Deprem şoku ardından eşimin davranişları ayrilacagim galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle forumları görünce kafayı yiyorum öğretmenler çocukları emanet ettiğimiz rol modeli olan kişiler diye biliyordum böyle koca derdinde kendi kararlarını veremeyen mıymıy kişileri görünce bilemedim. Canını kurtarmışsın bize ne aile derdinden
Öğretmen düşmanlığına ne gerek var bu konuda.Öğretmen de insan değil mi mükemmel hayatları olmak zorunda mı?Biz o sınıfın kapısını kapatınca bütün dertlerimizi tasalarimizi bırakıp dersimizi işleyip öğrencilerimize odaklanıyoruz.Profesyonel bir iş anlayacağınız!

Merhaba hatay depremini canlı yaşayıp evden zar zor kurtulup kayinbabamgile gittik psikolojim hiç iyi değil kayinvavamgil giderken evlerine de baktık ev çok kötü değildi onların oldukları köye gittik .orda bekledik 2 gün ve depremin olduğu yere geldik gezdik mqlesf eşime gezmeyelim tehlikeli dedikce kaynanam ve kendisi bana laf sokup azarladı. Kaynanam laf soktu ve en son ben ailemin yanına gitmek isteyince eşim işte memleket sevdalısı oldun tarzı zaten depr3min etkisinden çıkamadık annem beni görmek ister ve abimin eşinin doğumuna gideceğiz hemen göndermek istemediler ve en sonunda kaynanam eskiden annenin evine kaç kere gidiyordun dedi.yeni evliyiz bekarkn ara tatilde ve sömestr yaz tatilinde gidiyodum .eşim bir şey demedi deprem bölgesinde gezdirmedigim için bana laf soktular neyse biz arabaya binip esimle geldik kavga ettik hic ailesinde kusur bulmuyor hep sen suçlusun diyor .tartıştıktan sonra eve geldik (Annemin evine) soğuk davrandı sabah ta gitti .Ne yapacağım bilmiyor evimiz yok zat3n binamizhasarli b3n onu aramadım o da beni aramadı çok soğudum bir sürü şey var zaten psikolojim bozuk .Ne yapmalıyım karışık yazdım kusura bakmayin
23 Kasımda düzce depremini yaşadık evlerimiz yıkılmadı ama birkaç gün göçebe gibi yaşadık memlekete gidip geri dönmemek istedim evimden soğudum hala girmek istemiyorum eşim depremde üstüme kapanmış biter bitmez fırlamıştık ama o psikolojiyle ben eşimi suçluyordum içten içe onun yüzünden buraya geldim diye çünkü evlenip geldim oysaki aramızda bir sıkıntı yok deprem yüzünden sağlıklı düşünemiyorsun biraz zaman geçtikçe anlıyorsun siz de bu dönemde karar vermeyin birbirinize zaman verin o ara tartışma gerginlik olabiliyor sizi en iyi ben anlıyorum ama biraz zamana ihtiyacınız var ben eşimi bırakıp ailemin yanına gitmedim ya burda ona bişey olursa diye öleceksek beraber ölelim dedim rabbim yardımcınız olsun beraber olursanız herşeyi aşarsınız ailesini duymayın eşinize destek olun

Böyle forumları görünce kafayı yiyorum öğretmenler çocukları emanet ettiğimiz rol modeli olan kişiler diye biliyordum böyle koca derdinde kendi kararlarını veremeyen mıymıy kişileri görünce bilemedim. Canını kurtarmışsın bize ne aile derdinden
Kadın doktor ya da tapu memuru olaydı kafayı yemezdin değil mi. Öğretmenler de onlar gibi sıradan insanlar sonuçta abartmayın

Kadın doktor ya da tapu memuru olaydı kafayı yemezdin değil mi. Öğretmenler de onlar gibi sıradan insanlar sonuçta abartmayın

Tapu memuru çocuklarla sabahtan akşama kadar vakit geçirip onları eğitmiyor :KK51: Çocukların karşısına çıkacak insanların az biraz aklı selim olmasını istemek gayet makul bence.

