli yani, her şey olabilir afet bölgesi orası. Bir de gereksiz trafik oluşturmaları da cabası.
Böyle duyarsız bir ailenin ferdi olmaktan utanırdım ben olsam. İnsanlar kilometrelerce öteden elinden geleni yapmaya çalışırken bir Hataylı olarak bu duyarsızlık kabul edilemez. Boşanın diyorum, net.
Evet o da bir ihtimal tabi istatistiği değiştirir. Ben kendimden yola çıkarak şey diyorum; öğretmen olmaı seçenler düşük sosyo ekonomik düzeyli ailelerin çocukları genelde. Değersizlik hissi aşılıyor malesef bu durumda aileler (geneli yani). Para kazanıyor, kendiEvet ben yapmıştım. Bir konunun altında. Öğretmenler/memurlar böyle sorunlu, toksik adamları hayatlarına çekiyorlar. Belki diğer kadınlar da öyledir ama seslerini çıkarmıyorlar demiştim:)
geldiğimiz aile ve kültürden diye düşünüyorm ben; öğretmenliği seçen insanların ailelerinn profili belli genel anlamdaVar öyle bir istatistiki veri ben hatırlıyorum da kaynak bulabilirsem yollarım, psikolojik ve şiddet mağduru kadınlar arasında öğretmenler ilk sıradaydı.
Buzluktaki domatesi almak için eve dönenlerden ne bekliyorsun ki? Konu sahibi giderken boş gitmeyelim, ihtiyacı olanlara veririz demiş, umursamamışlar. Nasıl bir vicdan bu ya?Aynen öyle. Yardıma gitmiş afat görevlisi,su içmeye utanıyorum. Burda depremzede insanların hakkına girerim diye diyordu. Bunlar kalacak yeri ola ola ,göçük altında çıkmasını bekledikleri kimse olmadığı halde kalmaya çalışıyorlarmış çok garip
Evet o da bir ihtimal tabi istatistiği değiştirir. Ben kendimden yola çıkarak şey diyorum; öğretmen olmaı seçenler düşük sosyo ekonomik düzeyli ailelerin çocukları genelde. Değersizlik hissi aşılıyor malesef bu durumda aileler (geneli yani). Para kazanıyor, kendi
geldiğimiz aile ve kültürden diye düşünüyorm ben; öğretmenliği seçen insanların ailelerinn profili belli genel anlamda
Ne kadar simariksiniz. Insanlar can derdinde.Merhaba hatay depremini canlı yaşayıp evden zar zor kurtulup kayinbabamgile gittik psikolojim hiç iyi değil kayinvavamgil giderken evlerine de baktık ev çok kötü değildi onların oldukları köye gittik .orda bekledik 2 gün ve depremin olduğu yere geldik gezdik mqlesf eşime gezmeyelim tehlikeli dedikce kaynanam ve kendisi bana laf sokup azarladı. Kaynanam laf soktu ve en son ben ailemin yanına gitmek isteyince eşim işte memleket sevdalısı oldun tarzı zaten depr3min etkisinden çıkamadık annem beni görmek ister ve abimin eşinin doğumuna gideceğiz hemen göndermek istemediler ve en sonunda kaynanam eskiden annenin evine kaç kere gidiyordun dedi.yeni evliyiz bekarkn ara tatilde ve sömestr yaz tatilinde gidiyodum .eşim bir şey demedi deprem bölgesinde gezdirmedigim için bana laf soktular neyse biz arabaya binip esimle geldik kavga ettik hic ailesinde kusur bulmuyor hep sen suçlusun diyor .tartıştıktan sonra eve geldik (Annemin evine) soğuk davrandı sabah ta gitti .Ne yapacağım bilmiyor evimiz yok zat3n binamizhasarli b3n onu aramadım o da beni aramadı çok soğudum bir sürü şey var zaten psikolojim bozuk .Ne yapmalıyım karışık yazdım kusura bakmayin
Mantıklı. Ben de memur öğretmen çocuğuyum. Ama annemden çok güzel sevgi destek gördüm. Baba eksikliği vardı bende de. O yüzden yanlış bir insan seçimi yaptım. Ama neyse ki kabustan uyandım. Kadınlarımız da evlenmeden bazı sinyalleri görüp ayrılmaları kendilerini cehenneme atmamaları lazım. İllaki bir süreden sonra belli ediyorlar kendilerini.Evet o da bir ihtimal tabi istatistiği değiştirir. Ben kendimden yola çıkarak şey diyorum; öğretmen olmaı seçenler düşük sosyo ekonomik düzeyli ailelerin çocukları genelde. Değersizlik hissi aşılıyor malesef bu durumda aileler (geneli yani). Para kazanıyor, kendi
geldiğimiz aile ve kültürden diye düşünüyorm ben; öğretmenliği seçen insanların ailelerinn profili belli genel anlamda
Eşim ve kaynım doktor. Eltimde bende meslek sahibi kadınlarız.. Eşimin arkadaşlarının eşleri de genelde doktor ya da yine meslek sahibi kadınlar. Ev hanımı olan bildiğim kadarı ile hemen hemen hiç yok...Bu arada doktor erkeklerin çoğu biraz daha sessiz, sakin, çekingen, muhafazakar ev kadınlarını tercih ediyorlar. Görücü usulü ile evleniyorlar. O yüzden kadınlar çok sesini çıkaramıyor. Maalesef bir tanesi de dayımın kızı…
Doğrudur ben daha çok kendi çevremi söylemiştim :)Eşim ve kaynım doktor. Eltimde bende meslek sahibi kadınlarız.. Eşimin arkadaşlarının eşleri de genelde doktor ya da yine meslek sahibi kadınlar. Ev hanımı olan bildiğim kadarı ile hemen hemen hiç yok...
Haklısınız çok öfkeliyimNe diye geziyorlar, ellerine su, battaniye alıp yardım etmek yerine acaba neresi yıkılmış diye turist gibi gezen merhamet yoksunu adamı eş,baba yaparsanız herşey size mübah İnsan gezmeye utanır bir hayrın yoksa kalabalık yapma.Vicdanli olmak o kadar zor olmamalı.......
Bu doktorlar nerede cidden merak ettim şimdiDoğrudur ben daha çok kendi çevremi söylemiştim :)
Sen ne kadar hesap verirsen o kadar üstüne gelirler. Kendine değer ver sana tek söyleyeceğim şey bu.Memlekete g3l3cegim zaman soruyorlar ben de 26 yaşında öğretmenim ben de açıklayınca kötü oluyorum