- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Haklısınız eşim getireceği için gideceğim dedim onlara zaten bundan sonra tavır ve iletişim olarak ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara İstanbul Erzurum gibi muhtelif yerlerBu doktorlar nerede cidden merak ettim şimdi![]()
Bunu anlatamıyoruz onlara maalesef. Başından beri böyle olanı evlenesiye kadar görmek istemiyorlar, ya da o an önemsiz buluyorlar ki sonra değiştiririm kafasındalar. Ne kadar kibar, centilmen, ilgili olabilir ki bir erkek zaten evlenesiye kadar canım cicim aylarını yaşatsa dahi en ufak sinirli, tartışma anında o çirkin yanını elbet gösterir.Emin olun nişanlıyken de böyleydi. Bazı şeyleri yeni yeni görüyorsunuz sadece
Ay duymazlıktan gelin yani sorun bu mu Allah aşkına? adam dolap eskimesin diye eve giriyor evdeki gıdaları alayım da insanlara vereyim demiyor. hiç mi empati yapmıyor hoduk sinir oldum anası da aynı. sen bununla nasıl evli kalabiliyorsun yapacağın şey duymazlıktan gelmek depremle zaten psikolojiniz altüst olmuş bir de bu insanlık yoksunlariyla uğraşmayın.Biz bu psikolojideyim memleketime ailemin yanına gitmem sorgulanması zaten canımı sıkıyor
Vicdansız, merhamet etmeyen,empati yoksunu bir koca ve ailesi var .Depremde bir su alıp bir nebze yardım etmeyi bile akıl edemeyen insanimsi bir eşle yola devam edip etmemeyi soruyorsanız...........Öneri almak istiyorum çok üzgünüm
Görüyorlar bence ama halı altına itiliyor ya da aman değişir diyorlar. Çoğu da sesini çıkarmıyor eminim. Tabii ki kavgalar tartışmalar sorunlar olur ama bunları nasıl çözümlediğine nasıl iletişim kurduğuna bakmak önemli. Özellikle kötü ve kritik zamanlarda. İyiyken herkes iyi…Bunu anlatamıyoruz onlara maalesef. Başından beri böyle olanı evlenesiye kadar görmek istemiyorlar, ya da o an önemsiz buluyorlar ki sonra değiştiririm kafasındalar. Ne kadar kibar, centilmen, ilgili olabilir ki bir erkek zaten evlenesiye kadar canım cicim aylarını yaşatsa dahi en ufak sinirli, tartışma anında o çirkin yanını elbet gösterir.
Galiba böyle zamanlarda iyi-kötü, vicdanlı-vicdansız anlaşılıyor. Şu 3 gündür vicdanı hiç sızlamayanı da gördü bu gözler hüngür hüngür ağlayanıda. Tanımadığı insanlara evini açanı da gördü, en yakınını kendine yük olacağını düşünen de. Evindeki 2 paket makarnadan birini yollayanı da gördü, kendine koca bir sofra kurup tv karşısında boğazı düğümlenmeden yiyeni de... Rabbim hepimizi iyi insanlar ile hayırlılar ile karşılaştırsın...Merhaba hatay depremini canlı yaşayıp evden zar zor kurtulup kayinbabamgile gittik psikolojim hiç iyi değil kayinvavamgil giderken evlerine de baktık ev çok kötü değildi onların oldukları köye gittik .orda bekledik 2 gün ve depremin olduğu yere geldik gezdik mqlesf eşime gezmeyelim tehlikeli dedikce kaynanam ve kendisi bana laf sokup azarladı. Kaynanam laf soktu ve en son ben ailemin yanına gitmek isteyince eşim işte memleket sevdalısı oldun tarzı zaten depr3min etkisinden çıkamadık annem beni görmek ister ve abimin eşinin doğumuna gideceğiz hemen göndermek istemediler ve en sonunda kaynanam eskiden annenin evine kaç kere gidiyordun dedi.yeni evliyiz bekarkn ara tatilde ve sömestr yaz tatilinde gidiyodum .eşim bir şey demedi deprem bölgesinde gezdirmedigim için bana laf soktular neyse biz arabaya binip esimle geldik kavga ettik hic ailesinde kusur bulmuyor hep sen suçlusun diyor .tartıştıktan sonra eve geldik (Annemin evine) soğuk davrandı sabah ta gitti .Ne yapacağım bilmiyor evimiz yok zat3n binamizhasarli b3n onu aramadım o da beni aramadı çok soğudum bir sürü şey var zaten psikolojim bozuk .Ne yapmalıyım karışık yazdım kusura bakmayin
Deprem psikolojisiyle boşanmaya karar vermeyin.Sakin olun.Cok geçmiş olsun.Merhaba hatay depremini canlı yaşayıp evden zar zor kurtulup kayinbabamgile gittik psikolojim hiç iyi değil kayinvavamgil giderken evlerine de baktık ev çok kötü değildi onların oldukları köye gittik .orda bekledik 2 gün ve depremin olduğu yere geldik gezdik mqlesf eşime gezmeyelim tehlikeli dedikce kaynanam ve kendisi bana laf sokup azarladı. Kaynanam laf soktu ve en son ben ailemin yanına gitmek isteyince eşim işte memleket sevdalısı oldun tarzı zaten depr3min etkisinden çıkamadık annem beni görmek ister ve abimin eşinin doğumuna gideceğiz hemen göndermek istemediler ve en sonunda kaynanam eskiden annenin evine kaç kere gidiyordun dedi.yeni evliyiz bekarkn ara tatilde ve sömestr yaz tatilinde gidiyodum .eşim bir şey demedi deprem bölgesinde gezdirmedigim için bana laf soktular neyse biz arabaya binip esimle geldik kavga ettik hic ailesinde kusur bulmuyor hep sen suçlusun diyor .tartıştıktan sonra eve geldik (Annemin evine) soğuk davrandı sabah ta gitti .Ne yapacağım bilmiyor evimiz yok zat3n binamizhasarli b3n onu aramadım o da beni aramadı çok soğudum bir sürü şey var zaten psikolojim bozuk .Ne yapmalıyım karışık yazdım kusura bakmayin
Nasıl bir öneri almak istiyorsunuz mesela devam edip etmemek noktasında mıÖneri almak istiyorum çok üzgünüm
Saçmalığa bak herkesin anıları var ve şuan insanlar anılarını değil hayatta kalma mücadelesi veriyor kaynaniza söyleseydiniz bu arada çok geçmiş olsunBen depremden çıktım Antakyadaydik onların 2.evi ıskenderunda zaten biz depremden sonra baktık eşimle. 2.gün kaynanam kardeşi ve eşimle ıskenderuna evlerine baktık iyiydi önemli olan eşyaları aldık hala enkaz gezme derdindeydilerben de yavaş yavaş eve kötü dedim.kaynanam burda bizim geçmişimiz var dedi eşimde azarladı sürekli
Köyden fen lisesi kazanıp yatılı okumuş çalışkan çocuklar.Bu doktorlar nerede cidden merak ettim şimdi![]()