Tapu memuru çocuklarla sabahtan akşama kadar vakit geçirip onları eğitmiyor :KK51: Çocukların karşısına çıkacak insanların az biraz aklı selim olmasını istemek gayet makul bence.
Eğitim fakültelerinde bencil kocalarla nasıl başa çıkarılır dersi verilmiyor.Öğretmenler de derslerde mutlu evliliğin sırlarını anlatmıyor.Eğer bir gün insanların yerini robot öğretmenler alırsa sadece mantığıyla hareket eden rehberlere kavuşabilirsiniz.

Herkes eşiyle sorun yaşayabilir ve danışabilir bu durum mesleğe dayandırılması saçma. Benim özel hayatım ve meslek hayatım farklı sadece nasıl bir yol çizebilirim diye evlilikte tecrübeli olanlara danışıyorum. Benim kör olduğum noktalar olabilir diye .Bu arada depremi yaşamış biri olarak gelir gelmez yardim kolisi ve kan verdim biraz daha toparlayıp deprem bölgelerine yardıma gitmeyi düşünüyorum elimden geleni yapiyorum sadece kendimi düşünmüyorum

Yazmadan edemeyeceğim gerçek iadealist bir öğretmen Tapu Memuru ile aynı kefeye konmasını hakaret sayardı siz sadece maaş gününü bekleyen kamu memurusunuz .Öğretmenler rol modelidir kişilikleri çocuklara yansır

Bunun aklı selim olmakla alakası yok. Kişilik, yetişme tarzı, kültür.. hepsi rol oynuyor.

Başka durumlarda var ayrıca eşimin ailesi erkek çocuğu olursa kendi isimlerini koymalarını gerektiğini söylediler şaka yoluyla vs. ben de cevap verdim eşimde şaka yapıyorlar diye hiç cevap vermemişti bu bile benim için bir sebep

O
23 Kasımda düzce depremini yaşadık evlerimiz yıkılmadı ama birkaç gün göçebe gibi yaşadık memlekete gidip geri dönmemek istedim evimden soğudum hala girmek istemiyorum eşim depremde üstüme kapanmış biter bitmez fırlamıştık ama o psikolojiyle ben eşimi suçluyordum içten içe onun yüzünden buraya geldim diye çünkü evlenip geldim oysaki aramızda bir sıkıntı yok deprem yüzünden sağlıklı düşünemiyorsun biraz zaman geçtikçe anlıyorsun siz de bu dönemde karar vermeyin birbirinize zaman verin o ara tartışma gerginlik olabiliyor sizi en iyi ben anlıyorum ama biraz zamana ihtiyacınız var ben eşimi bırakıp ailemin yanına gitmedim ya burda ona bişey olursa diye öleceksek beraber ölelim dedim rabbim yardımcınız olsun beraber olursanız herşeyi aşarsınız ailesini duymayın eşinize destek olun
ailesinin yanında zaten ben ailemin yanına gitmek istedim

Dün bir arkadaş öğretmenlerle ilgili çıkarım yapmıştı, doğru mu acep? 🙄🙃 (ben de öğretmenim bu arada, vardır bunun da sosyolojik bir açıklaması sanki).
Memleket sevdamısı olan harap olmuş şehirden gitmek istemeyen eşiniz olabilir mi? Ailesini bırakmaz istemez bak onu anlarım, o durumda da birlikte gitmeyi teklif edebilirdi.
Eşiniz de ailesi de saygı duymuyor sanki size, bana biri böyle stresli bi durumda laf sokacak da.. ne anladım ben bu evlilikten..
Çıkarım neydi acaba bir öğretmen olarak çok merak etti.

Eşimin ailesi muhtemelen 1 2 hafta sonra gel diyecek ,Ya da eşim gelip götürme isteyecektir ben de hiç gitmek istemiyorum açıkçası eşimle wpte yazışıyororuz aradı, açmadım .sizce nasıl bir tavır alayım ben gitmeyi düşünmüyorum simdil8k eşimin ailesin yanına .Zaten abimin eşinin doğumuna gideceğiz annemle .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X